Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

O Μακρόπουλος πρόεδρος στην ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Λιβαδειάς

Ο πολιτικός μηχανικός Πέτρος Μακρόπουλος επανεξέλεγη πρόεδρος της  ΔΗΜ. ΤΟ Νέας Δ.ημοκρατίας Λιβαδειάς σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος που διεξήχθησαν χθες.
Θα τον πλαισιώσουν τα μέλη της ΔΗΜ Τ.Ο. που εξελέγησαν στη χθεσινή διαδικασία: Νικόλαος Μπελεσάκος, Δημήτριος Λαμπρόπουλος, Ιωάννης Χουσιάδας, Λουκία βαρουξή, Αθανάσιος Μίχος (Κορώνεια), Ευάγγελος Κουνής (Χαιρώνεια), Τηλέμαχος Κουρεντής (Χαιρώνεια), Παναγιώτης Δελής (Δαύλεια) και Ειρήνη Κουγιώτα (Δαύλεια).
Σημειώνεται ότι οι εκλογές περιλαμβάνουν ολόκληρο τον Δήμο Λεβαδέων όπως αυτός διαμορφώθηκε με τον "Καλλικράτη". Πρόεδρος της εκλογικής επιρτοπής στη Λιβαδειά ήταν ο Κώστας Πάτρας. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο γραφείο του Κουτσούμπα έμμισθων και μη για την εκλογή τους.Αντε παιδιά οι υπόλοιποι στη ΝΟΔΕ (ξέρετε εσείς)

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχύει αυτό που λες μεγάλη δύναμη βλέπω να χει ο Κουτσούμπας και δεν τους βλέπω μέχρι την ΝΟΔΕ αλλά και στα υπουργεία! Να του πούμε μπράβο!!

Ανώνυμος είπε...

Υπήρχε συμμετοχή στις διαδικασίες ή ψηφισαν αυστηρά και μόνο αυτοί που εκλέχτηκαν?

Αν ισχύει το δεύτερο, μας ξαναθυμησαν τη ταινία " Ο Κλέρχος, η Μαρίνα και ο κοντός..."

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί θα μας...σώσουν !Άντε παιδιά όλοι για τις καρέκλες!

Ανώνυμος είπε...

Όταν παρουσιάζει τέτοιο έλλειμα πολιτικού προσωπικού σε τοπικό επίπεδο,καταλαβαίνεις τι γίνεται παραπάνω...Ποιός ο λόγος ύπαρξης τέτοιων ''οργανώσεων'' όταν μέσα στα ίδια τα κόμματα υπάρχει έλλειμα δημοκρατίας,αξιοκρατίας και αξιοπιστίας; Γελοία πράγματα ενώ βουλιάζουμε σύσσωμοι...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ Κυριάκι δεν είχε...εκτός κι αν οι εξ αγχιστείας σχέση μετράει ....

Ανώνυμος είπε...

Αναμενω τις προγραμματικες δηλωσεις....