Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Π. Τατσόπουλος: Eχω πηδήξει τη μισή Αθήνα

Οι δηλώσεις Τατσόπουλου στον Γιώργο Τράγκα είναι σημείο των καιρών και μνημείο απρονοησίας της μεταπολιτευτικής και μεταπαρακμιακής κοινωνίας στην οποία ζούμε. Δυο μόνο παρατηρήσεις:
1. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται... Δεν αποτελεί στην εποχή μας κατόρθωμα για κάποιον να έχει μεγάλο αριθμό ερωτικών παρτενέρ.
2. Αλλά ακόμη κι αν έχει γίνει ο άντρας ο μπεσαλής, ο σωστός, ο μάγκας δεν μιλάει ποτέ δημόσια για τα ερωτικά του.  Και δεν εκθέτει λόγω της κομπορρημοσύνης του (ούτε για άλλο λόγο) ποτέ κυρίες.
Αυτά τα ξεχνά ο κ. Τατσόπουλος αποκαλύπτοντας ότι δεν προέρχεται από τη "γνήσια φυλή" των καρδιοκατακτητών αλλά πως ίσως εκμεταλλεύεται ευκαιρίες και συγκυρίες όπως την παρουσία του στην τηλεόραση και η εξοσυία του προβεβλημένου κομματικού στελέχους... Δείτε πώς μεταδίδει την είδηση το site του Πρώτου Θέματος.


Συνέντευξη στο περιοδικό Crash






 
Σοκαριστική η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου.
Απαντώντας στη Χρυσή Αυγή και στα σχόλια που κάνουν εναντίον του, μέσα από συνέντευξή του στο περιοδικό Crash, που βγαίνει την Παρασκευή, δηλώνει: “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή”.
Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν κατακλυστεί εδώ και λίγες ώρες από χιουμοριστικά, κολακευτικά ή και προσβλητικά σχόλια για τη δήλωση του κ. Τατσόπουλου, που θα συζητηθεί όπως φαίνεται πολύ.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α έτσι εξηγείται η αχτενισιά, που να προλάβει ο άνθρωπος!
Ρε Πέτρο κατ..ρα και λίγο!

Ανώνυμος είπε...

Πήδα και την άλλη μισή (σιγά την πόλη) κάπου θα τους πετύχεις!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που δεν μένω στην Αθήνα, θα είχα κατά το ήμισυ εκτεθεί!

Ανώνυμος είπε...

Δέσμευση Τσατσόπουλου,ότι στις επόμενες εκλογές θα πάρει κ το υπόλοιπο Αττικής!

Ανώνυμος είπε...

πολιτικά άσχετος, κακός συγγραφέας και αμετροεπής. Να τον χαίρονται στον Συριζα

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια της χρυσης αυγης εναντίον του, γιατί δεν παίζουν πουθενά και δεν κατακρίνονται? το χειρότερο δεν είναι ποιοί πηδάν ή λεν πως πηδάν κτλ κτλ κτλ...το θέμα είναι ότι όλοι έχουν γίνει έρμαιο των μμε...έλεος ρε...

Ανώνυμος είπε...

Δε λέτε πάλι καλά που καταργήθηκε η ΑττικοΒοιωτία και τη γλυτώσαμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε Τσατσόπουλε , θα κάψεις καμμιά φλάτζα ...

Ανώνυμος είπε...

που να γίνουν και κυβέρνηση τι θα μας κάνουν!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι ο Τατσόπουλος θα είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής σε ταινία του Σειρηνάκη? Ο μύθος του Γκουσκούνη καταρρίπτεται!

βοιωτός είπε...

Στο βιβλίο Γκίνες η Ελλάδα για το πλέον πολυσέλιδο περιοδικό που εκδόθηκε ποτέ στον κόσμο (40.000 σελίδαι): ο Κώστας Βαξεβάνης δίνει στην κυκλοφορία ολόκληρη τη λίστα Τατσόπουλου, χωρίς όμως τις ηλικίες των κυριών και τον τόπο τέλεσης ης πράξης για να μην παραβιαστούν τα προσωπικά δεδομένα.

Ανώνυμος είπε...

Η ελληνική εταιρία παραγωγής-διάθεσης προφυλακτικών κώλου με την επωνυμία <> θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Τσατσόπουλο για την προτίμηση των προϊόντων μας.

Ανώνυμος είπε...

πολιτικά άσχετος, χαλια συγγραφέας. Να τον χαίρονται στον Συριζα-τοσο καραγκιοζης οσο και οι χρυσαβγιτες....αυτος θα μας κυβερνησει....