Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Χρειάζεται δημοσίευση για την Καραγιαννοπούλου;


Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ













Συγχαρητήρια μας απευθύνει αναγνώστης για την παρέμβασή μας σε σχέση με τη διαπλάτυνση πεζοδρομίων στην Καραγιαννοπούλου και την έλλειψη σήμανσης που δημιουργούσε σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα και εκνευρισμό στο κέντρο της Λιβαδειάς μπροστά το Α' Δημοτικό Σχολείο. Δείτε εδώ http://www.viotia.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8869.html 
Οπως ο αναγνώστης μας είπε -κι όπως κι εμείς διασταυρώσαμε- προχθές αναρτήσαμε το ρεπορτάζ και σήμερα πρωί πρωί τα συνεργεία του Δήμου Λεβαδέων τοποθέτησαν τα σήματα για την εκ περιτροπής στάθμευση των αυτοκινήτων που επιλύει το πρόβλημα. Αυτό έγινε μετά από το ρεπορτάζ της viotia ενώ έπρεπε να έχει γίνει ταυτόχρονα με το έργο.
Γι αυτό φυσικά εδώ το ζήτημα δεν είναι ούτε τα συγχαρητήρια προς εμάς ούτε η παρέμβαση της viotia -για την οποία αν ανατρέξει κανείς στις παλαιότερες δημοσιεύσεις της θα διαπιστώσει ότι η δημοτική αρχή ακολουθεί κατά πόδας τις υποδείξεις της.
Το ζήτημα, που συνδέεται με το συνολικότερο πρόβλημα της χώρας είναι ότι δεν έπρεπε να χρειάζεται δημοσίευση της viotia για την επίλυση τόσο απλών προβλημάτων. Εδώ πρόκειται περί εγγενούς προχειρότητας και ανεπάρκειας που κυριαρχεί σε ολόκληρο το σύστημα μέρος τους οποίου οργανικό αποτελεί ο Δήμος Λεβαδέων, ο οποίος πάσχει σοβαρά σε πολιτικό, διοικητικό και οικονομικό οικονομικό επίπεδο.
Η υποτίμηση του πολίτη έχει όμως φτάσει στα όριά της. Εδώ πρέπει να σταματήσει. Οριστικά.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν φωτιστικό βγήκε η πινακίδα στην φωτό!

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον εστω και ετσι..μεσα απο το Viotia, και μιας σε προηγουμενο post ειχα αναφερθει για τις λακουβες στην Καραγιαννοπουλου, θα πρεπει να πω ενα μπραβο που επιτελους τις μπαλωσαν... :)

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι οι συγκεκριμενες πινακιδες τοποθετηθηκαν για να ''ομορφαινουν'' τα πεζοδρομια!!!
Γιατι δεν μπορω να εξηγησω διαφορετικα το γεγονος οτι δεν τις τηρει κανενας. Οποιαδηποτε ωρα της ημερας και να περασετε, θα διαπιστωσετε οτι υπαρχουν παρκαρισμενα οχηματα και απο τις δυο πλευρες του δρομου!!! Η τροχαια κανει κατι γι'αυτο???