Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ο Γιώργος Ζιώγας υποψήφιος δήμαρχος...

Την πρόθεσή του να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Λεβαδέων στις επόμενες δημοτικές εκλογές εξέφρασε με δήλωσή τους προς τη viotia ο περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Γιώργος Ζιώγας. Το ενδιαφέρον του κ. Ζιώγα για τη Λιβαδειά είναι γνωστό από παλιά ενώ κατά καιρούς έχει ακουστεί το όνομά του χωρίς ποτέ να εκτεθεί ως υποψήφιος δήμαρχος. Αλλά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά...
Η συζήτηση έφθασε  και  στις έρευνες του ΣΔΟΕ για τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους ΟΤΑ -όπου υπάρχει ως γνωστόν εκτροφείο σκανδάλων. Ο Γιώργος Ζιώγας επισήμανε ότι η μοναδική αξιόπιστη και δίκαια λύση είναι η θέσπιση του πόθεν έσχες για όλους διατελέσαντες σε θέση ευθύνης τα τελευταία 30 χρόνια ώστε να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητος? Μπα τώρα το θυμήθηκε !!

Ανώνυμος είπε...

Εχω την αίσθηση οτι στις επόμενες εκλογές θα γεμίσει ο τόπος απο τεως κομματικούς και νυν ανεξάρτητους υποψήφιους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΟΠΕΣ ΠΙΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ . ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ !!!!ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΚΑΚΙΟΥ ΤΟΥ !!!!!!ΤΙΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το βαρέλι δυστηχώς δέν έχει πάτο .Καυμένη Λιβαδειά προδομένη καί ξεπουλημένη ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ από όλους αυτούς τούσ σωτήρες!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ . ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . !!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή υποψηφιότητα. Από τους λίγους που αξίζουν σε όλη την περιφέρεια. Μακάρι να κατεβεί

Ανώνυμος είπε...

Αν τον υποστηριξει το ΠΑΣΟΚ ανωνυμε 7:42μμ τοτε ειναι που δεν θα βρει ουτε τον δικο του!Αλλαξανε τα πραγματα, οποιος κατεβει με σημαια Πασοκ 'η ΝΔ 'η ΔΗΜΑΡ στις επικειμενες εκλογες, καταστρεφεται οπως η χωρα ...Περαστικα και χαιρετισματα στην ''εξουσια''!

Ανώνυμος είπε...

Ποιό ΠΑΣΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

Ευημερία στη πόλι μας ναί αλλά σε μιά κατεχόμενη οικονομικά χώρα πώς, αν δεν προηγηθεί απελευθέρωση. πάνω σ αυτό θα πρωτοστατήσετε?.θα το θέλετε, γιατί ξέρω το Μπορείτε.