Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Τα νέα συμβούλια της ΟΝΝΕΔ στη Βοιωτία


16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΡΕ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑΙΡΙ. ΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗ Τ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..
ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ...Κατά μάνα, κατά κύρη κλπ.κλπ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ... Α Ι Σ Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε/α του σχολίου @2:30,

Κανείς δεν δουλεύει κανέναν. Οι αιτήσεις για υποψηφιότητες ήταν ανοιχτές και αναρτημένες εδώ: http://nd.gr/onned/dhmto2013/ για όσους ήθελαν να συμμετάσχουν. Επίσης ενημερώθηκαν τηλεφωνικά όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του ΝΟΜΗΜΟ Βοιωτίας (όσοι σήκωσαν το τηλέφωνο δηλαδή). Οι διαδικασίες ήταν ανοιχτές και διαφανείς.

Αν θεωρείς ότι αποκλείστηκες από τις διαδικασίες το τηλέφωνο μου είναι 6989717996 και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου ώστε να απαντηθούν τα ερωτήματά σου.Όλα τα μέλη του συμβουλίου και εγώ προσωπικά είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα νέα άτομα, τους συνομηλίκους μας, που θέλουν να ασχοληθούν και να στηρίξουν μια προσπάθεια ενεργοποίησης της νεολαίας στην πολιτική γιατί όπως λέω συνέχεια οι νέοι στην πολιτική δεν είναι κουσούρι! Πραγματικά θα χαρώ αν επικοινωνήσεις μαζί μου και ευελπιστώ να ενταχθείς στην ομάδα μας και να έχουμε μια αρμονική συνεργασία από εδώ και στο εξής!

Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Με εκτίμηση,
Μαρία Παπαλουκά
Φοιτήτρια Οργάνωσης Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΟΠΑ
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Λιβαδειάς

Υ.Γ.: Κε διαχειριστά του Βοιωτία-Viotia ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσίευση του σχολίου μου.

Ανώνυμος είπε...

Αλλά αντ' 'αλλων, η απάντηση σου.Συνεχίστε έτσι και δεν θα βρείτε ούτε τον δικό σας στις επόμενες ...''εκλογικές διαδικασίες'' !!!

Ανώνυμος είπε...

τι να πει και να απαντησει η Μ. Παπαλουκά. Η σχιζοφρενεια στο μεγαλειο. περπαταει στον δρομο και προσποιείται ότι μηλαει στο τηλεφωνο για παριστανει την πολυασχολη. δεν ντρεπόμαστε με τις επιλογες του βουλευτη και του προεδρου της δη.μτο.

Ανώνυμος είπε...

@9.22 πμ,

Δε "μηλάω", αλλά ναι μιλάω! Αξίζει να σου αναφέρω ότι η ανωνυμία στο διαδίκτυο δε "γεννήθηκε" για να τη χρησιμοποιείς για υβριστικά σχόλια, τύπου σχιζοφρένεια, τα οποία αποτελούν προσβολή της προσωπικότητας του ατόμου και επισύρουν νομικές κυρώσεις, όπως θα έπρεπε να γνωρίζεις. Για την υπόλοιπη φρασεολογία νομίζω δεν αξίζει να τη σχολιάσω.

Επίσης αυτά που θέλω να αναφέρω είναι τα εξής:

-Μετά από τρία χρόνια η πρωτεύουσα του νομού μας κατάφερε με την στήριξη όλων των παιδιών του τοπικού συμβουλίου και κυρίως την επιμονή τους και την καθημερινή παρουσία τους, όσων ήρθαν και ψήφισαν καθώς και του προέδρου της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας Ηλία Λυμπερίου να επαναλειτουργήσει την ΟΝΝΕΔ Λιβαδειάς και αυτό νομίζω είναι άξιο συγχαρητήριων την ώρα που οι νέοι απέχουν από την πολιτική για πολλούς λόγους, που ως νέος/α θα γνωρίζεις.

-Αν η εκλογή μου ως πρόεδρος η οποία ήταν ομόφωνη μέσα από εκλογικές διαδικασίες δεν σε βρίσκει σύμφωνο/η ας είχες έρθει να ψηφίσεις (γιατί θεωρώ ότι για να σχολιάζεις συνεχώς σε ενδιαφέρει η λειτουργία της τοπικής) και με την ψήφο σου να συνδιαμόρφωνες το αποτέλεσμα, το οποίο ίσως ήταν διαφορετικό, ποτέ δεν ξέρουμε. Πάραυτα για ακόμη μια φορά να σου πω ότι θα χαρώ πολύ αν μου τηλεφωνήσεις για να ενταχθείς στην ομάδα μας και όλοι μαζί να συνδιαμορφώσουμε την πολιτική ζωή της πόλης μας και την επόμενη τριετία μέσα από τις νέες εκλογικές διαδικασίες να έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις άλλον/η πρόεδρο ή να θέσεις ο ίδιος/α υποψηφιότητα για αυτό το αξίωμα.

-Οφείλω να πω ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν για τη θέση αυτή και κυρίως στα παιδιά του συμβουλίου που από την πρώτη μέρα είπαν ομαδικά "ναι, πάμε όλοι μαζί για αυτό που πιστεύουμε!" και στάθηκαν 6 ώρες το Σάββατο στα γραφεία μας, ως την περάτωση των εκλογικών διαδικασιών, καθώς και σε όσους ήρθαν και ψήφισαν και άφησαν τις δουλειές τους μεσημέρι 3 η ώρα για να δώσουν το παρόν τους.

Κλείνοντας να τονίσω ότι για όλους αυτούς που το Σάββατο ήταν εκεί στις "επάλξεις" για να πουν το "συμφωνώ" και το "διαφωνώ" τους και για όσους με στήριξαν και με συνεχάρηκαν, για την θέση αυτή έχω να δηλώσω σε όσους δεν "αρέσκονται" στην εκλογή μου, ότι δεν γίνεται προφανώς να αρέσουμε σε όλους αλλά επιθυμώ να κριθώ ή να κριθούμε για την παρουσία μας αυτήν την τριετία στην πόλη μας και όχι μέσα από υβριστικά, κακεντρεχή σχόλια. Μια "παρουσία" η οποία σου ξαναγράφω ότι θα επιθυμούσα να ενισχυθεί και από τη δική σου συμβολή. Για εμένα, τουλάχιστον,ισχύει αυτό που είχε πει ο Οδ. Ελύτης και το αφιερώνω σε όλους όσους έχουν ένα "όνειρο" όποιο και αν είναι αυτό:

"Πάμε μαζί κι ας μας λιθοβολούν
Κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες
Φίλε μου,...,
Χτίζουμε ονειρευόμαστε και τραγουδούμε!"

Με εκτίμηση,
Μαρία Παπαλουκά

YΓ: Ευχαριστώ για το "χώρο" σας και τη δημοσίευση του σχολίου μου κε Διαχειριστά.

Δημήτριος Κ. Ζώτος είπε...

Συγχαρητήρια στη δεσποινίδα Παπαλουκά, όχι απλά για την εκλογή της, αλλά κυρίως για το πόσο αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν τη θέση, και συλλυπητήρια στους ανώνυμους σχολιαστές για το ήθος τους. Με γειά τα κρεμαστάρια στις ανώνυμες αλεπούδες.

Ανώνυμος είπε...

ο πρωτος διδάξας της ανωνυμίας είναι το ίνδαλμα της παπαλουκα, ο προεδρος της ΤΟΠΙΚΗΣ. οσο δε για τα υπολοιπα της παπαλουκα συναδουν με την σχιζ@φρενεια. τα ονειρα θα σας μεινουν.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο άσχετος και ξένος είσαι βρε... επώνυμε Ζώτο,για να μην γνωρίζεις τα...''λουλούδια'' της τοπικής. Ή μήπως όχι ; Οι συγγενικές ιδεολογικές θέσεις δεν κρύβονται κυρ Ζώτο μου. Οπως λέει μια αλλη παροιμία : Τα μεταξωτά βρακιά θελουν κι επι-δεξιούς...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΠΟΥ Ο Κ@ΛΟΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΠΑΛΩΜΕΝΕΣ ΒΡΑΚΕΣ ΧΩΡΑΕΙ!!!!! ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ ΤΑ ''ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ'' ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ''ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ'' ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ;; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..... ΚΑΙ ΣΤΗ.....!!!

Ανώνυμος είπε...

οσο και να μην το πιστευεις τα τηλεφωνα καποιων ακομα χτυπανε και τα σηκωνουν και στο δρομο και στη τουαλετα! αυτα ομως ισχυουν για ατομα που δεν ειναι στο περιθωριο ξεχασμενα απο το κοσμο και κυκλοφορουν στο δρομο κανοντας τα μοντελα..... για κοιταξου λιγο στον καθρεφτη.

ΑΟΥΑ είπε...

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ! ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, ΑΝ ΗΣΟΥΝ Κ ΕΣΥ ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ! ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ(?) ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΝ Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ! Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ ( ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1987) ΚΑΙ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ , ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΗ ΟΝΝΕΔ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΝΝΕΔ ! ΥΓ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΤΟ ΚΙΝ ΤΗΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ , ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ, ΑΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ,,, ΦΙΛΑΚΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ! ΟΝΝΕΔ, ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Κ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

2:25 και ΑΟΥΑ επειδή είσαι το ίδιο πρόσωπο,δέσου καλά απ' το κρεβάτι ,να μην πέσεις όταν θα ξυπνήσεις. Και που'σαι μάθε να γράφεις με πεζά ,γιατί τα ''σχόλια'' σου, βγάζουν μάτι πλέον...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ 8.49
ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΓΕΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ...

Ανώνυμος είπε...

1:35 το ποιός έχει ψυχολογικά είναι πασιφανές.Περαστικά...

Ανώνυμος είπε...

5.12 ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ... ΓΡΑΨΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ Ή ΠΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟ.... 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ! ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ Κ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!! ΠΟΝΑΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.