Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ζητούν παράταση για το ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς!




Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η παράταση του έργου για την ανακατασκευή του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013. Συγκεκριμένα στην ημερησία διάταξη προβλεπεται θέμα με τίτλο ".Έγκριση παράτασης χρόνου περαίωσης για  την  εκτέλεση  του  έργου  «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΕΝΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ".που δείχνει τις προθέσεις της δημοτικής αρχής, που ως συνήθως είναι ζημιογόνες για τηςΛιβαδειά και τον λαό της.
Ο κ. Παπαγγελής -που κρύβεται τόσες ημέρες και δεν έχει εκδώσει ούτε μια ανακοίνωση-  οφείλει να καλέσει στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς για το θέμα του ΞΕΝΙΑ τον εργολήπτη κ. Βαρελά, του υπεύθυνους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λεβαδέων και τους φορείς της πόλης για να υπάρξει επιτέλους διαφάνεια γύρω από αυτή τη σημαντική υπόθεση.
Επίσης θα είναι ευκαιρία να δούμε και τις απόψεις της δημοτικής αντιπολίτευσης για το ΞΕΝΙΑ και ιδιαίτερα της κας Γιώτας Πούλου, που κι αυτή τις τελευταίες ημέρες αγνοείται και δεν έχει πληροφορηθεί τίποτα για το ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς, σε σημείο να έχει κινητοποιηθεί το Silver Alert σε αναζήτησή της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: