Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι από το Μητροπολιτικό Ωδείο και 125 φωτογραφίες

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή δουλειά του Δημοτικού... ε του Μητροπολιτικού Ωδείου. Είδα τον διευθυντή του Δημοτικού (γνωστού οργανοπαίχτη λαϊκών πανηγυριών) και μπερδεύτηκα.

Να ασχολιόταν τόσο όσο ασχολείται και στο Μητροπολιτικό καλά θα ήταν. Να έφερνε μαθητές στο δημοτικό όσους στέλνει στο Μητροπολιτικό καλά θα ήταν.

Πρόπερσι πήγε να διαλύσει την δημοτική χορωδία αναλαμβάνοντας την και δεν τα κατάφερε μιας και την μετονόμασαν και σώθηκε. Αντι αυτής έφτιαξε μια παρωδία που τελικά την διέλυσε.

Πέρισι διέλυσε την Φιλαρμονική κουβαλώντας την σαν θίασο για δημόσιες σχέσεις βλαχοδημάρχων και λοιπών παρατρεχάμενων και παρατρεχουσών, θεουσών και αθεουσών. Κατάργησε την οργάνωσή της και τελικά ΝΑΙΙΙΙ. Την πήγε πίσω δεκαετίες όταν η φιλαρμονική παρήκμαζε και χωρίς πρόβες εμφανιζόταν μόνο στις κηδείες.

Φέτος, ναι ΦΕΤΟΣ. Διέλυσε το δημοτικό Ωδείο, με τις μισες διδακτέες ώρες, χωρίς παραστάσεις, με ίντριγκες και με αναφορές ο ένας κατά του άλλου. 5 νοματαίοι και αυτοί αμίλητοι.

Σήμερα είναι πιστεύω άξιος ο κρατικός μισθός του που δεν ξέρω αν θα μας κάνει την τιμή να λειτουργήσει έστω ένα από τα τμήματα που του έδωσε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ. ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ.