Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Νέοι όροι για το ΞΕΝΙΑ-Φοβούνται το Δημοτικό Συμβούλιο

Νέους όρους για την υπεκμίσθωση του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς αποφάσισε σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων στην πρωινή της συνεδρίαση. Μετά την εντελώς αποτυχημένη εμμονή του ίδιου κ. Παπαγγελή για τις υπέρογκες απαιτήσεις της προηγούμενης διακήρυξης τώρα ο Δήμος Λεβαδέων περνά στο άλλο άκρο ξεπουλώντας ουσιαστικά το ΞΕΝΙΑ και μειώνοντας το τίμημα στα 3.500 ευρώ το μήνα με 60.000 ευρώ αέρα και 10 ενοίκια εγγύηση. Δηλαδή ο ίδος ο Δήμος Λεβαδέων προβαίνει σε μείωση των απαιτήσεων του κατά 30% στο ενοίκιο και 60% στην αϋλη αξία, μια πράξη που κανείς που γνωρίζει στοιχειώδη οικονομικά και έχει κάποια επαφή με την πιάτσα ποτέ δεν θα δρομολογούσε. 

Η πρωτοφανής απαξίωση του ΞΕΝΙΑ από τους "σκιτζήδες" που αποφασίζουν για τα δημοτική πράγματα της Λιβαδειάς και η απαράδεκτη διαδιασία είχε τη συναίνεση αλλά και της αντιπολίτευσης και της κας Πούλου, η οποία έχει εξελιχθεί στην καλύτερη σύμμαχο της απερχόμενης αποτυχημένης δημοτικής αρχής.

 Η άθλια μεθόδευση που επελέγη  προβλέπει ότι το ζήτημα του ΞΕΝΙΑ δεν θα εισαχθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς. Πρόκειται για μια βαθιά αντιδημοκρατική απόφαση που καταδεικνύει τον πανικό του κ. Παπαγγελή, ο οποίος φοβάται να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες του και να αντιμετωπίσει την φωνή των πολιτών. Το ίδιο ισχύει και για την δημοτική αντιπολίτευση που αποδεικνύεται πολύ μικρή και ολίγιστη για χειριστεί μεγάλα ζητήματα. 

Ο κ. Παπαγγελής ως γνήσιο τέκνο της σάπιας μεταπολίτευσης και ιδανικός εκπρόσωπος του βαθέος ΠΑΣΟΚ είναι της σχολής "ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό" .  Το "ρητορικό" ερώτημα είναι γιατί τον ακολουθεί η αντιπολίτευση.
Θα επανέλθουμε.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να κάνεις ανοιχτή έκκληση-πρόταση προς τους δημοτικούς συμβούλους,ωστε να υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός (όσοι την αποδεχτούν)για να έρθει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο προς συζήτηση αναγκαστικά.Κατόπιν μπορείς δημόσια να αναφερθείς, με ονοματεπώνυμο ποιοι αρνήθηκαν και ποιοί όχι,ωστε οι πολίτες να ξερουν ονομαστικά με τι έχει να κάνει...Ετσι θα μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...Όλα δημόσια με ανοικτή πρόσκληση των δημοτικών συμβούλων ΟΛΩΝ των παρατάξεων και ΟΛΑ στο φως !

βοιωτός είπε...

1.59
Η πρότασή σου είναι πολύ ενδιαφέρουσα και υιοθετείται αμέσως και ασμένως.
Αύριο το πρωί το άρθρο στη viotia.

Paul Octopus είπε...

Στα έγραψα προχθές και τα έκοψες...
Τα βλέπεις τώρα τα χαμπέρια;

Ανώνυμος είπε...

Μαζέψτε οι Φίλοι του Ξενία 25 υπογραφές και φέρτε το θέμα στο συμβούλιο μόνοι σας. Προβλέπεται από το νόμο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνει τελικά η Γιώτα.
Η νέο πρόσωπο ή να γυρίσει Μήτσος.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ??

βοιωτός είπε...

4.56
ΧΑχαχαχχαχαχ. Μην γράφεις τέτοια, ο Παπαγγελής θα ορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο στις 15 Μαΐου. Με τη συμφωνία της Πούλου φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΤΑ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΧΕΝΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για απίστευτα πράγματα! Όσο για την κυρία καταλάβαμε πλέον όλοι ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή παραδέχονται ότι οι αρχικοί όροι μπήκαν για τα μάτια του κόσμου;

Ανώνυμος είπε...

Για Αποστόλου και Ψυχογιό γιατί δεν γράφεις;

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνησε τις κολοτούμπες νωρίς νωρίς η Πούλου, και δεν είναι η πρώτη φορά. Κάποιοι στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ βιάστηκαν πολύ για τις Δημοτικές εκλογές και δεν πρόσεξαν (ας ρωτούσαν)!
Μητσάρα όπως φαίνεται και η τύχη είναι με το μέρος σου!

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα πλάκα..., υπάρχει κανείς που δεν θα ήθελε σήμερα τον Μήτσο?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΜΗΤΣΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΣΙΦΗ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ ΤΟ ΧΕΝΙΑ .ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΜΜΙΑ.ΠΟΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (Π.Ι.Α)Υ/Γ ΔΗΘΕΝ ΑΓΟΝΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ-ΗΜΗΤΕΛΕΣ ΚΤΗΡΙΟ-ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ -ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΙ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.

βοιωτός είπε...

4.42
Αυτές είναι πολύ σοβαρές καταγγελίες αγαπητέ ΠΙΑ και απορώ πώς δεν τις φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο η αντιπολίτευση...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΟ Δ/Σ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ/ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.(Π.Ι.Α)

βοιωτός είπε...

ΠΙΑ,
Θα αναμένουμε. Ομως να γνωρίζεις ότι με βάση την σε βάρος της Λιβαδειάς συμφωνία του Δήμου Λεβαδέων με τα ΕΤΑ δεν είναι εύκολο να γίνει Δημοτικό Αναψυκτήριο.