Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ατακτη υποχώρηση Παπαγγελή για τον ΧΥΤΑ της Λιβαδειάς




Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ















Κωλοτούμπα Παπαγγελή για το ζήτημα της δημοπράτησης του έργου αποκατάστασης του ΧΥΤΑ της Λιβαδειάς είχαμε στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής
Του Δήμου Λεβαδέων. Υπό την πίεση της παρέμβασης του βουλευτού κ. Καράμπελα, ο οποίος έφερε το θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο ο δήμαρχος Λεβαδέων και η δημοτική πλειοψηφία με πολιτική απόφαση δέχθηκε την εξέταση των ενστάσεων για τη δημοπράτηση του έργου,  που είχε υποβάλει κοινοπραξία εργοληπτικών εταιρειών. Η αποδοχή της εξέτασης της ένστασης δεν έγινε δεκτή από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ψυχογιό που επέμεινε στην παλαιά άποψη της περί μη αποδοχής ενστάσεων. Τελικά οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας που είχε υποβάλει την ένσταση δήλωσαν στην Οικονομική Επιτροπή ότι ο στόχος τους ήταν να υπερασπίσουν το δικαίωμά τους στην υποβολή ενστάσεων για όλες τις δημοπρασίες. Και πως για να αποφευχθεί οποιαδήποτε εμπλοκή του σημαντικού έργου του ΧΥΤΑ αποσύρουν την ένστασή τους ώστε να μην υπάρξει χρονική καθυστέρηση. Μετά από αυτό το έργο παραμένει στον προηγούμενο μειοδότη. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Οικονομική Επιτροπή απουσίαζε η δημοτική σύμβουλος κ. Πούλου. Τέλος το μόνο που μένει είναι η προχειρότητα και η ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής να φέρει σε πέρας ακόμα και απλές διαδικασίες δημοσίων έργων.

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτή την υπόθεση δικαιώθηκε τελικά ο κ. Αποστόλου. Είχε από την αρχή ξεκάθαρη και συνεπή άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ποια ήταν η άποψη του κ. Αποστόλου, γιατί εξ' όσων γνωρίζω αμφιταλαντεύεται προκειμένου να είναι πάντα με τους ΝΙΚΗΤΕΣ.
Με λίγα λόγια μία είναι με τον ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ και την άλλη με τον ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ. Ας ξεκαθαρίσει τη θέση του γιατί μας μπερδεύει με τις τοποθετήσεις του.
Αλήθεια και κάτι ακόμη, η παράταξη με την οποία εκλέχθηκε, γιατί "ξεφούσκωσε" τόσο νωρίς, μήπως αυτό είναι η αιτία που τώρα ξάχνει να βρει νέο χώρο στέγασης

Ανώνυμος είπε...

Απολαμβάνουμε από τη Δημοτική Αρχή μια νέα μορφή θεάματος που συνδυάζει κωμωδία με ακροβατικά. Comedy Circus of Levadia!

ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...

Παρακαλώ να δημοσιοποιηθεί στη διαύγεια εκ μέρους της δημοτικής αρχής η εταιρεία κατασκευής του τραμπολίνου καθώς και ο αριθμός του μοντέλου γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ ένα για να κάνω προπόνηση στις κωλοτούμπες !!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως εντάχθηκε καινούργιο άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες το άθλημα της Κωλοτούμπας και την χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο Δήμαρχος Λιβαδειάς γιατί είναι ο ποιο προπονημένος στο συγκεκριμένο άθλημα.
Προϋπηρεσία από την εποχή Πανεπιστημίου!!!!!

Τσιφικός είπε...

Ρε τι έκανε ο χριστιανός σήμερα !!!!!!!
Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει ούτε στην εποχή Τσιφή!!!!!!
Μπράβο Παπαγγελή έχεις ανεβάσει επίπεδο .

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ να μετονομαστεί η παράταξη του Παπαγγελή σε Παράταξη Περιβαλλοντικής Κωλοτούμπας !!

Γυμναστής είπε...

Στην εθνική ομάδα Κωλοτούμπας παρακαλώ να συμμετέχουν όλοι οι συμμετέχοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Κωλοτούμπα Παπαγγελή.
Κρίμα δεν είναι ,τα παιδία έχουν προπονηθεί αρκετά νομίζω.
Νομίζω πως μπορούν να μπουν στη Γυμναστική Ακαδημία χωρίς Πανελλήνιες Εξετάσεις !!

Αναστασία είπε...

Μήπως κάνει κάποια ιδιαίτερη διατροφή ο Κωλοτούμπας Δήμαρχος και διατηρεί τέτοια φόρμα .
Μήπως μπορεί να την μοιράσει και στους Δημότες του ;

Ανώνυμος είπε...

Τσιφικέ έχεις δίκιο.
Πίστευα ότι πιο χύμα από το Μήτσο δεν γινόταν.
Έσφαλα...
Συλλογή υπογραφών για επιστροφή Μήτσου άμεσα!

Μαθηματικός είπε...

Όλα αυτά τα λέτε γιατί ζηλεύεται το Δήμαρχο.

Ο Παππαγελής τα κατάφερε και θα μείνει στην ιστορία ενώ θα διδάσκετε στα σχολεία παράλληλα με τον Πυθαγόρα γιατί ανακάλυψε την «εξίσωση της Κωλοτούμπας» !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πονηρεύει κανέναν η απόσυρση της ένστασης? μήπως το σύστημα 60-40 % κατόπιν αναπροσαρμογής έγινε δεκτό και ολα μέλι γάλα ?

Ηλίας είπε...

Το μάθημα της Κωλοτούμπας για όσους δεν το γνωρίζουν θα ξεκινήσει να διδάσκεται από τη νέα Ακαδημαική χρονιά 2014-2015 στη σχολή «Δημόσιας Διοίκησης» και μάλιστα θα έχει και εργαστήρια με ασκήσεις εφαρμογής Κωλοτούμπας.
Την έδρα του πανεπιστημίου επι τιμή θα έχει ο Κος Παπαγγελής με βοηθούς καθηγητές τα σημερινά στελέχη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λιβαδειάς.

Ανώνυμος είπε...

Κε Παπαγγελή μήπως μπορείτε να μας δώσετε τον κωδικό του Τραμπολίνου για να τον γράψουμε στο γράμμα μας στον ΄Αγιο Βασίλη μπας και μας το φέρει δώρο τώρα για τις γιορτές.

Θα του γράψω για 2 τεμάχια και το άλλο να το πάει στην Κα Πούλου που μάλλον το έχει ρίξει στη ζήλια για τις επιτυχημένες Κωλοτούμπες σας.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τις εκλογές όλα αυτά θα είναι μακρινό παρελθόν.
Ο ημίαιμος Νεοέλλην έχει μνήμη χρυσόψαρου.
Πάλι θα ξαναψηφίσει αυτούς που τώρα λοιδωρεί εγκλωβισμένος σε ένα "μενού" αποτυχημένων συνταγών.
Η πασοκοκρατία βρίσκεται σε φάση επιθανάτιου ρόγχου.
Το νέο δεν έχει ακόμα γεννηθεί...

βοιωτός είπε...

@ 12.20
θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η αλλαγή είναι έγγυος στον 7ο μήνα.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ τον συντάκτη της ανάρτησης και τους αξιότιμους σχολιαστές να αντικαταστήσουν στην αδόκιμη και μη εύηχη λέξη "κωλοτούμπα" με την έκφραση "διπλωματικός ελιγμός υπό πίεση". Είναι πιο σικ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά "αλλαγή"?
Αυτή του μακαρίτη του Ανδρέα?
Μου ήρθε μια προμνησία (deja vu)!
Πάω να φέρω το ζιβάγκο!

Ευστάθιος είπε...

Πάντως θα πρέπει να παραδεχτούμε και λίγο το Δήμαρχο μας γιατί πως τα δένει ,πως τα γυρίζει πως κάνει τις Κωλοτούμπες και πως τα ξεμπλέκει και τα ξαναμπλέκει στο τέλος και να πιστεύει πως τα λύνει τα προβλήματα του τόπου ,δεν είναι και τόσο εύκολο.
Αν δεν είσαι προπονημένος δεν γίνεται

Γιώργος είπε...

Ρε μπας και είναι καλύτερα να βγάλουμε δήμαρχο τον Νώντα το Κοτσικώνα ,δικηγόρος πράμα ,για να έχει ποικιλία και να βλέπουμε πως είναι και οι αριστεροί κατά το φίλο «διπλωματικοί ελιγμοί υπό πίεση» ή κοινώς Κωλοτούμπες.

Αλλά μάλλον δεν σωστό αυτό που λέω γιατί έχουμε τον παγκόσμιο πρωταθλητή στις Κωλοτούμπες τον κύριο Παπαγγελή γιατί να μπούμε σε νέους πειραματισμούς .
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Τωρα εχουμε κιαλλον κωλοτουμπα. Τον τεως προεδρα. Εβριζε τον βουλευτη αγραμματο και ανεπαγγελτο και τωρα κολλητος. Εβριζε τον δασκαλο μαλ@κα, ρουφιανο κ.λ.π και τωρα κολλητος. Κολλητος με τον χοντρο, τωρα τον βριζει.Μη τα βαζετε λοιπον με τον Παπαγγελη γιατι υπαρχουν και χειρότεροι.

βοιωτός είπε...

12.33
A,ώστε το διατητείτε το ζιβάγκο; Αχρείαστο να είναι βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

@10:09
Σωστός ο Πέτρος!

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΣ; ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Κ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ; ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΟΥ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΟΝΔΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια στην παρούσα ανάρτηση καταδεικνύουν με γλαφυρότητα τον λόγο για τον οποίο η ΝΔ δεν πρόκειται να δει ποτέ προκοπή στην Λιβαδειά και το γεγονός ότι σε κάθε περίπτωση ο "παντελονάτος" θα το παλέψει.

Δρ ΖΙΒΑΓΚΟ είπε...

Λόγω κρίσης, προβάρουμε ιμιτασιόν ζιβαγκάκι της νέας φίρμας "Alexis", αλλά δεν είναι εφάμιλλο με το κλασικό. Τα περασμένα μεγαλεία δεν βλέπω να τα ξαναζούμε...

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο ανώνυμος 4:58. Με τους χοντρούς κουτσομπόληδες, τους τρελούς και τους κακούς... Ζήτω που καήκαμε!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον κο Ψυχογιό. Φαίνετε ότι υπάρχουν ακόμη αυτοδιοικητικοί στην Πόλη της Λιβαδειάς που φοράνε παντελόνια.

Ανώνυμος είπε...

το πέτυχες με το Ψυχογιο ,αν προσέξεις καλύτερα αυτός φοράει παντελόνια αλλα επειδή του πέφτουν,για αυτό φοράει κάτι σαν τεράντες για να τα στηρίζει ,Στατικός πράμα.

Ανώνυμος είπε...

πετάει κάτι φίδια κατά καιρούς και ο Ψυχογιός αστα να πάνε ,το ενδιαφέρον είναι ότι τα πιστεύει και ο ίδιος και το παίζει ξερόλας.
Α ρε φιλαράκι Παναγιώτη ,γίγαντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.