Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

www.viotianights.gr: Οι Νύχτες στη Βοιωτία έχουν Χρώμα


Μια νέα μεγάλη ιστοσελίδα εγκαινιάζει το ιδιωτικό επιχειρηματικό portal της Βοιωτίας viotiabusiness.gr παρεμβαίνοντας δυναμικά στον χώρο της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας και οργανώνοντας τη νυχτερινή ζωή της περιοχής μας σε επαγγελματικά επίπεδα. Πρόκειται για το www.viotianights.gr που τίθεται υπό δοκιμαστική λειτουργία από σήμερα με στόχο μετά το Πάσχα 2013 να καλύπτει ολόκληρη τη νυχτερινή ζωή της Βοιωτίας και όχι μόνο. 

Φυσικά στις σελίδες του www.viotianights.gr θα υπάρχει η γνωστή ξεχωριστή ποιότητα αλλά και η αυστηρή κριτική σε όλους τους τομείς της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας στη Λιβαδειά, τη Βοιωτία και τη Στερεά Ελλάδα. Συντάκτες, φωτογράφοι και συνεργάτες θα σας μεταφέρουν κάθε πτυχή της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας με τρόπο ανάλαφρο και χιουμοριστικό αλλά όχι λιγότερο αιχμηρό, ανεξάρτητο και αντικειμενικό. Περισσότερα σε λίγες ημέρες.
Δείτε τη σελίδα σε δοκιμαστική λειτουργία και διατυπώστε τις προτάσεις σας για ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και που θα θέλατε να περιλαμβάνονται στην ύλη της νέας πολυεφημερίδας της Βοιωτίας στο e-mail boeotia[παπάκι]otenet[τελεία]gr.
Δείτε.
http://viotianights.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία ιδέα! καλοτάξιδο

Ανώνυμος είπε...

όλα καλά αλλά τα ζώδια που κολλάνε σε ένα σύγχρονο site δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έτος 2013 υπάρχουν άνθρωποι που προβάλουν δεισιδαιμονίες από Π.Χ. εποχή.



http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/heresies/bibliothiki_epimenoun.html