Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών του ξενοδοχείου στη Λιβαδειά

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ένοπλη ληστεία στο ξενοδοχείο "Φίλιππος" στη Λιβαδειά.
Οι πρώτες πληροφορίες που είχε μεταδώσει χθες βράδυ η viotia 

(Ληστεία σε ξενοδοχείο στη Λιβαδειάσυγκεκριμενοποιούνται ως εξής:

Οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, εισήλθαν από ανασφάλιστη είσοδο στο ξενοδοχείο και με την απειλή μονόκαννου κυνηγετικού όπλου και μαχαιριού, ακινητοποίησαν και δέσμευσαν αρχικά τον 26χρονο υπάλληλο και στην συνέχεια, σε δωμάτιο του 1ου ορόφου, την 84χρονη ιδιοκτήτρια.
Οι δράστες αφαίρεσαν το πορτοφόλι του 26χρονου, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των 3.000 περίπου ευρώ, από γραφείο της ιδιοκτήτριας και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 84χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς προκειμένου να της παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.
Αμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: