Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Friendly Café σε Friendly τιμές και 100 φωτογραφίες


Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί τότε το Friendly Café που άνοιξε τις πύλες του σε τόσο δύσκολους καιρούς στη Λιβαδειά είναι φανερό ότι θα προχωρήσει πολύ καλά. Κι αυτό διότι πολύ σημαντική ήταν η προσέλευση κόσμου στα εγκαίνια του Friendly Café, ενός από όλες τις πλευρές ενδιαφέροντος καφέ-σνακ μπαρ, που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Λιβαδειάς-Δελφών.
Και δεν θα μπορούσε να είναι ιαφορετικά αφού το  Friendly Café λειτουργεί υπό τη νέα διεύθυνση του Απόστολου Κριεμάδη, γνωστού επιχειρηματία της Λιβαδειάς, που τώρα επεκτείνεται στον χώρο της διασκέδασης.

 

Το Friendly Café βρίσκεται σε προνομιακή θέση, τοποθετημένο στρατηγικά στην οδό Λιβαδειάς-Δελφών και ελέγχοντας την κίνηση από τα τεράστια τζάμια του που δίνουν την αίσθηση παρατηρητηρίου χωρίς να θίγεται η ζητούμενη πολλές φορές ιδιωτικότητα. Από την άποψη αυτή το Friendly Café αποτελεί ιδανικό σημείο για συναντήσεις με στυλ, καλό καφέ και συζήτηση.

 

Ο χώρος είναι μεγάλος και ταυτόχρονα ζεστός. Κυριαρχεί το λευκό, το γκρι και το γκρενά ενώ οι αποχρώσεις του ξύλου δίνουν μια αίσθηση θαλπωρής και παρεΐστικης ατμόσφαιρας.  Υπάρχει μεγάλο τζάκι  που αποτελεί πρόκληση τώρα τον χειμώνα για ποτό ή για τσάι  ενώ δεν μπορούσε αν λείψει η τηλεόραση για την παρακολούθηση σημαντικών αθλητικών ή άλλων γεγονότων.

 

Το βράδυ των εγκαινίων ο κόσμος ήταν πολύς, όπως θα δείτε στο φωτορεπορτάζ: οι φίλοι του Απόστολου Κριεμάδη και γνωστοί κοσμικοί της Λιβαδειάς έδωσαν το παρών και απόλαυσαν εκλεκτούς μεζέδες και θαυμάσια ποτά διασκεδάζοντας πολύ πέρα και πολύ περισσότερο από όσα έχουμε συνηθίσει στα τυπικά εγκαίνια.

 

Η πληρότητα και η καλή διάθεση επιφορτίζουν με νέες ευθύνες τη διεύθυνση του Friendly Café που καλείται να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα σε χαμηλές –λόγω της εποχής- τιμές, όπως ακριβώς αναλύεται η στρατηγική της. Πράγματι ο καφές συν νερό στο Friendly Café στοιχίζει μόλις 1,5 ευρώ ενώ υπάρχει υπηρεσία delivery για να απολαύσετε τον καφέ, την τυρόπιτα ή το ποτό σας στον χώρο σας. 
 
Γενικά όλες οι τιμές του Friendly Café είναι πολύ ανταγωνιστικές και σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρονται φθηνές ενώ άψογη και ταχύτατη είναι και η εξυπηρέτηση. Από την άποψη αυτή δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν το Friendly Café εξελιχθεί σε στέκι ψαγμένων που αναζητούν τον ποιοτικό καφέ σε καλές τιμές και σε όμορφο περιβάλλον.

Καλές δουλειές!

 

Το Friendly Café βρίσκεται στο 2ο χλμ. οδού Λιβαδειάς- Δελφών. Τηλ. 2261102000 και κινητό What' s Up 698 067 6370.
Δείτε το φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια
Friendly Café σε Friendly τιμές και 100 φωτογραφίες
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: