Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τροχαίο με θύμα πεντάχρονο αγοράκι στη Λιβαδειά




Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ





Τροχαίο ατύχημα με θύμα πεντάχρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά σημειώθηκε στη Λιβαδειά το βράδυ του Σαββάτου. Συγκεριμένα γύρω στις 10.20 το βράδυ ο πεντάχρονος με την ανήλικη αδελφή του και ενήλικο συγγενικό τους πρόσωπο περπατούσαν στην οδό Δ. Παπασπύρου (Αθηνών) με κατευθύνση προς το κέντρο της πόλης. Ξαφνικά ο πεντάχρονος ξέφυγε από την επιτήρηση της συγγενούς του και βγήκε στον δρόμο με αποτέλεσμα να τον παρασύρει διερχόμενο όχημα ιδιωτικής χρήσης. Το παιδί διακομίστηκε αμέσως από άλλους οδηγούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου διαγνώστηκε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εγκεφαλική διάσειση.
Πρέπει να τονιστεί η  αλληλεγγύη των οδηγών που μετέφεραν το παιδί στο Νοσοκομείο καθώς από ιατρικές πηγές τονίζεται ότι στην εποχή της κρίσης αυτή είναι η ενδεδειγμένη συμπεριφορά των πολιτών καθώς η κατάσταση της διακομιδής ασθενών με το ΕΚΑΒ πάσχει σημαντικά λόγω των περικοπών των δαπανών. Και είναι ένα αυτό από τα προβλήματα που καλείται να επιλύσει ο νέος διοικητής του Γ.Ν. Λιβαδειάς που αναλαμβάνει σήμερα επίσημα τα καθήκοντά του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καυσιμα για τα ασθενοφορα δεν υπαρχουν !!!ομως για να πηγαινουν στα σπιτια τους οι οδηγοι του περιφερειαρχη -αντιπεριφερειαρχη -δημαρχου και λοιπων διευθυνταδων υπαρχουν . και μαλιστα με τζιποειδη τα οποια καταναλωνουν τον αμπακο σε καυσιμα !!!