Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Στη Λιβαδειά το Σαββατοκύριακο ο Κώστας Καραμανλής


Στην Λιβαδειά βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ιδιωτικώς ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής. 
Συνοδευόμενος από την σύζυγό του Νατάσα και το ζεύγος Βαληνάκη, παρέστη στην γαμήλια τελετή του επιχειρηματία   Χρήστου Μίχα - κουνιάδου του βουλευτή ΝΔ της Βοιωτίας κ. Ανδρέα Κουτσούμπα, με τον οποίο διατηρεί από ετών  στενή οικογενειακή σχέση, όπως και με τους γονείς του γαμπρού Μπάμπη και Λουκία Μίχα.
Ο γάμος του Χρήστου και της Αθανασίας έγινε στην Μητρόπολη Λιβαδειάς, το απόγευμα του Σαββάτου. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν ελάχιστα ( ένα περιπολικό μόνο), καθώς δεν είχε ανακοινωθεί στους προσκεκλημένους η άφιξη του ζεύγους Καραμανλή.

Στο Ρόδον Παλλάς

Μετά την γαμήλια τελετή τα ζεύγη Καραμανλή , Βαληνάκη και Κουτσούμπα παρακάθησαν στο γλέντι που παρέθεσε η οικογένεια Μίχα στο κατάμεστο κέντρο  ''Ρόδον Παλλάς''  προς τιμήν των νεονύμφων - όπου δεν έλειψαν τα ...ψητά!.
 Μπαίνοντας ο Καραμανλής στην αίθουσα - τότε κατάλαβαν οι περισσότεροι την παρουσία του στο γάμο - χειροκροτήθηκε θερμά. Όπως μάθαμε στο ίδιο τραπέζι κάθισαν τα ζεύγη Καραμανλή , Κουτσούμπα και Βαληνάκη, τα αδέλφια του γαμπρού Δημήτρης και Λουκάς και μερικοί άλλοι. Πέραν του χειροκροτήματος στην άφιξη δεν υπήρχε άλλο ''πολιτικό'' στοιχείο καθώς επρόκειτο για μια κοινωνική εκδήλωση και το κλίμα ήταν γενικά οικογενειακό.

Και στον Οσιο Λουκά

Το ζεύγος Καραμανλή διανυκτέρευσε στην Λιβαδειά και το πρωί της Κυριακής επισκέφθηκε το εορτάζον  βυζαντινό Μοναστήρι του Οσίου Λουκά (προς την πλευρά Στειρίου- Διστόμου) απολαμβάνοντας και τις ελατόφυτες  πλαγιές του Ελικώνα!

Να υπενθυμίσουμε ότι φέτος το καλοκαίρι τα ζεύγη Καραμανλή - Κουτσούμπα πέρασαν μερικές μέρες στην παραλία του Καραχάλιου στην Ζάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: