Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ιω. Καράμπελας: Εκανα λάθος που ψήφισα «όχι» στην άρση ασυλίας Κασιδιάρη

«Έκανα λάθος. Ήθελα να περάσω με τη στάση μου άλλο μήνυμα. Ό,τι δηλαδή, δεν αρκεί μια καταδίκη στο ακροατήριο, αλλά χρειάζεται και συνολικά η καταδίκη της κοινωνίας» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καράμπελας για την ψήφο του κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο βουλευτής, που έσπευσε στη Βουλή, είπε στους δημοσιογράφους ότι «όλες οι μέχρι σήμερα δηλώσεις μου και η στάση μου είναι στάση καταδίκης των φαινομένων της βίας».

Είπε ακόμη ότι «αν ψήφιζε τώρα, θα ψήφιζε διαφορετικά» και πρόσθεσε ότι παίρνει πάνω του το κομματικό «φάουλ».

Στην ερώτηση δημοσιογράφου αν στον κ. Καράμπελα ζητήθηκε από τη ΝΔ ανασκευάσει, ο βουλευτής απάντησε: «Όχι, ήρθα εδώ να σας εξηγήσω γιατί έγινε μπέρδεμα».

Πηγή: www.protothema.gr

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμ Καραμπελα αμα κοιμασαι στα εδρανα της Βουλης αυτα παθαινεις , οταν σε ξυπνανε ειναι πλεον αργα....

Ανώνυμος είπε...

kala ekanes .kratakai kamia pisini

Ανώνυμος είπε...

kala ekanes .krata kai kamia pisini

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιάννη καλά έκανες αλλά δεν το λέμε!!!
Από τότε που έφαγε τις γρήγορες η Κανέλη ησυχάσαμε λίγο από τους ψευτοκουμουνιστές στην τηλεόραση.

Ανώνυμος είπε...

Καράμπελα για άρση ασυλίας ψηφίζατε, όταν έχεις άγνωστες λέξεις στο κείμενο να ρωτάς!

Ανώνυμος είπε...

Είπες να ψηφίσεις και εσυ ενα όχι και τα έκανες μανταρα!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη το Σαββατοκύριακο θα πας με τον Ηλία για διανομή τροφίμων?

Ανώνυμος είπε...

Που παμε ρε μ' αυτον?ΗΘελε να γινει καιβουλευτης τρομαρα του...

Ανώνυμος είπε...

Το ότι θα έκανες λάθος Γιάννη ήταν προδιαγεγραμμένο, το θέμα ήταν πότε θα το έκανες (και πότε θα το ξανακάνεις). Δεν είναι για σένα αυτά τα πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτη, το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις για να γίνεις γνωστός πανελλαδικά.
Άντε και στα επόμενα ......... "λάθη" για να σώσουμε τη χώρα μας.
Α!!! και που είσαι, μην ξεχνάς να περνάς και από το ταμείο για το μηνιάτικο, έτσι για το χαρτζιλίκι σου

Ανώνυμος είπε...

Δικαιολογείται. ΜΕΛΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΘΗΝΑ"

Ανώνυμος είπε...

Μονο αυτοι οι τρεις εχουν μυαλο στο κεφαλι. Ολοι οι αλλοι ψηφισαν την ηρωποιηση Κασιδιαρη μεσω μιας αθωωτικης (και παλι...) δικαστικης αποφασης για την επιεικως ηλιθια διωξη που εγινε υστερα απο εντολη του 'Ελενημου' στην Ελενη του. Σιγουρα η Χρυση Αυγη θα ευγνωμονει τους ηλιθιους. Αυτοι θα σωσουν την Ελλαδα!!!!

Ανώνυμος είπε...

....παιδί χαρά γεμάτο!
Έβαλα τα αποσιωπητικά για να αποφύγω τη λογοκρισία.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ??????ΡΕ ΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!!ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ

gta είπε...

ειπανε και τρεις στην βουλη την αληθεια για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ και δεν το αντεξανε.κατα βαθος ολοι το φχαριστηθηκαν αλλα δεν εχουν αντερα να πανε κοντρα στο αριστερο καπιταλιστικο συστημα της χωρας.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ Ο ΜΟΥΛΟΧΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΟΧΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ.ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ 4.5% ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΓΑΛΑ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΣΗ ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ.ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ............................

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ .....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ.. ΗΤΑΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΤΣΙ.. Ο ΛΑΟΣ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ???

Ανώνυμος είπε...

Καράμπελα
Τι θα πει συγνωμη εκανα λαθος; Αν αφορούσε ενα θεμα ζωης και θανατου και απο την δικη σου ψηφο κρινοταν το αποτελέσμα τι θα γινότανε;
Καλυτερα να ελεγες εν γνωση μου το εκανα παρά αυτό που ειπες. Καλύτερα μάγκας παρά βλάκας για να μη πω την αλλη λέξη και με λογοκρίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι πολύ σοβαρό θέμα το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη. Παρακμή και γελοιότητα . Στην αρχή , όταν έγινε το περιστατικό το σήκωσαν το θέμα στο διαδίκτυο αλλά όταν είδαν ότι οι περισσότεροι είπαν "καλά της έκανε" και ότι δεν τους έπειρνε , το μάζεψαν . Κάτι ψευτοκουλτουριάρηδες , κάτι κυράτσες χαζοφεμινίστριες κάτι δήθεν προοδευτικοί της από λυτης συντήρησης βλέπουν την σκηνή μισή και όχι ολόκληρη. Η κυρία αυτή τον έβρισε πρώτη , έκανε πρώτη χειρονομία χτυπώντας τον με την εφημερίδα και αυτός αντέδρασε πιο ακραία από αυτήν. Ότι τον προκάλεσε όμως ποντάροντας την ασυλία που της παρέχουν χρόνια τώρα τα κανάλια είναι γεγονός. Κανείς δεν δικαιολογεί τις ακραίες συμπεριφορές και κακώς ο κύριος αυτός έχασε την ψυχραιμία του. Αλλά μην θάβουμε την προκλητική συμπεριφορά της άλλης πλευράς. Η πολλή υποκρισία βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

άμα πεις μια γυναίκα π.....α και σου αστράψει ένα χαστούκι ποιος φταίει; αυτή ή εσύ;
άντε γιατί αρκετά με τις μ.....ες για κομματική εκμετάλλλευση
όλοι οι σούπερ υποκριτές λένε ότι μπορείς να λες ό.τι θές, αρκεί να μην χειροδικήσεις1 σοβαρά; από πότε μπορείς να λες ο.τι θές; δεν ρωτάτε και κανέναν δικηγόρο να δείτε πόσο θα πλήρωνε ο καθένας αυτά που λέει, ΑΝ του έκαναν μήνυση για απλή δυσφήμηση; άντε γιατί αυτές οι ανοησίες, οι αθλιότητες , οι γελοιότητες των προοδευτικών μας κατέστρεψαν.. πως να βγει η ελλάδα από την σήψη με τέτοιους;

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΚΚΑΛΟ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4.19 συμφωνώ απόλυτα...
αλλά ζητείται "ανδρισμός" που έχει χαθει τα τελαυταία 20 χρόνια.
Οι δε γυναίκες, όπως τις συμφέρει βαδίζουν γιατί από τη μια το παίζουν" άντρες "κι όποτε τα βρουν σκούρα , τότε θυμούνται... το ασθενές γυναικείο φύλο...
Κυρίες άσχετες διαλέξτε , άμα το παίζετε άντρες θα έχετε και τις συνέπειες αυτού κι άμα θέλετε ιπποτισμούς κλπ τότε μην ξεφτιλίζετε πρωτες εσείς την φύση σας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ξέρει που βόσκαγε........

Άμλετ είπε...

" Υπαλληλίσκοι , φοβιτσιάρηδες, δούλοι παχιοί, τους έχω σιχαθεί...."

Ανώνυμος είπε...

Γίναν οι μάγκες φεμινίστριες με ταγάρια μα δεν πειράζει πατριώτες, είμαστε εφτάψυχοι...έλεγε ο Πανούσης προφητικά .

Ανώνυμος είπε...

μπερδεγουει καραμπελλα, δεν ειναι τυχαιο που ειναι η χειροτερη βουλη ....

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να έβλεπα τα μούτρα του Σαμαρά μόλις το άκουσε!!
ΧαΧα δεν μπορώ να κρατηθώ απο τα γέλια!!!!!!!!!!!!
Δεν ξέρω αν μας εκπροσωπεί σωστά (μάλλον όχι όπως φαίνεται) αλλά πλάκα έχει σίγουρα!!

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό δεν αφήνουν το τζόκινγκ στη Βασιλίσσης Σοφίας να πάνε στην ψηφοφορία , γιατί μπορεί να γίνει λάθος και να τρέχεις να βγάλεις τη φόρμα (σορτσάκι) να βάζεις κοστούμι για να κάνεις διορθωτική δήλωση.
Προτείνω άλλη φορά να συνεχίσεις το τζόκινγκ, αλλά μπες στον Εθνικό κήπο, μην τρέχεις στο δρόμο και σε μαζέψουν.

Ανώνυμος είπε...

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν Αντώνη με το υλικό που έχεις

Ανώνυμος είπε...

Φάουλ , οφσάιντ μάλλον ποδοσφαιριστής πρέπει να γίνεις αλλά προσοχή μη σε φάει ο πάγκος γιατί μετά την δεύτερη ΑΝΔΡΕΙΑ στην πολίτικη, σε έμαθαν ακόμη και αυτοί που δε σε ήξεραν μετά την πρώτη ΑΝΔΡΕΙΑ υποψηφιότητας (στο μυαλό σου)για Γραμματέας. Αντώνη ρώτα τους εγγυητές των τι έγινε? Γιατί αυτό δεν είναι αστοχία ....

Ανώνυμος είπε...

Τον όρο Φάουλ διαιτητής σου τον είπε η λαισμαν χαχαχαχα ... βρε που έχει μπλέξει η Βοιωτία

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη άστους να λένε προχώρα έτσι και θα δικαιωθείς και εσύ και τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο φίλε θα μάθει σε λίγα χρόνια θα ξέρει χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Έκανε λάθος λέει...., που νόμιζες ότι ψήφιζες στο δεκαπενταμελές του σχολείου σου? Αν και εκεί θα είχες φάει φάπες αν το έλεγες!

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά που βλέπει ο Αντώνης θα πάει για εγχείρηση και στο άλλο μάτι!

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο λάθος το είχε κάνει αρχικά όταν εβαλε υποψηφιότητα για Γ.Γ. του κόμματος αλλά δεν τον πήραμε στα σοβαρά, τώρα να τα αποτελέσματα!
Και έπεται και συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Γιαννάκη ηρέμησε
εντάξει ρε παιδιά έκανε μία γκάφα ο άνθρωπος αλλά και τι έγινε . Θα ξεχαστεί. Ποιός θυμάται τη χαμένη γαλοπούλα του Μπασιάκου;

Ανώνυμος είπε...

Μετα, παραπονιεται ο Πανθηναικος οτι δεν εχει υλικο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥΣ" ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με την "λάθος" ψήφο του εθνοπατέρα (τραμάρα του και τρομάρα μας) κ. Καράμποελα και τις αποστροφές των ψευτοπαλλικαράδων τύπου "καλά της έκανε κλπ κλπ" μου ήρθαν στο μυαλό οι στίχοι του Βάρναλ: Τα γκια γενήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι, οι κλέφτες γίναν Άγιοι κι οι μούτσοι καπετάμιοι"
Τέλος εύχομαι σε όλους σας καλή και ευλογημένη Τεσσαρακοστή. Ίσως στην περιοδο της νηστείας και της αυτοσυγκέντρωσης αναλογιστείτε ....ΛΚ