Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Στις 27 Δεκεμβρίου η μεγάλη εκδήλωση για την Ερκυνα στη Λιβαδειά

Επίσκεψη στη Λιβαδειά πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Παναγιώτης Ηγουμενίδης, ο καγιάκερ/ οδηγός ράφτινγκ που θα μιλήσει στην εκδήλωση για την Ερκυνα, την οποία διοργανώνουν ο Σύλλογος Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς και ο ΑΚΟΛ.

Τον κ. Ηγουμενίδη υποδέχθηκαν η πρόεδρος του ΑΚΟΛ κα Γωγώ Θεοδώρου συνοδευόμενη από τον γραμματέα του Ομίλου κ. Χρήστο Αλογοσκούφη και ο πρόεδρος του Συλλόγου Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς Δημήτρης Λάμπρου.

Μετά από έναν απολαυστικό καφέ σε γνωστή καφετέρια της Λιβαδειάς όπου η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα αθλήματα ποταμού και βουνού υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική μια περιήγηση στην Ερκυνα ήταν απαραίτητη ώστε οι προτάσεις και οι σκέψεις για την αναβάθμισή της να έχουν πρακτικό αποτέλεσμα και να εξεταστούν επί τόπου και επί… ύδατος.

Τα συμπεράσματα είναι θετικά και θα ανακοινωθούν στην μεγάλη εκδήλωση για την αναβάθμιση της Ερκυνας που θα γίνει στο Επιμελητήριο Βοιωτίας στις 27 Δεκεμβρίου 2012.
Δείτε:
Ο Σύλλογος Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς και ο Αθλητικός Κολυμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ) διοργανώνουν εκδήλωση/συζήτηση για τις δυνατότητες αναβάθμισης της Ερκυνας.
Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012, στις 20.00.
Θα μιλήσουν:
Η Γωγώ Θεοδώρου, πρόεδρος του ΑΚΟΛ.
Ο Παναγιώτης Ηγουμενίδης, καγιάκερ και οδηγός ράφτινγκ.
Ο Θεολόγος Ταβουλάρης, αναρριχητής και οδηγός φαραγγιού.
Ο Αλέκος Καρκάνας, εκπαιδευτικός, δρ Γεωλογίας, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λεβαδέων.
Θα συντονίσει ο Δημήτρης Λάμπρου, εκδότης του περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ.
Επιπλέον λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα. Προς το παρόν ας θυμηθούμε την επική και επιτυχή προσπάθεια του Παναγιώτη Ηγουμενίδη -που θα είναι βασικός ομιλητής στην εκδήλωση- να πραγματοποιήσει κατάβαση στην Ερκυνα με το καγιάκ του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: