Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Καταργήθηκε οριστικά το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας-Εκτός μηχανογραφικού η Λιβαδειά

Δεν υπάρχει το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας στο μηχανογραφικό δελτίο για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το Υπουργείο Παιδείας. Το Τμήμα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ παραμένει στη Λαμία εντασσόμενο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Οπως αναλυτικά μεταδίδει η "Καθημερινή" στο μηχανογραφικό δελτίο για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 θα περιλαμβάνονται 129 τμήματα λιγότερα σε σχέση με τα 534 Τμήματα που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια (πολλά ήταν μόνο στα χαρτιά, καθώς, παρότι ιδρύθηκαν, δεν λειτούργησαν ποτέ).

Βέβαια, στο περυσινό μηχανογραφικό υπήρχαν 481 Τμήματα. Ετσι, οι συγχωνεύσεις Τμημάτων που λειτουργούσαν ως πέρυσι μειώνονται τελικά σε 76 από τις 97 που προεβλέπετο στο αρχικό σχέδιο «Αθηνά». Επίσης, σε μεταβατικότητα, δηλαδή σε λειτουργία έως την αποφοίτηση των εισαχθέντων του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2012-2013, τίθενται 26 Τμήματα. Υπολογίζεται ότι οι θέσεις για τους υποψηφίους της γενικής σειράς σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ θα είναι περί τις 50.000. Αυτά ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας παρουσιάζοντας το απόγευμα της Τρίτης το νέο ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το νέο μηχανογραφικό.






19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ .

Ανώνυμος είπε...

Στο "ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ" του κ. Δημάρχου υπάρχει άλλο άλλοθι παραμονής του ;
Αρκετά υπηρέτησε τους ψηφοφόρους του, καιρός για λίγη ξεκούραση.

Ανώνυμος είπε...

... και να μπει δήμαρχος αυτός που βγαίνει από το γκάλοπ του Βοιωτού; Χαχα. Καραμάνης. Ότι πιο ξεφτίλα για την Λιβαδειά. Η απόλυτη παρακμή.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ,ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ....)

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!Ο ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ !!!! ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΙΣ "ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ" ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
pgf@otenet.gr

http://www.pantelisfragoulis.gr/

Ανώνυμος είπε...

Εσεις κε Φραγκούλη τις γνώσεις σας, τις εμπειρίες και τις υψηλές γνωριμίες σας γιατι δεν τις θεσατε στην υπηρεσία της πόλης?

Ανώνυμος είπε...

το χειροτερο απ ολα ξερετε πιο ειναι το οτι χαιρονται καποιοι τωρα που θα φυγει ο Δημαρχος, πιστευοντας οτι οι τεως δημαρχοι (επειδη νομιζαν οτι φέρνοντας ενα πανεπιστημιο και μια πλατεια με τις πλατες και τα λεφτα αλλων ονομαζονται και ικανοι δημαρχοι) και θεωρουν ανικανο εναν δημαρχο (ναι δεν εκανε τιποτα) γιατι παρέλαβε εναν δημο Λεβαδεων απο τους ικανους τεως δημαρχους... με χρεη σχεδον ισα με αυτα που εχει ολη η Ελλαδα μαζι.... και ξεχρεωσε τον Δημο Λεβαδεων με τα αποθέματα απο τους δημους Κορώνειας και Χαιρώνειας!!! Με τα αποθεματα που ηταν να γινουν εργα στα χωρια αλλα ποιος νοιαζεται για εμας τους χωριατες ετσι και αλλιως παντα οι Λειβαδιτες ειχατε την μυτη ψηλα καιρος ειναι να σας κοπει και σας κοπηκε απο εναν χωριατη... και εγω ειμαι υπερ να παραιτηθει ο δημαρχος για να γλιτωσει για να αναλαβει αλλος ο οποιος θα βρει τα χρηματα μεσα στην κριση να ριξει ασφαλτο σε κανα δρομο (ο τροπος?? να ανεβασει κατα 50% τα δημοτικα τελη) κατι που δεν εκανε ο ανικανος νυν δημαρχος αλλα επρεπε ... γιατι πλεον οι παχιες αγελαδες απο την Ευρωπη ψωφισαν!!
αλλα μας αξιζουν οι τεως δημαρχοι με τα μεγαλα εργα (καψιμο της κρυας .. :p)

βοιωτός είπε...

6.23
Αυτό που υβρίζετε τους Λιβαδείτες για να υποστηρίξετε τον Παπαγγελή να το κοιτάξετε για μπορεί να υποτροπιάσετε.
Επίσης να ξανακοιτάξετε τα νούμερα με τα χρέη και να μην τρώτε ό,τι σας σερβίρουν διότι έχει και η αφέλεια τα όριά της.

Ανώνυμος είπε...

χωριατης + αφελης=επικινδυνος!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΝΤΑΝΤΟΥΜΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ? ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ . ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ DHMOY . ???

βοιωτός είπε...

2.55
Αυτό έχεις να σχολιάσεις από το χθεσινό δημοτικό σύμβούλιο;
Σε μερικούς τελικά αξίζουν αυτοί οι αιρετοί.

Ανώνυμος είπε...

OTI KAIEI TO KATHENA, VIOTE.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΕΛΗΣ Γ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ.

ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ:
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Εσείς κε Φραγκούλη τις γνώσεις σας, τις εμπειρίες και τις υψηλές γνωριμίες σας γιατί δεν τις θέσατε στην υπηρεσία της πόλης?

3/20/2013 3:55 μ.μ.

ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.
ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΒΟΙΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ή ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΒΟΙΩΤΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ.

http://www.pantelisfragoulis.gr/

http://www.pfrangoulis.gr/

Ανώνυμος είπε...

Η Νταντούμη έχει μπερδευτεί και αντί να πάει στο Δημοτικό συμβούλιο πηγαίνει στο χωριό της το Παύλο νομίζοντας ότι θα συνεδριάσει η Δημοτική κοινότητα!
ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!!

Μέτοικος είπε...

Ρε συ Βοιωτέ, βάλε "netiquette" στα σχόλια. Όχι άλλο greeklish, όχι άλλο ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΔΕΝ διαβάζονται. Άσε που τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ υποδηλώνουν ότι ΦΩΝΑΖΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλα σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω τον Παπαγγελη και τον καθε Παπαγγελη γιατι για να ειναι σε αυτη την θεση ειναι αξιοι της μοιράς τους και ηθελε και τα επαθε απλα ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ οτι ο Παπαγγελης δεν ηταν ο μονος που κυβερνησε αυτον τον τόπο!! αλλα να μου πεις αυτος ειναι τωρα αυτος θα τα ακουσει...!!!
τωρα για τις υβρεις δεν ειναι υβρεις ειναι μερικες αληθειες που πολλες φορες μας πληγωνουν....
για τα νουμερα μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω .. ο λαος τωρα ψαχνει μονος του δεν περιμενει κανενα Παπαγγελη, κανενα Σαμαρα και κανενα Βενιζέλο να του μιλησει για νουμερα και υποσχέσεις....

βοιωτός είπε...

12.08
Μην τα μαζεύεις τώρα. Δεν είναι ωραίο να υβρίζεις ολόκληρη πόλη επειδή δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις.

Ανώνυμος είπε...

δεν μαζευω κατι, αν προσέξατε σωστα τα λογια μου.
μενω στην Λιβαδεια και δεν πιανει ολο τον λαο της Λιβαδειας, παντου υπαρχουν εξαιρεσεις...
και πιστεψτε με ανταπεξέρχομαι μια χαρα .... σε ολα!!! απλα βλέπω οτι καθομαι και απολογουμαι γιατι ειπα την αληθεια και την γνωμη μου, κατι που κατα την διαρκεια των υπολοιπων αναρτησεων, που ακουστηκαν πραγματικες βρισιες, δεν ζητησατε απολογια απο κανεναν!!
και κατι αλλο όλες οι πάραπανω αναρτησεις απλα επιβεβαιωνουν τα λογια μου!!