Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Επίθεση Καράμπελα σε Τσίπρα για ΛΑΡΚΟ


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το οτι το πληρώνει ο χαμηλόμισθος ο (χαμηλο)συνταξιούχος και άνεργος, όπως γράφεις, σας κάνει υπερήφανους στην Τρικολόρ κυβέρνηση γι'αυτό ψήφισες ναι στο 3ο μνημόνιο?

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα είναι ο Καράμπελας να εμφανιστεί στη Λιβαδειά και να μας ενημερώσει για όλα όσα βιώνει κι επικυρώνει από πρώτο χέρι. Ν' ακούσει κι εμάς. Κάποιος φίλος μου είπε ότι δεν τολμάει. Αληθεύει; Τι φοβάται; Έκανε τίποτα κακό;

Ανώνυμος είπε...

Επιχειρηματολογία τύπου " Μαρούδα " της δεκαετίας του '80 από τον μέγιστο των πολιτικών ανδρών που ανέδειξε η Λιβαδειά μας. Τι να περιμένει όμως κανείς από έναν άνδρα που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και αναδείχθηκε βουλευτής με το πορτοφόλι του μπαμπά του?

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και δεν έχει δουλέψει! Στην ίδια δουλειά με τον Τσίπρα δεν ήταν?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή σ' αυτή τη χώρα ακόμα και οι ψευτοεπαναστάτες της αριστεράς είναι φοροφυγάδες, αναγκάζονται να πληρώνουν όλα τα ραβασάκια οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι.
Αν ο καθένας πλήρωνε αυτά που του αναλογούσαν θα είμασταν μια χαρά με κοινωνικό κράτος για το οποίο τόσο κόπτεται η καθεστωτική αριστερά αυτού του τόπου.
Το χοντρό πακέτο το κατέχουν κάτι αριστεροθρεμένοι που ζουν ζωή χαρισάμενη και σας πουλάνε σανό - θεωρία.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαααααααααααααλος αντρας της Βοιωτιας.Ενα αγαλμα του συντομα στο πεζοδρομο να....τον χαιρεταμε ολοι....

Ανώνυμος είπε...

Αφού τους ψηφίσατε κοροίδα ζήστε τώρα με λιγότερα και ξυλιάστε στα σπίτια σας για να παίρνουν οι άεργοι της Μπουφίδου τα 8.000€ και να περνάνε ζωή και κότα ψηφίζοντας μέτρα για την καταδίκη μας!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός θα θεωρεί κιόλας ότι θα μείνει στην ιστορία λόγω των << ιστορικών στιγμών >> που περνάει η πατρίδα, ούτε του περνάει απο το μυαλό ότι όλους αυτούς σε λίγο καιρό και για πάντα θα τους δείχνουν με το δάχτυλο όπως κάποιους επι δικατορίας ας πούμε, γιατί έχει και η δημοκρατία γυρίσματα!!!