Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Γυναίκα για τον Δήμο Λεβαδέων;




Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποψηφιότητα της Δημάρχου Λεβαδέων διαβάσαμε σε αθηναϊκή εφημερίδα ότι εκδήλωσε η πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος και Διευθύντρια της Αγροτικής Τράπεζας κα. Κωνσταντίνα Λαζάρου, η οποία κατάγεται από το ωραίο Κυριάκι. Αυτό όμως που άφησε άφωνους κάποιους παρατρεχάμενους κομματικούς είναι ότι η κα Λαζάρου θα κατέβει ως ανεξάρτητη υποψήφια Δήμαρχος Λιβαδειάς και αυτό το χαιρετίζουμε θετικά.

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι άλλο Κυριάκι.........!

Ανώνυμος είπε...

Το ανεξάρτητη (και καλά) τώρα είναι της μόδας και θα φορεθεί πολύ σε τοπικό επίπεδο εκλογών. Επί της ουσίας πιο Νέα Δημοκρατία_ δεν γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Βοιωτέ,
με όλη την αγάπη και τον σεβασμό που γνωρίζεις ότι τρέφω για το πρόσωπό σου επίτρεψε μου την μικρή αλλά πολύ σοβαρή διόρθωση. Όχι απλά ωραίο, αλλά ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΥΡΙΑΚΙ.
Όσο για σένα φίλτατε σχολιαστή που δεν θέλεις άλλο Κυριάκι, αν δεν αντέχεις άπελθε ....
ΛΚ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φίλε μας πείραξε το Κυριακι? Αν και Λιβαδίτης θα πουμε ΝΑΙ δαγκωτό.

Ανώνυμος είπε...

Εχει ενημερωθεί πως δεν ψηφιζει μονο το Κυριακι...?

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε ποιος άλλος θα μας κουβαληθεί για τα τελευταία ένσημα!

vana είπε...

θα μας κατεβασεις παλι στους αγωνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μαζι σου και οπου θελεις!!!!!!!!!!!!!! οι αξιοι ανθρωποι δεν εχουν χρωμα εχουν μονο αξια!!!!!!!!!!!!!! και η συγκεκριμενη γυναικα εχει πολυ μεγαλη αξια!!!!!!!!!!!!!!! και εχει κανει πολλα για τον τοπο μας!!!!!!! μακαρι να ειχαμε και αλλους τετοιους ανθρωπους!!!!!!!!!!!!!!!

vana είπε...

θα μας κατεβασεις παλι στους αγωνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μαζι σου και οπου θελεις!!!!!!!!!!!!!! οι αξιοι ανθρωποι δεν εχουν χρωμα εχουν μονο αξια!!!!!!!!!!!!!! και η συγκεκριμενη γυναικα εχει πολυ μεγαλη αξια!!!!!!!!!!!!!!! και εχει κανει πολλα για τον τοπο μας!!!!!!! μακαρι να ειχαμε και αλλους τετοιους ανθρωπους!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμπρος για μια νεα Νεα Δημοκρατια...θα γελασει και το παρδαλο κατσικι που λεν και στο χωριο μας !

Ανώνυμος είπε...

Και πάνω που νόμιζα ότι είχαμε ήδη κλείσει έχουμε και άλλη υποψηφιότητα. Άλλος από Κυριάκι..? Τώρα που γυρίζει παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Πω πω, σιγά σιγά vana..., δεν κατεβαίνει για αρχηγός κόμματος αλλά υποψήφια σε Δημοτικές εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Την ξέρει κανείς.....?

Ανώνυμος είπε...

Ναι την ξέρουν όλοι οι έντοιμοι της επαρχιας Λιβαδειάς γιατι τά τελευταία χρόνια μιλούσαμε μόνο για αρπαχτικά

Ανώνυμος είπε...

Αν και έντιμος επαρχιώτης ειλικρινά δεν την ξέρω...!

Ανώνυμος είπε...

Την τελευταία δεκαετία η εν λόγω κυρία και ο σύντροφός της "παίζουν" ως δυνατοί υποψήφιοι, πάντα της ΝΔ. Ουδέποτε όμως είχαν την την τύχη ή το τσαγανό να εκτεθούν εκλογικά.
Με διάφορα ψευτοπιασάρικα "Δ/ντρια της Αγροτικής" ας πούμε, ποιας Αγροτικής καλέ όλης; ή κάποιου συνοικιακού υποκαταστήματος; προσπαθούν να μας μοστράρουν ένα έτσι κι αλλιώς άδειο βιογραφικό.
Δυο πράγματα λοιπόν προκύπτουν: 1) ότι απλά είναι λαγοί κάποιων και 2) η στελεχική κατάντια της ΝΔ που παίζει με τέτοιου επιπέδου "υποψηφίους", ακόμη και λαγούς.

Ανώνυμος είπε...

Παντελής Γ. Φραγκούλης:

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι δημότης Κυριακίου Βοιωτίας.

Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Λαζάρου ανώτατο στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας, τ.εκλεγμένη Νομαρχιακή Σύμβουλο στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας την περίοδο 1998-2002 με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, συνδικαλίστρια της ΔΑΚΕ με ενεργό δράση από το 1982 και νυν γραμματέα της Ε.Κ.Ο. Τραπεζοϋπαλλήλων.

Διετέλεσα Αξιωματικός πιλότος αεροπλάνων και ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού από το 1973 ως το 1980 και είμαι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού.

Είμαι εν ενεργεία πιλότος αεροπλάνων και ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, πιλότος παρουσιαστής ελικοπτέρων της κατασκευάστριας εταιρίας ελικοπτέρων EUROCOPTER AEROSPATIALE Γαλλίας.

Παράλληλα το 1990 ίδρυσα στην Αθήνα τον όμιλο επιχειρήσεων Communication Specialists (www.pfrangoulis.gr) τον οποίο και διευθύνω έως σήμερα.

Την περίοδο 1998-2002 ήμουν Εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας και Ειδικός Σύμβουλος του Νομάρχη Βοιωτίας επί θεμάτων Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων.

Την περίοδο 2007-2009 ήμουν Επιστημονικός Σύμβουλος Ασφαλείας Εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ.

Την περίοδο 2007–2008 ήμουν σύμβουλος της Γαλλικής εκπροσώπησης στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας (European Aviation Safety Agency) της Ευρωπαικής Ένωσης.

και εις ανώτερα......................

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙ !!! ΑΠΟ ΔΑΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ???

βοιωτός είπε...

8.22 Λ.Κ.
Αγαπητέ φίλε δεν έχω την παραμικρή αντίρρηση για το μαγευτικό Κυριάκι.

Ανώνυμος είπε...

Ψωνισαμε από σβέρκο...οπως θα έλεγαν και οι σύντροφοι απο το μαγευτικό Κυριάκι....

Ανώνυμος είπε...

Ψωνισαμε από σβέρκο...οπως θα έλεγαν και οι σύντροφοι απο το μαγευτικό Κυριάκι....

vana είπε...

αγαπητε ανωνυμε εγω αναρτω σχολια ως επωνυμη!!!! αποψη μου ειναι οτι ισως ο δημος να ειναι το ιδιο σημαντικος με τις αλλες εκλογες!!! αν λοιπον δεν την γνωριζετε δεν πειραζει καιρος να την μαθεται!!! και οσο για το αν κατεβαινουν υποψηφιοι μονο απο το κυριακι βαλτε και εσεις απο τα χωρια σας αν εχετε!!! ιο εκλογες ειναι για ολους!!!

Ανώνυμος είπε...

εκει οπου η δημοτικη αρχη και ο δημαρχοσ ειναι ανυπαρκτοι εκει οπου βασιλευει το χαοσ στα δημοτικα συμβουλια εκει οι σωτηρεσ του δημου ξεπεταγονται σαν τα μανηταρια !!γιατι σασ φαινεται τρελο η ντινα να μπορει να διοικησει λιγοτερο καλα απο ενα δημαρχο που στο ενεργητικο του εχει μονο αρνητικα πραγματα να επιδειξει για τον δημο επι θητειασ του ???γιατι πρεπει να θεωρειται πετυχημενοσ ενασ χωρικοσ που το εχει ριξει σε αντιγραφεσ φιλοσοφικων κειμενων μπασ και καταφερει να χτισει προφιλ ανεξαρτητου ??γιατι κανεισ δεν του θυμιζει πωσ τοσα χρονια οι προκατοχοι του εχτιζαν και με τον ερχομο το στον δημο τα παντα κατερευσαν ?? δηλαδη τι εκανε ολο αυτο τον καιρο και θα πρεπει να τον ξαναψηφισουμε ?? ασ μαζεψει τα παλληκαρια του που μασ εφερε εδω να διοικησουν τον δημο και ασ ασχοληθει με τιποτα αλλο που του ταιριαζει καλλυτερα !!η αλλοιωσ ασ αρχισει να αντιγραφει τα κειμενα του πατριωτητου του πλουταρχου να τον γραψει και η ιστορια .!!αγαπητε νικο οτι μπορεσεσ να κανεισ το εκανεσ στην θητεια που σου πιστωσαμε !δεν μπορεισ δυστηχωσ να κανεισ τιποτα αλλο . παρατα τα .

Ανώνυμος είπε...

Πειραματόζωο θα γίνει πάλι ο Δήμος Λιβαδειάς με τον καθένα που ονειρεύεται να γίνει Δήμαρχος .Μήπως φοβάται η εν λόγω κυρία ότι θα την διώξουν απο την Τράπεζα μετά τη συγχώνευση και θέλει να εξασφαλίσει το μισθό για άλλα πέντε χρόνια.. Εφόσον ζει στην Αθήνα ξέρει τόσο καλά τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα τα λύσει όλα τα θέματα ή θα κάνει 3 χρόνια για να εγκλιματιστεί στην Νομοθεσία του Καλλικράτη.
Ας σοβαρευτούμε λίγο.!!!!!!!!!!

vana είπε...

επειδη λοιπον δεν εισαι σωστα ενημερωμενος θα σου απαντησω εγω!!! δεν εργαζεται πλεον στην τραπεζα γιατι βγηκε σε συνταξη!!!!! εκανε παρα πολλα για την τραπεζα!!!! αν δεν την γνωριζεις σιγουρα δεν ξερεις και το βιογραφικο της!!! αρα καλα θα ειναι να μην πεταμε κουβεντες στον αερα για εναν ανθρωπο που δεν γνωριζουμε!!! ΑΥΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρευτείτε να βγάλουμε Δήμαρχο της προκοπής κι’ ας είναι κι’ απ το Ακόντιο. Γλάστρες και νούμερα που αυταρέσκονται να κυκλοφορεί το όνομα τους και να είναι για λίγο στην επικαιρότητα, μέχρι της εκλογές θα βρεθούν πολλά. Ανύπαρκτοι, άχρωμοι, άοσμοι και προπαντός νούμερα που για λίγη δημοσιότητα δίνουν τα πάντα. Βίτσιο κι αυτό!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Vana μας δουλεύεις? Αναρτάς επώνυμα σχόλια επειδή έχεις κάποιο όνομα και δεν εμφανίζεσαι ως ανώνυμη ? Κι εγώ επώνυμη είναι με λένε Πόπη.
Το προφίλ σου ρε κορίτσι μου θέλει κάποιο συμπλήρωμα για να γίνεις επώνυμη. Ένα επίθετο μια ηλικία ή μια φωτογραφία τέλος πάντων. Μην κουράζεσαι άλλωστε άλλο «επώνυμη Βάνα» μας έπεισες για την καταλληλότητα της κας.

Ανώνυμος είπε...

Από αυτά που διαβάζω δεν είναι τυχαίο ότι η Λιβαδειά έχει την κατάντια που έχει.
Όμως θα ήθελα να ακούσω ή να διαβάσω και μια δήλωση της κας Λαζάρου για όλους αυτούς που πριν καν λαλήσει 'ως άλλοι Ιούδες" βγήκαν μόνο να κατακρίνουν...

vana είπε...

