Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για Αλουμίνιον της Ελλάδος και απάντηση Σωματείου Εργαζομένων ΕΝΩΣΗ


Ερώτηση προς τα υπουργεία ΥΠΕΚΑ και Ανάπτυξης κατέθεσαν στο κοινοβούλιο στις 14 Νοεμβρίου 2012 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την Αλουμίνιον της Ελλάδος και τη ΔΕΗ. Το Σωματείο εργαζομένων στο Αλουμίνιο ΕΝΩΣΗ απέστειλε στις 21 Νοεμβρίου 2012 από την πλευρά του επιστολή προς τον υπουργό ΥΠΕΚΑ  με την οποία αντικρούει τους ισχυρισμούς της ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε την ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ και την επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων στο Αλουμίνιο της Ελλάδος.

και η απάντηση της ΕΝΩΣΗΣ

 

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λυπουμαστε που δουλευουμε για την πλουτοκρατια και ζηταμε συγγνωμη απο τους κ. στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν ειμαστε ντεμπεληδες δημοσιοι υπαλληλοι..........!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΙΟ ΗΠΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α ΓΑΡΓΑΡΑ!!!!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ Ε ΛΑΔΑ ΓΑΡΓΑΡΑ!!!!!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΑΡΓΑΡΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ( ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ) ΓΙΑ 750ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

Ανώνυμος είπε...

δεν απαντα εκ μερους του εργοδοτη μιλα για τον κινδυνο κλεισιματος του εργοστασιου με τις αποφασεις τις κυβερνησης η οποια απωθει καθε τι που μπορει να φερει δουλεια στον κοσμο.... μιλαει για τους εργαζομενους που δουλευουν στις χειροτερες συνθηκες με μισθους πετσοκομενους γιατι πλεον το αλουμινιο δεν ειναι Γαλλικο ... με τους παχυλους μισθους και τα εφαπαξ που συνεχιζουν και παιρνουν οι δημοσιοι "λειτουργοι" και οι εργαζομενοι στη Βουλη των 300,000€ εφαπαξ!!! αλλα ο ψευτοσυνδικαλισμος νοειτε στις στοιβες σκουπιδιων που εχουν πνιξει την Λιβαδεια απο υπαλληλους μονιμους καθαριοτητας των 2,000€/μηνα (παλαιο εισοδημα βεβαια πριν 1 χρονο) ενω ενας υπαλληλος καθαριοτητας στο αλουμινιο παιρνει το θαυματουργο ποσο των 800€/μηνα (παλαιο εισοδημα πριν 1 χρονο) τωρα εχει πεσει στο 50% και οχι στο 30% που παραπονιουνται οι δημοσιοι....

Think Clever είπε...

Εσείς Κ. ανώνυμε τι απο όλα αυτά είστε ? Συνδικαλιστής η Τεμπέλης ??
Ακούστε να δείτε αυτο το εργοστάσιο μας δίνει ψωμί ,μας δίνει ζωή όπως και σε έσας και είμαι σίγουρος ότι έμμεσα ζείτε και εσείς απο το Αλουμίνιο .
Όσο για τον εργοδότη κάνει την δουλειά και εμείς την δική μας .
Όση λάσπη και αν μας ρίχνουν τα βρωμοκάναλα και οι κατευθυνόμενες φυλλάδες ,τα λαμόγια του συστήματος και κάθε ανταγωνιστής μας , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ .

Το Αλουμίνιον της Ελλάδος είναι το σπίτι μας και

όποιος τολμήσει να το παραβιάσει θα πληρώσει ακριβά .

Εμείς οι εργαζόμενοι το κρατήσαμε ζωντανό τόσα και τόσα χρόνια και εμείς οι ίδιοι θα το κρατήσουμε ζωντανό και για το ΜΕΛΛΟΝ .

ΤΟ ΑΛΟΥΜΊΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ . . .

Θανάσης είπε...

Κ.ανώνυμε γιατί δεν ήρθες να δουλέψεις στο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ για να θεωρείς και εσύ τον εαυτό σου στην ΕΛΙΤ της εργατικής τάξης .Αλλά μάλλον είσαι από τους τύπους του καφενείου που είναι μόνο θεωρεία και συνδικαλισμό χωρίς να ξέρουν πως βγαίνει το μεροκάματο ή το νυχτοκάματο

Θανάσης είπε...

Κ.ανώνυμε γιατί δεν ήρθες να δουλέψεις στο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ για να θεωρείς και εσύ τον εαυτό σου στην ΕΛΙΤ της εργατικής τάξης .Αλλά μάλλον είσαι από τους τύπους του καφενείου που είναι μόνο θεωρεία και συνδικαλισμό χωρίς να ξέρουν πως βγαίνει το μεροκάματο ή το νυχτοκάματο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΙΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΣΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ . ΤΩΡΑ ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ???ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ . ΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΘΑΤΕ ? ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ Η ΠΕΣΙΝΕ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙΤΕ ?

Ανώνυμος είπε...

μαλλον 6΄13 μιλας για τους δημοσιους υπαλληλους.. οι οποιοι ειναι ανειδικευτοι και μπηκαν απο το παραθυρο.... τουλαχιστον εκει κατω οσοι μπηκαν οπως μπηκαν οταν και αν απολυθουν το λιγοτερο που θα μπορουν να κανουν ειναι ναξερουν να βιδωνουν εστω μια βιδα και σε βαρδιες και σαββατοκυριακα και γιορτες ... κατι που οι ηλεκτρολογοι στην δημαρχια ουτε που φανταζονται πως γινεται ... αυτοι δεν ξερω που θα προσληφθουν τωρα που θα απολυθουν....

Ανώνυμος είπε...

11/25/2012 6:13 μ.μ.

Τελικά προδίδεσαι μόνος σου Γιωργάκι !!!Εσύ που έχεις σπουδάσει και ξέρεις πολλές πολλές γλώσσες τι κάνεις κάθε μέρα ???
Άσε μας εμάς κάτι θα βρούμε να κάνουμε γιατί εδω κάτω δουλέυουμε δεν πίνουμε καφεδάκι και δεν τριγυρνάμε κάθε μέρα με το αμαξάκι μας κατηγορώντας όλους τους άλλους.

Ρώτα να μάθεις ποιος κράτησε το εργοστάσιο αυτό δυνατό τα χρόνια εκείνα που έφευγαν τα λεωφορεία σωρηδών γιατί φαίνεται ότι είσαι αδιάβαστος !!!!!!

Μήπως έχεις φάει και εσύ απο αυτό το εργοστάσιο κάποτε ???Για θυμίσου λίγο ....Τι να πω τι να πω τα λόγια περισσεύουν

Think Clever είπε...

Τουλάχιστον εμείς απο το κυριάκι έχουμε τα κότσια για να μην πώ τίποτε άλλο και γράφουμε επώνυμα κύριε κατήγορε της πλάκας .
Το εαν ξέρουμε να κάνουμε κάτι άλλο αφήστε να το κρίνουν άλλοι και όχι εσείς που όπως φαίνεται και απο τα ορθογραφικά σας μάλλον δεν πατάτε και΄πολύ καλά .

Think Clever είπε...

Τουλάχιστον εμείς απο το κυριάκι έχουμε τα κότσια για να μην πώ τίποτε άλλο και γράφουμε επώνυμα κύριε κατήγορε της πλάκας .
Το εαν ξέρουμε να κάνουμε κάτι άλλο αφήστε να το κρίνουν άλλοι και όχι εσείς που όπως φαίνεται και απο τα ορθογραφικά σας μάλλον δεν πατάτε και΄πολύ καλά .

Ανώνυμος είπε...

Εσείς Κ. ανώνυμε τι απο όλα αυτά είστε ? Συνδικαλιστής η Τεμπέλης ??
ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΤΕ. ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΙΑΚΕΣ –ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ?

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΕΙΣ.
Η ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ή ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ (ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ) ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι αποδεδειγμενο οτι ειναι για τον κωλο τους αρα δεν υπαρχει αντιδραση με το "εμεις"....... τι υπαρχει??? τρεχω εγω και καλω και εσας ωστε να διατηρησω την θεσουλα μου και εσεις ιδιωτικοι υπαλληλοι των 250€ αντε κοψτε τον λαιμο σας τωρα που ηρθε πρωτα σε εσας η απολυση ..... ΑΡΑ μην μιλαμε για το "ολοι μαζι" γιατι δεν υπαρχει ... ακομα και τους ελευθερους επαγγελματιες τους χρησιμοποιησαν τα σωματεια σας των ψευτοσυνδικαλιστων ( με τις μεγαλες κουταλες) ωστε να κανουν αυτο που τους συμφερει.......

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ψέματα είναι οτι το εργοστάσιο είναι το σπίτι τού κάθε Κυριακάτη? Ολοι έχουν περάσει απο εκεί !!!Είτε γλύφοντας είτε γιατί ολο καί κάποιος από τούς πολλούς εργολάβους καί εργοδηγούς εβαλε τό χεράκι του !! Καί μόλις εγιναν μόνιμοι αρχισαν να φτύνουν εκεί πού πρίν εγλειφαν ( τόν ευεργέτη τους ) λέγοντας οτι δουλευουν σε βάρβαρες συνθηκες εργασιας . Δέν ξέρανε πού θα πάνε να δουλέψουν οταν εγλειφαν γιά αυτό ??Τώρα θυμούνται να τό επισημάνουν η μήπως ξαφνικά ανακάλυψαν τήν αμερική?Αν ειχανε καπιοι εκει μεσα τα κοτσια και τισ προυποθεσεισ δεν θα καθονταν εκει μεσα στισ δυσκολεσ συνθηκεσ οπωσ λενε υπερασπιζοντασ μαλιστα με υποκριτικο υφοσ τα συμφεροντα τησ εργοδοσιας . Και κατι ακομη !!!γνωριζει καποιοσ να μασ πει ποσοι απο το κυριάκι εχουν εργαστει κατα καιρουσ η εργαζονται ακομη στο αλουμινιο ??? και ποσοι εχουν δηλωσει εργολαβοι ολο αυτο το διαστημα λειτουργιασ του εργοστασιου ? επισησ ποσεσ κοινωνικεσ παροχεσ τουσ δινει αυτο το εργοστασιο ποσεσ αλικο εχουν εισπραξει ποσα εφαπαξ και ποσα μαγαζια εχουν ανοιξει στο κυριακι μολισ εισπραχθηκε η αλικο . ποσεσ φορεσ ταλαιπωρησαν το αυτοκινητο τουσ να πανε στο εργοστασιο για δουλεια και τελοσ ποσεσ φορεσ εγκλωβιστηκαν απο τα χιονια εκει πανω γιατι καποιοσ δεν μεριμνησε . ποσα σεμιναρια εχουν πληρωθει ποσεσ αδειεσ εχουν παρει με εκπτωτικα κουπονια απο το αλουμινιο τι ασφαλειεσ ζωησ εχουν και ιατρικεσ φροντιδεσ καθωσ επισησ ποσα χρηματα πληρωνουν αντι ενοικιου στα ασπρα και οχι μονο ποσο ρευμα ποση θερμανση και ποσο νερο . τελοσ ασ βρεθει καποιοσ να μασ πει ποσεσ φορεσ αργησε να πληρωθει εστω και μια ωρα !!!!!να λοιπον γιατι ρε μαγκακια θα υπερασπιστειτε μεχρι τελευταιασ ρανιδοσ την λειτουργεια του αλουμινιου ειτε με ιδιοκτητη τον μυτηληναιο ειτε με τον διαβολο τον ιδιο . δεν σασ παιρνει να κανετε διαφορετικα .

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο 12.48 ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΖΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΣΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ . ΑΚΟΥ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ .! ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΡΕ ΣΕΙΣ !ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΣΑΝ 1 ΩΡΑ ΥΠΕΡΩΡΙΑΣ . ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗ Η ΠΕΣΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Ο ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ Ο 6¨13 ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ !

Ανώνυμος είπε...

καποιοι εδω μεσα εχουν προσωπικα με Κυριακατες για ποιους λογους δεν ξερω... ξερω ομως οτι δεν με αφορα γιατι δεν ειμαι Κυριακατης .......... με αφορα ομως ενα εργοστασιο που δινει δουλεια σε κοσμο απο ολη την Ελλαδα.. με αφορα γιατι ολα τα προνομια που ανεφεραν αυτη την στιγμη εχουν πετσοκοφτη .... με αφορα γιατι οι νεες συμβασεις που καποιοι ειρωνευτηκαν την βαρια βιομηχανια παραπανω ειναι τις ταξεως των 560€ καθαρα ... γιατι οι νεες συμβασεις ναι δουλευουν στην ηλεκτρολυση για 500€.... και κατι ακομη στο χωριο μου (που δεν ειναι το Κυριακι) λενε ... οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.... πολυ ζηλευαν τους τοτε εργαζομενους στο αλουμινιο αλλα τωρα .. λυπαμαι αλλα κανουν λαθος

τσοπάνος είπε...

Ρε παιδιά δεν είμαστε όλοι οι Κυριακιάτες τρελαμένοι με το αλουμίνιο!!! Κάποιοι δεν ξεπούλησαν. Σας ξέρουμε κουτάβια συνδικάλες και φερέφωνα. Κάποια στιγμή θα εύχεστε το χωριό μας να είχε μαζί με το αλουμίνιο και άλλα πράγματα που οι παππούδες ήξεραν και εσείς τα ξεχάσατε. Όταν θα τα χρειαστείτε θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Καθίστε να τσακώνεστε, όταν θα με χρειαστείτε θα σας βοηθήσω να ζήσετε αν και δεν σας αξίζει.