Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Μπάχαλο και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς


Σε παρωδία εξελίχθηκε για μια ακόμη φορά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Λιβαδειάς που συνήλθε σήμερα στις 6 το απόγευμα.
Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος κ. Καλλιαντάσης  δεν κατόρθωσε να προστατέψει το σώμα και τη διαδικασία με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να γελοιοποιηθεί και να τερματιστεί άρον άρον. Θρυαλλίδα των τραγελαφικών εξελίξεων υπήρξε ερώτηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Παπαλάμπρου προς τον δήμαρχο κ. Παπαγγελή με αντικείμνεο το 3ο Νηπαιγωγείο Λιβαδειάς. Ο κ. Παπαλάμπρος ανέφερε ότι τον πλησίασε κυρία και του ζήτησε οικονομική ενίσχυση υπό τύπον εράνου για την επισκευή της στέγης του 3ου Νηπιαγωγείου. Επιπλέον ανέφερε ότι η ίδια κυρία δήλωσε ότι υπάλληλοι του Δήμου Λεβαδέων ζήτησαν χρήματα για πεισκυεές που έκανα στο κτήριο του 3ου Νηπιαγωγείου. Ο κ. Παπαγγελής  επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Παπαλάμπρο  αποφεύγοντας την ουσία. Τότε ανέλαβε ο αντιδήμαρχος κ. Πολυτάρχου που κι αυτός επιτέθηκε στον δημοτικό σύμβουλο με  βαρύτατες ύβρεις που δεν μπορούν να μεταφερθούν.
Ο κ. Καλλιαντάσης δεν μπορούσε να ελέγξει τη διαδικασία για μια ακόμη φορά, ο κ. Παπαγγελής δεν μπορούσε να ελέγξει ούτε τη δημοτική του ομάδα και μαζί επέφεραν ακόμη ένα πλήγμα στο σκληρά δοκιμαζόμενο ολόκληρη την τριετία Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς. Μπάχαλο, ευτελισμός των διαδικασιών και της συζήτησης, συνοικιακοί τσαμπουκάδες συνέθεσαν ένα σκηνικό θλιβερό και κωμικό ταυτόχρονα.
Μετά από παρέμβαση των κκ. Γκικόπουλου και Σωτηρόπουλου αλλά και του κ. Παπαγγελή ο Λ. Πολυτάρχου ανακάλεσε. Όμως μπροστά τα θλιβερά αυτά γεγονότα η παράταξη της κ. Πούλου και εκείνη του Ν. Κοτσικώνα αποχώρησαν όπως και ο κ. Παπαλάμπρος.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με μόνους παρόντες τους συμβούλους της δημοτικής πλειοψηφίας και τον κ. Αποστόλου. Και βέβαια όλα τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα χωρίς στην ουσία να συζητηθούν.
Αυτό είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς –καυγάδες, ύβρεις, παρελκυστικές τακτικές.
Αυτό είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς: η ουσία, η πολιτική, η κοσμιότητα απουσιάζουν. Η προχειρότητα και η ανεπάρκεια  επικρατούν –το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καιρός για τέτοιες πολυτέλειες.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ . !!!!!ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ! ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ .

Ανώνυμος είπε...

Ρε χουμα

καποιος είπε...

Προτείνω να βάλουν εισιτήριο στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε και ψυχαγωγία να προσφέρουν και χρήματα να συλλέγουν για να μη χρειάζεται να κάνουν έρανο για μικροεπισκευές.
Πιστεύω λίγο ακόμη θέλει ο Δήμαρχος να προσπαθήσει και οι πολίτες της πόλης θα ξεχάσουν τα σοβαρά προβλήματα της πόλης μας ,της καθημερινότητας ,του ΧΥΤΑ πού γίνεται γεφύρι της Αρτας κλπ
Δήμαρχε το πας πολύ καλά ,τώρα αρχίζεις και δείχνεις τις Διοικητικές σου ικανότητες ,δυστυχώς οι πολίτες δεν είναι σε θέση να σε καταλάβουν.
Δείξε μεγαλοψυχία και συγχωρέσε τους !!!!!!

Κλαίρη είπε...

Επειδή έχει γίνει μόδα να κάνουμε έρανο για την αντιμετώπιση κάποιον αναγκών (βλέπε παιδική χαρά στο Κυριάκι- επισκευή στέγης στο 3ο Νηπιαγωγείο ) προτείνω να κάνουν άλλον έναν έρανο για να πάρουν μία τηλεόραση για το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να βλέπουν την Εθνική Ελλάδας και να μην διαλύουν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου άρον –άρον.!!!
Δεν χρειάζεται να δίνουμε τροφή στους δημοσιογράφους να μας συζητάνε έξω.
Καλύτερα έτσι ε !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ να μας ενημερώνεις πότε έχουν συμβούλιο, να περνάμε κάνα δυο ώρες χαλαρά Λεφτά για θέατρο "δεν υπάρχουν". Ελπίζω εκεί να μην κόβουν εισιτήριο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΠΙΔΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ(ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΜΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤ/ΑΡΧΗΣ).(Π.Ι.Α)

Ανώνυμος είπε...

Τελικώς για την...ταμπακιέρα και εννοώ το θέμα της στέγης τσιμουδιά !Θα τολμήσω να προτείνω στον αγαπητό Βοιωτό να ασχοληθεί και να κάνει ένα επιτόπιο φωτορεπορτάζ (αλα κολυμβητήριο) , για το θέμα,για να μάθουμε και εμείς τι πραγματικά συμβαίνει ...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ είπε...

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου νηπιαγωγείου Λιβαδειάς ουδέποτε έκανε ΕΡΑΝΟ για επισκευή της στεγης και ουδεποτε ειπώθηκε απο μελη του οτι χρηματίστηκε δημοτικός υπάλληλος.
ο Συλλογος μας το μονο που θα κανει είναι ενα bazzar με πραγματα που με πολυ κοπο φτειαχτηκαν απο εμας και θα τα πουλησουμε στην κεντρικη πλατεια Λιβαδειας το Σαββατο και Κυριακή για να ενισχύσουμε το ταμειο του συλλόγου για εξοπλισμο του σχολείου και ψυχαγωγικες και εκπαιδευτικες δραστηριοτητες , οπως ολα τα σχολεια αλλωστε !!!
το οτι το σχολειο έχει θέμα μα την στέγή , δηλ πολλά σπασμένα κεραμίδια και στάζει απο παντού μας καθησύχασε η τεχνικη υπηρεσία του Δήμου οτι θα επισκευαστεί όταν θα φτειάξει ο καιρός ...

Ανώνυμος είπε...

Ελεος θα επισκευαστεί η στέγη όταν φτιάξει ο καιρός.Χαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να φτιαχτεί κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών.
Με ρέγουλα.
Το καλό πράμα αργεί!

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο απο την ανακοίνωση του Συλλόγου γονέων, καταλαβαίνεις οτι υπάρχει πρόβλημα με την στέγη, και κατόπιν ''επαφών'' το θέμα επιχειρήται να κουκουλωθεί.Επειδή αγόρασα και εγώ απο τα ίδια κουπόνια ο λόγος που αναφέρθηκε ,ήταν η επισκευή της στέγης του σχολείου, το οποίο τονίστηκε έχει πρόβλημα απο τις αρχές Σεπτεμβρίου !Στην διάθεση του Βοιωτού,αν θέλει τα κουπόνια και το αιτιολογικό.

βοιωτός είπε...

10.23
Βεβαίως. Θα επικοινωνήσουμε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ είπε...

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα κουπόνια που λέτε είναι μια απλή λαχειοφόρος που θέλαμε να κάνουμε στην γιορτή με προσφορές από καταστήματα της Λιβαδειάς , η οποία τελικά ακυρώθηκε και τα χρήματα θα επιστραφούν σε όσους αγόρασαν κουπόνια από την λαχειοφόρο .

βοιωτός είπε...

3.03 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Υπάρχει μια αμερικάνικη παροιμία: don't push your luck.