Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Συμμάζεμα στο Κολυμβητήριο Λιβαδειάς

 Οπως μας πληροφορεί αναγνώστης μας που είχε και την καλοσύνη να μας αποστείλει φωτογραφίες το Κολυμβητήριο Λιβαδειάς λειτουργεί στις 20 Νοεμβρίου 2013.  Υπενθυμίζουμε το δημοσίευμά  μας στις 18 Νοεμβρίου και τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από τη viotia στις 17 Νοεμβρίου 2013.
Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ

πως διαπιστώνετε κι εσείς από τις χθεσινές φωτογραφίες  (17 Νοεμβρίου 2013) το Κολυμβητήριο Λιβαδειάς έχει αφεθεί στην τύχη του από τη δημοτική αρχή. Πέρυσι τον χειμώνα το Κολυμβητήριο παρέμεινε κλειστό χωρίς να υπάρξει κανένα έργο που θα καθιστούσε τη λειτουργία περισσότερο οικονομική φέτος. Τα περιθώρια είναι πλεόν στενά και μόνο η κινητοποίηση των πολιτών μπορεί να δώσει λύση, η οποία δεν μπορεί να είναι άλλη από την πλήρη λειτουργία του Κολυμβητηρίου Λιβαδειάς προς όφελος της πόλης κια των παιδιών της. Η viotia δεν τρέφει φρούδες ελπίδες για σοβαρή βοήθεια από την πλευρά της δημοτικής αρχής, η οποία δεν δύναται να φέρει σε αίσιο πέρας μια τόσο σοβαρή πρόκληση. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποτελεί μια προοπτική για να υπάρξει λύση. Αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση"...



Οι δύο πρώτες φωτογραφίες είναι από τις 17 Νοεμβρίου 2013 και οι 4 τελευταίες που μας απέστειλε ο αναγνώστης -σύμφωνα με αυτόν- από τις 20 Νοεμβρίου. Είναι φανερό ότι κάποιος "συγύρισε" στο Κολυμβητήριο μαζεύοντας τα φύλλα και καθαρίζοντας την μικρή και την μεγάλη πισίνα. Επιπλέον πληροφορούμαι ότι ο ΑΠΟΔΗΛ έβαλε και πετρέλαιο. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ (ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ).ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ, ΒΟΙΩΤΕ.

ΕΥΤΥΧΩΣΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο που τα δημοσιεύεις όλα...