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!!! ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΛΙΛΙΟΥ ΒΑΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε Ντινα μου τι θελεις να ασχοληθεις με αυτους του ανθρωπους. Η Λιβαδεια δεν αλλαζει το ξερεις, εσυ ειχες μια λαμπρη πορεια, ο ανδρας σου ευτυχως που ο παραπανω δημοσιευσε το βιογραφικο του και θα ελεγα τετοιους ανθρωπους θα θελαμε στη Λιβαδεια, αλλα αστους στη μοιρα τους γιατι οπως ολα δειχνουν παμε σε εμφυλιο τι θελεις να σε βαλουν στο στομα τους τα κομματικα λαμογια ?

Ανώνυμος είπε...

Ντο τα πρες κοτσίδε τ'; ντο τα βερβιτ ντε σκιντετ. Ντο τα πρες κοτσίδε τ' γκλιάτ'; πω τσε τ'ρμπεμ γκα ιτ τατ'

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ???

Ανώνυμος είπε...

Τι την θες την μετάφραση, σε λίγο καιρό θα τα μιλάς φαρσί τα Αρβανίτικα με τόσους που κατεβαίνουν για τον Δήμο. Θα γίνει η επίσημη τοπική μας διάλεκτος!
Φήμες θέλουν ακόμη και πολλά φροντιστήρια ξένων γλωσσών να ψάχνουν καθηγητές για να δημιουργήσουν τμήματα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω πως να χαρακτηρισω ουτε τους επωνυμους ουτε τους ανωνυμους σχολιαστες,κανεις δεν εχει την αναγκη αυτη την εποχη ουτε των θετικων ουτε των αρνητικων σχολιων ,ας ενωσουμε τα χερια και ας φτιαξουμε γεφυρες να πατησει η κοινωνια που υποφερει,να ξαναβρουμε τα ιδανικα μας ,να μην μας χωριζουνε κομματα και χρωματα να μην ειναι η επιτυχια του αλλου ο δικος μας φθονος,αλλα ο ενας να συμπληρωνει τον αλλο,να υψωθουμε ξανα να ειμαστε αξιοι απογονοι των προγονων μας,ν μιλαμε με την γλωσσα της αληθειας ,να φτιαξουμε αγονους τοπους με γονιμους ανθρωπους,και ας ειναι απο το μαγευτικο κυριακι την ομορφη Λιβαδεια η τον ομορφο ΕΛικωνα.Οπου γης και Πατρις.

Ανώνυμος είπε...

Χουυυμαααααα!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω πως να χαρακτηρισω ουτε τους επωνυμους ουτε τους ανωνυμους σχολιαστες,κανεις δεν εχει την αναγκη αυτη την εποχη ουτε των θετικων ουτε των αρνητικων σχολιων ,ας ενωσουμε τα χερια και ας φτιαξουμε γεφυρες να πατησει η κοινωνια που υποφερει,να ξαναβρουμε τα ιδανικα μας ,να μην μας χωριζουνε κομματα και χρωματα να μην ειναι η επιτυχια του αλλου ο δικος μας φθονος,αλλα ο ενας να συμπληρωνει τον αλλο,να υψωθουμε ξανα να ειμαστε αξιοι απογονοι των προγονων μας,ν μιλαμε με την γλωσσα της αληθειας ,να φτιαξουμε αγονους τοπους με γονιμους ανθρωπους,και ας ειναι απο το μαγευτικο κυριακι την ομορφη Λιβαδεια η τον ομορφο ΕΛικωνα.Οπου γης και Πατρις.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνλω απολύτως με τις απόψεις σου 4.49. Αλλά δυστυχώς, σ΄αυτό τον τόπο υπάρχουν κάποιοι, που έχουν σαν μόνιμη απασχόληση να κατακρίνουν μόνον τους άλλους, χωρίς να κάνουν την αυτοκριτική τους και να παραδεχτουν ότι αυτά που δεν μπορούν εκείνοι να κανουν, υπάρχουν πάντοτε κάποιοι άλλοι συμπατριώτες, που. μπορούν και θέλουν να προσφέρουν. Σ΄αυτούς τους μόνιμους αρνητές και κακοπροαίρετους θα πρέπει να κλείσει τα αυτιά της η κοινωνία μας.Η παραίνεσή σου ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΘΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ... μακάρι να πιάσει. Μονον έτσι θα αναγεννηθει ο τόπος μας, διαφορετικά θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας.