Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο Λαογραφικός Ομιλος Ορχομενού στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό


















Κάντε κλικ στις φωτό για υψηλότερη ανάλυση.


ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ                                                       
               Ορχομενός  ΤΚ 32300
            URL : http://laogr.blogspot.com
      e-mail : xoreftikoorchomenou@gmail.com                                                   
πληροφορίες : Κ.Πατσαλής (τηλ. 6974210974)
                        

Ορχομενός 30/12/2013                                                                                                                                

Δελτίο τύπου

«Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πόλης »

     Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού»  συμμετείχε στις εκδηλώσεις του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» της πόλης που διοργάνωσε ο Δήμος Ορχομενού.

      Από τις 6:00 μ.μ. μικροί και μεγάλοι γέμισαν το «εορταστικό χωριό» . Πρωτοχρονιάτικα παραδοσιακά κάλαντα απ όλη την Ελλάδα υποδέχονταν τους επισκέπτες.  Μέλη του Ομίλου μας ,σε κάθε σπιτάκι του ιδιαίτερου αυτού χωριού , περίμεναν για να κεράσουν εδέσματα μικρούς και μεγάλους! Στη συνέχεια ακολούθησε ένα παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους το «Βρες τον Αϊ-Βασίλη» όπου γέμισε χαρά τα παιδικά πρόσωπα που είχαν κατακλύσει το Χωριό. Η είσοδος του «Αι-Βασίλη» στο Χωριό ,  όπως ήταν αναμενόμενο,  κέρδισε το ενδιαφέρον όλων των παιδιών που έτρεξαν να του μιλήσουν , να τον αγγίξουν, να τον ρωτήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του μέσα στο έλκηθρο.

      Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Ορχομενού κα Π.Καράλη, ο αντιδήμαρχος Ορχομενού κ. Χρ. Ζυγογιάννης , ο  πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ορχομενού κ. Αργ. Ραζακιάς , εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

       Ο  «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» θέλει να ευχαριστήσει κάποιους συμπολίτες μας που βοήθησαν , ο καθένας από τη μεριά του , για την επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστεί , λοιπόν, την αντιδήμαρχο Ορχομενού κα Π. Καράλη , τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ορχομενού κ. Αργ. Ραζακιά, τον Τάκη Κουμπούρα , τον Κώστα Τσεκούρα, τον Χρήστο Κολοβό και το Ζαχαροπλαστείο «Μόκα».
Επίσης ευχαριστούμε όλους-μικρούς και μεγάλους-που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας!
Και του χρόνου!
Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!





Δεν υπάρχουν σχόλια: