Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Προεκλογικές ζυμώσεις στη Λιβαδειά-Προς νέα δημοτική κίνηση;

Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ






Γενική είναι η απογοήτευση και η κατήφεια που επικρατεί στη Λιβαδειά σχετικά με τις υποψηφιότητες που έχουν ως τώρα εκδηλωθεί εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι οι μέχρι τώρα προτάσεις είναι ανακύκλωση του φθαρμένου υλικού των προηγούμενων αναμετρήσεων και επανάληψη των αποτυχημένων κομματικών συνταγών του παρελθόντος που τόσα δεινά επισώρευσε στην Λιβαδειά αλλά και στη χώρα.
Οπως πληροφορείται η viotia, το διαφαινόμενο αδιέξοδο και τη ασφυκτικό περιβάλλον που διαμορφώνουν οι διάφοροι κομματάνθρωποι σε όλες του τις παραλλαγές έχει οδηγήσει μερίδα πολιτών στην εξέταση ενδεχομένου να συγκροτήσουν δημοτική κίνηση στη Λιβαδειά μακριά από κόμματα και δουλείες του παρελθόντος και πολύ μακριά από τα φθαρμένα πολιτικά στελέχη που εκπροσωπούν την χρεοκοπία και την εξαθλίωση της πόλης και της Ελλάδας.
Οι συζητήσεις βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο και εντός της εβδομάδας που αρχίζει θα έχουμε νεότερες πληροφορίες. 

56 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κάντε κάτι η Λειβαδιά είναι η πιο αδικημένη πόλη της Ελλάδος. Αν και τώρα δεν σηκώσει κεφάλι θα καταστραφεί. Θέλουμε άφθαρτους ανθρώπους, γνώστες και έξω από τα κομματικά κόλπα.

Ανώνυμος είπε...

ονόματα δεν έχει? μήπως είναι οι γνωστοί πρώην που προσπαθούν να πουλήσουν τη πραματεια τους σε καινούρια συσκευασία? αν όχι βάλε ονόματα αν ναι δώσαμε δώσαμε

αι είπε...

Μια ταπεινη αποψη,το αναπιασμα ζυμης για έναν νέο σχηματισμο,να ξεκιναγε από τον "Συλλογο Φιλων του Ξενια Λιβαδειας".

ΔΙΟΔΩΡΟΣ ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ είπε...


Μετὰ δὲ τὴν τοῦ βασιλέως (Μένδη) τούτου τελευτὴν ἐπὶ γενεὰς πέντε γενομένης ἀναρχίας τῶν ἀδόξων τις ᾑρέθη βασιλεύς, ὃν Αἰγύπτιοι μὲν ὀνομάζουσι Κέτηνα, παρὰ δὲ τοῖς Ἕλλησιν εἶναι δοκεῖ Πρωτεὺς.....

Μετά το Μένδη πέρασαν πέντε γενεές αδόξων βασιλέων μέχρι που ήρθε ο Πρωτεύς. Κάτι μου θυμίζει και Μου λέει πολλά...

Ανώνυμος είπε...

Είναι αξίωση μεγάλου αριθμού συνδημοτών η δημιουργία κίνησης τιμίων πολιτών, που δεν έχουν καμιά συμμετοχή ή συμβολή στην παρακμή της πόλης μας.
Μακάρι γιατί βαρέθηκα να ακούω αυτό το "είμαι τόσα χρόνια αυτοδιοικητικός" λες και αυτό είναι επάγγελμα.

Ανώνυμος είπε...

Οι επαγγελματίες της πολιτικής είδαμε που οδήγησαν την πόλη , επιτέλους ας γίνει κάτι καλό για να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για όλους μας! Περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον!

Ανώνυμος είπε...

η πούλου θα πάρει τον Δήμο, είναι πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις. εκτός αν κάτι νέο δημιουργηθεί τώρα (που θα είναι μασκαρεμένη επιλογή της συγκυβέρνησης & πρόσωπο που δεν θα έχει σχέση κομματική με την νδ). το ποιός θα κάνει το μασκαρά μπροστά ψάχνουν να βρούν!!!!!!!!!!


βοιωτός είπε...

7.19
Αγχωμένο σε βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

@ 7:19
Αν αυτός που μας λές θα είναι ο μασκαράς η Πούλου με όλο αυτό το τυχοδιωκτικό παρελθόν σίγουρα είναι ο καρνάβαλος!

Υ.Γ.
Αμφιβάλω επίσης αν είναι αληθή αυτά που λες περί δημοσκοπήσεων, δεν τσιμπάμε!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΥΛΟΥ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν ανακοινώθηκε η νέα δημοτική κίνηση κι άρχισαν τα σχόλια πανικού...Κατά τα άλλα , η πρωτιά είναι σίγουρη ε; χαχα

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο .Γιατί θα έχουμε μια καλή επιλογή και θα πάψουμε να ανακυκλώνουμε τους ίδιους με ελαφρές χρωματικές παραλλαγές.

Ανώνυμος είπε...

Αν φτιαχτει αυτή η παράταξη που λέει ο Βοιωτός με ακομμάτιστους και σοβαρούς τις παίρνει περίπατο τις εκλογές. υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση και πολύ κόσμος που θέλει να ψηφίσει κάτι καινούριο.

Ανώνυμος είπε...

Καλή κίνηση αλλά απαιτείται σοβαρή επιλογή ατόμων. Μη μας προκύψει Λιαρογιαννης!

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε και τους αγανακτισμένους στο σύνταγμα που μας έβγαλαν απτό μνημόνιο.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε ονόματα ?

Ανώνυμος είπε...

Από τους παλιούς φθαρμένους και τόσες φορές δοκιμασμένους στην αποτυχία , καλύτεροι θα είναι. Η δημοκρατία, η πόλη και οι καιροί απαιτούν το νέο, το σοβαρό, το μη ιδιοτελές, το μη δημοσιοσχεσίτικο, το αξιόπιστο. Αν υπάρξει, να είστε βέβαιοι πως οι πολίτες θα το στηρίξουν .

Ανώνυμος είπε...

ναι σου φταινε τα κομματα και σου φταινε και οι αγανακτισμενοι που ηταν ο λαος χωρις κομμα χωρις τιποτα, ο εαυτος σου να σου φταιει που τους εβλεπες στο συνταγμα απο τον ΚΑΝΑΠΕ σου, κατσε με τα κομματα τωρα...ελεος ρε σ' αυτο τον τοπο, παρτακηδες

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τους νέους και τους άφθαρτους έχει αρχίσει να καταντά γελοίο.
Κανένας μας, μα κανένας μας δεν έχει προέλθει από παρθενογένεση. Ο καθένας έχει την ιστορία του σε αυτή τη πόλη, την επαγγελματική του διαδρομή και η συμμετοχή - συμβολή στα κοινά και τον συνάνθρωπο αξιολογείται καθημερινά.
Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα εμφανιστούν στα Δημοτικά πράγματα παραμονές εκλογών και να μοιράσουν καθρεφτάκια για να καταπλήξουν τους αυτόχθονες ιθαγενείς, συγνώμη τους συνδημότες μας εννοώ, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, αλλά να είναι είναι προετοιμασμένοι για πολλές εκπλήξεις.

Ανώνυμος είπε...

αυτοί οι εξαιρετικοί και βαρύγδουποι χαρακτηρισμοί "ακομμάτιστος" "ανεξάρτητος" έχουν διαρρεύσει στην πόλη από τον Αποστόλου εδώ και αρκετές εβδομάδες . ότι θα περίμενα τον Αποστόλου με την "ακομμάτιστη" ομάδα του να με σώσει ευτύχως έζησα να το δω και αυτό

Ανώνυμος είπε...

στην τηλεφωνική δημοσκόπηση, ρωτήθηκε και το όνομα του ρούσσαρη καθώς και της παπαθωμά(αυτά πριν 14 ημέρες που ολοκληρώθηκε), η πούλου είναι πρώτη όχι εξαιτείας του προσώπου της αλλά εξαιτείας της δυναμικής του σύριζα. τα αποτελέσματα για την παπαθωμά και τον ρούσσαρη ήταν απογοητευτικά!!! υπήρχε ερωτηματολόγιο και για τον ζιώγα με μέτριες επιδόσεις(θεικό για αυτόν) καθώς και για τον καράμπελλα με τον παπαγγελή. οι δύο τελευταίοι ξεπέρασαν στον πάτο ακόμη και την παπαθωμά με τον ρούσσαρη!!!!!

βοιωτός είπε...

9.54
Πάρε μια καρέκλα να μην περιμένεις όρθιος.

βοιωτός είπε...

9.49
Μην πανικοβάλλεσαι. Ξεκίνα με αυτή τη σκέψη: Τα πράγματα είναι πολύπλοκα μεν αλλά καθαρά: ένας νέος συνδυασμός έχει εξασφαλισμένη τη νίκη, υπό ορισμένες προϋποθέσεις που εύκολα μπορούν να καλυφθούν.

βοιωτός είπε...

9.49
Μην πανικοβάλλεσαι. Ξεκίνα με αυτή τη σκέψη: Τα πράγματα είναι πολύπλοκα μεν αλλά καθαρά: ένας νέος συνδυασμός έχει εξασφαλισμένη τη νίκη, υπό ορισμένες προϋποθέσεις που εύκολα μπορούν να καλυφθούν.

βοιωτός είπε...

Κυρία αι,5:33
Ολα ίσως χρειαστεί να αξιοποιηθούν αλλά ο Σύλλογος οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς δεν πολιτεύεται.

Οπως έχω πει παλαιότερα αυτό ισχύει για τον Σύλλογο αλλά φυσικά τα μέλη του μπορούν να πράξουν ελεύθερα ό,τι9 θελήσουν για το καλό της Λιβαδειάς

Ανώνυμος είπε...

άκου, σε δήμους με πεπερασμένο προυπολογισμό λόγω μνημονίου δεν περιμένω τίποτα και απο κανένα και απο τον πιο ικανό!! με στενοχωρεί μόνο το ποσοστό της χα στην περιοχή της θήβας και δυτική στερεά!!! κρίμα πο κάποιοι περιμένουν να τους σώσουν οι ναζί!!!! και να ξέρεις τίποτα καινούργιο δεν θα βγει στα δημοτικά πράγματα!!!! εκτός απο κανένα παρείστικο συνδυασμό που θα πάει άκλαφτος ακριβώς επειδή ο καθένας ψηφίζει τις παρέες του. και μια παρέα πόσοι να ναι????

Ανώνυμος είπε...

o @9.49
Εξήγησε μου πως η διατύπωση μιας άποψης δηλώνει πανικό.
Ζω και δραστηροποιούμε σε αυτή τη πόλη καθημερινά. Σε πληροφορώ ότι από πουθενά δεν προκύπτει αυτή η σιγουριά σου για τη νίκη για τον "νέο συνδυασμό".
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει νέο και άφθαρτο. Εκτός αν κατεβούν μαθητές και φοιτητές.
Ότι τα πράγματα είναι πολύπλοκα θα συμφωνήσω. Ο κόσμος είναι μουδιασμένος και δεν εκδηλώνεται
Οι καθαρές στρατηγικές θα επικρατήσουν. Μην ξεχνάμε ότι η χώρα, άρα και η πόλη μας, είναι υπό κατοχή τα τελευταία 4 χρόνια. Η ψήφος θα είναι πρωτίστως τιμωρητική.
Πως φαντάζεσαι εσύ και μερικοί σχολιαστές εδώ ανάπτυξη και δημιουργία με "νέους και πετυχημένους" εντός μνημονίου πολύ θα ήθελα να δώ να το αναπτύσσεται στους συνδημότες μας κατά την προεκλογική περίοδο.

βοιωτός είπε...

10.31
Προσπαθώντας να υποβαθμίσεις κάτι που δεν το έχεις ακόμη υπόψιν σου δείχνιες τον πανικό σου.
Ο Δήμος πάσχει οικονομικά, πάσχει μνημονιακά.
Αλλά κυρίως πάσχει από ανθρώπους, από ακέραιους ανθρώπους.
Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν και μπορούν εύκολα να κερδίσουν τον Δήμο.

Αυτό το τελευταίο είναι πολιτική εκτίμηση. Και ποτέ δεν έχω, ως γνωστόν πέσει έξω στις πολιτικές εκτιμήσεις μου.

βοιωτός είπε...

10.16
Ακουσε με. Δεν τους σώζει τίποτε. Ούτε ο ύποπτος συμψηφισμός που επιχειρείς και που οδηγεί κατευθέιν στους παλαιούς υπεύθυνους μέχρι κεραίας της εξαθλίωσης και της παρακμής της Λιβαδειάς.

Ανώνυμος είπε...

Εκτίμηση πολιτική κάνω και εγώ.
Δεν έχω ανάγκη να υποβαθμίσω ή να αναβαθμίσω κάτι.
Απόψεις μοιραζόμαστε στο φιλόξενο βήμα που μας προσφέρεις.
Θα συμφωνήσω με τον @10.16 για τον παρείστικο χαβαλέ συνδυασμό που θα πάει ακλαφτος <10%
Μιας και έχεις αναλάβει να τους promotareis και επειδή όπως λες είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν ξεκινήστε άμεσα μαθήματα γεωγραφίας γιατί Δήμος Λεβαδέων δεν είναι ο πεζόδρομος της Λιβαδειάς.

βοιωτός είπε...

11.01
Επαναλαμβάνω: μην πανικοβάλλεστε κι εσύ και ο 10.16. Υπάρχουν πολλές εκτιμήσεις αλλά λίγοι οξυδερκείς αναλυτές.

Και επίσης λίγοι που μπορούν να κερδίσουν τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ μας λές:
"Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν και μπορούν εύκολα να κερδίσουν τον Δήμο."
Σας ερωτώ λοιπόν όπως θα σας ρωτήσουν και πολλοί συμπολίτες σας σε όλον το Δήμο:
Που είσαστε τόσα χρόνια;
Τι κάνατε με πράξεις και όχι με λόγια για να σταματήσετε τον κατήφορο της πόλης;
Πως μπορούσατε να παραμένετε σιωπηλοί και απαθής;

βοιωτός είπε...

11.08
Τι εννοείς με πράξεις;

Ανώνυμος είπε...

Δίπλα μας ειναι το παράδειγμα. Ας το κάνουμε όπως ο Αλίαρτος.κίνηση πολιτών με εκλογή του επικεφαλής απο το λαό. Νομίζω ότι δεν έχασε κανένας.

βοιωτός είπε...

11.27
Υπάρχουν πολλά μοντέλα. Υπάρχουν πολλές ιδέες. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι διατεθειμένοι να τις υλοποιήσουν.
Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες.
Υπάρχει μεγάλη προσμονή. Αυτό το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό.

επιτέλους είπε...

Ορισμένοι κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, εκτός αν είναι έτσι.
Μιλάτε για ανυπαρξία παρθενογένεσης.
Από παρθενογένεση στους ΟΤΑ προέρχονται:
όσοι ΔΕΝ έχουν διοικήσει,
όσοι ΔΕΝ έχουν πάρει τις καταστροφικές αποφάσεις, που οδήγησαν σε χάλι την πόλη,
όσοι ΔΕΝ τάχουν πάρει,
όσοι ΔΕΝ έχουν συνδιαλλαγεί με διάφορα συμφέροντα,
όσοι ΔΕΝ απέκρυψαν πράγματα και γεγονότα ενώ τα γνώριζαν,
όσοι ΔΕΝ έχουν γονατίσει,
όσοι ΔΕΝ είναι πληρωμένοι κομματαρχαίοι.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (που είναι και μυστική η ψήφος) ή δε συμμετείχαν σε αποφάσεις και πράξεις και δη καταστροφικές.

Ανώνυμος είπε...

Η χρόνια φθορά και διαφθορά δήθεν δεν ξέρει τι σημαίνει
" άφθαρτος" . Ευτυχώς οι πολίτες της Λειβαδιάς ξέρουν!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Λιβαδειάς, θέλει έναν άνθρωπο σαν τον Απόστολο Γκλέτσο .Να συγκρουστεί με το κατεστημένο,να σπάσει αυγά,να πειτα πράγματα με το ονομά τους,να διώξει καρεκλοκένταυρους και λαμόγια,να προσπαθεί 24 ώρες για το εμείς και όχι το εγώ και να είναι αγαπητός στους δημότες του...Ξέρω πολλοί θα αντιδράσετε και θα παραξενευτείτε,αλλά το πετυχημένο ''μοντέλο'' που αυτός εφαρμόζει,είναι δίπλα μας !!! Μια βόλτα ως εκεί,θα πείσει και τους πιο δύσπιστους...

Ανώνυμος είπε...

1)Κανένας μνημονιακός Δήμος δεν μπορεί να παρουσιάσει έργο και ανάπτυξη, τελεία και πάυλα. Εκτός απο 7*8 Δήμους πανελλαδικά που ήταν νοικοκυρεμένοι και προ μηνμονίου. Αλλά και αυτοί φέτος δεν θα μπορούν γιατί το πλεόνασμα τους θα πηγαίνει στην κάλυψη των μνημονιακών υποχρεώσεων της Χώρας.
2)Οτιδήποτε φρέσκο εμφανιστεί στα δημοτικά πράγματα, ΔΕΝ χρειάζεται να έχει προυπηρεσία!!! δεν χρειάζεται να το εξηγήσω είναι πολιτικό δόγμα και συνταγματικό δόγμα. (το αντίθετο είναι που συμβαίνει και τροφοδοτεί το πολιτικό κατεστημένο του τόπου χρόνια τώρα με φλούφληδες, όταν λέμε νέοι εννοούμε νέοι απο όλες τις απόψεις και όχι νέοι μέσα απο κομματική διαδρομή.
3) Ο Γκλέτσος δεν έσπασε κανένα κατεστημένο, εκπληρεί ανελλιπώς τις μνημονιακές υποχρεώσεις του Δήμου, εις βάρος υπηρεσιών προς τους πολίτες. Με εξαίρεση τα διόδια φυσικά. Το δέχομαι ως αυτοδιοικητική επαναστατική πράξη το ομολογώ. Ντροπή τα αγκαλιάσματα με πολιτικούς χώρους με ναζιστικό ήθος και πρόγραμμα!!!! Γκρέμισε ότι έχτισε.
4)Ότι νέο βγεί θα πρέπει είναι δομημένο ιεραρχικά και ομοιογενές ως προς τις κατευθύνσεις του, το οποίο είναι το μεγάλο πρόβλημα όλων των 'νέων' συνδιασμών οι οποίοι δεν έχουν τα παραπάνω αλλά είναι ανακλαστήρες αντίδρασης και μόνο. Δεν αρκεί το τελευταίο πιστέψτε με.
5)ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, θα πρέπει να κινηθεί αυτοδιοικητικά με την σημασία της λέξης!!!!! Αυτό σημαίνει σύγκρούση με το μνημονιακή λειτουργεία του Δήμου έως και σε ακτιβιστικό επίπεδο στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες. Αυτό σημαίνει πολιτική σύγκρουση με όλους της κεντρικής εξουσίας...σημαίνει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!! Η κερατεά θα είναι παιδική χαρά μπροστά σε κάτι τέτοιο!! Μεγάλος ο φόβος των απο πάνω για κάτι τέτοιους Δημάρχους. Για αυτούς που θα είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ και όχι υπέρ των μνημονιακών υποχρεώσων. Εκτίμηση στατιστική είναι ότι θα υπάρξουν 4-5 τέτοιοι Δήμοι παναελλαδικά(όχι ο δικός μας πάντως) και θα είμαι προφήτης γιατί η αντίδραση σε όσα συμβαινουν σ αυτό τον τόπο θα ξεκινήσει απο Δήμαρχο και όχι απο πολιτικό της κεντρικής σκηνής.

Εκτίμηση μου είναι ότι θα βγεί κάτι καινούργιο το οποίο θεωρεί ότι θα μπορεί να παραβιάσει τον πρώτο κανόνα και να νοικοκυρέψει το Δήμο. Οπότε βράσε όρυζα. Καλά να είμαστε

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε blogger....

Ο κυριος Ζιωγας εχει ενα λαικο χαρακτηρα, ακουει, βλεπει ,υπαρχει μονιμα στο χωρο... Ειμαι νεος στην Λιβαδεια αλλα θα ειμαι εδω μεχρι...το τελος
Με εντιμοτητα και διαφανεια και πανω απο ολα με ηθος τοσα χρονια διπλα στους πολιτες...
Θα ειναι μεγαλο λαθος για οσους αγαπανε αυτη την πολη να μην εχουν επιτελους καταλαβει τι εχει αναγκη αυτος ο ομορφος τοπος...
υ.γ Δεν εχω μιλησει ποτε με τον ιδιο μεχρι σημερα αλλα θα το κανω γρηγορα.
Ευχαριστω για την φιλοξενια.

βοιωτός είπε...

11:44
Στο 1 θα διαφωνήσω επί της ουσίας. Το έργο δεν είναι μόνον οι δρόμοι όπως έχουμε στην ελλάδα συνηθίσει νε θεωρούμε. Υπάρχουν τομείς που ένας δήμος κυρίως θα έλεγα ένας Δήμος μπορεί να διακριθεί στη βάση της χρηστής διαχείρισης.

Στο 2 έχεις απόλυτο δίκιο. Το έχω γράψει πολλές φορές και υποστηρίξει άλλες τόσες αλλά κάποιοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν λόγω έλλειψης πολιτικής παιδείας.

Για τον Απόστολο Γκλέτσο έχω να πω τα καλύτερα. Αποτελεί την απόδειξη ότι τα ευγενή κίνητρα είναι πιο σημαντικά από τις προγραμματικές δεσμεύσεις και τις ιδεολογικές μάσκες διαφόρων ανυπόληπτων δημάρχων όπως αυτοί που έχουμε στυν περιοχή μας.

Για το 4: Υπάρχουν οι γνώσεις και οι άνθρωποι. Εκείνο που δεν υπάρχει είναι η συνταγή -αυτή μπορεί να δημιουργηθεί -στη ρωγμή του χρόνου.

Για το 5: Οι νέες συνθήκες απαιτούν νέα όπλα. Το κοινότοπο επαναστατικό πρότυπο έχει ιστορικά και πολιτικά χρεοκοπήσει -αυτό που αναλύεις. Οι ακτιβιστικές δράσεις με την ευρεία έννοια ήδη γίνονται και θα συνεχιστούν -όχι για τη διαίρεση αλλά για την ενότητα.

Για το 6: Το νέο που πιθανό να φτιαχτεί θα έχει ρποαφνώς λάβει υπόψιν όλα αυτά και πο΄λλά περισσότερα. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία που μένει να διαχυθεί.


Εγώ υποστηρίζω: Υπάρχει ένα θεμελιώδες λάθος στον συλλογισμό σου: Αν όλο το κακό το δημιουργεί το μνημόνιο τότε θα έπρεπε προ μνημονίου οι Δήμοι μας να είναι πρότυπα.

Φυσικά αυτό δεν συνέβαινε αλλά οι ελληνικοί Δήμοι ήταν χρεοκοπημένες σφηκοφωλιές απόλυτης διαφθοράς και λαμογιάς. Αρα φταίνει (και) οι άνθρωποι, οι χειριστές οι αιρετοί. Αυτό μπορεί να αλλάξει ανεξαρτήτως μνημονίου. Οι φθαρμένοι και οι αποτυχημένοι πρέπει να πάνε σπίτι τους. Αυτό μπορεί να γίνει. Και θα γίνει.

βοιωτός είπε...

11.58
Αν πραγματικά είσαι νέος στη Λιβαδειά θέλω να σου συστήσω να διαβάζεις πρώτα τα ρεπορτάζ στα οποία σχολιάζεις ώστε να υπάρχει συνάφεια μεταξύ του σχολιού σου και της ανάρτησης.

Κατόπιν μπορείς να να διαφωτίσεις για το καλό της πόλης μας.

Ανώνυμος είπε...

ρε 11:58 θες να μας τρελλάνεις?? δηλ εσύ δεν τον ξέρεις και έκανες ένα γύρο το βλέμμα και τους είδες όλους και σου κανε κλικ το λαικό προφιλ του ζιώγα?? είπαμε για φιλικά άρθρα αλλά τέτοια καραστημένα ρε ζιώγα κάνουν μπαμ. το χειρότερο είναι ότι για τέτοιους μας περνάτε και μπαίνετε και γράφετε, για τόσο ηλιθίους μας περνάτε!!! φανταστείτε ρε οι υπόλοιποι απο την άποψη που έχουν για μας τι άνθρωποι είναι!!!! μας βλέπουν παρακάτω και απο πρόβατα. βοιωτέ ελπίζω να το δημοσιεύσεις γιατί υπάρχει και αυτή η κυνικότητα τους(κατά την γνώμη μου) που πρέπει να αναδείξουμε

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΖΙΩΓΑΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ . ????ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ??

Ανώνυμος είπε...

Το να ειμαι νεος στην πολη δεν λεει οτι δεν ειμαι απο την περιοχη .....
Πολυ απλα γνωριζω και προσωπα και λογικες ....και πανω απο ολα την ανθρωπογεωγραφια κλπ...κλπ
¨Προεκλογικες ζυμωσεις στη Λιβαδεια¨ ειναι και το σχολιο μου αγαπητε blogger.
Για μενα η επιλογη του κυριου Ζιωγα ειναι αυτο που εχει αναγκη ο ομορφος τουτος τοπος....προσοχη θελει στους συνεργατες του...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έμαθα ονόματα όχι ότι είναι αγνωστοι

ΠΑΛΙΟΣ ΖΑΓΑΡΑΣ είπε...

Δέν θα πάω να ψηφίσω καθόλου γιατίδεν έχω εμπιστοσύν σε κανένα. Αμα με καταφέρετε εμένα θα έχετε κάνει μεγάλο κόλπο. Αλλά για να με καταφέρετε δεν είναι απλό. Θέλω καθαρούς και τίμιους και μορφωμένους και όχι παλιούς καθόλου κανένα

ΑΛΛΟΣ ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ είπε...

Παλιέ Ζαγαρίτη έχεις απόλυτο δίκιο να θες καθαρούς και τίμιους και μορφωμένους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι παλιοί δεν είναι τέτοιοι και γλύτωσαν από το βόρβορο.
Μακάρι να γίνει έτσι ώστε:
"ο έρημος ο Ζαγαράς χίλια χρόνια να ζήσει" που λέγανε παλιά
Χρόνια πολλά και καλή καθαρή Δευτέρα χωρίς μάσκες.

Χρήστος είπε...

Βοιωτέ η λύση μόνο μία ,οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του Δημάρχου Λιβαδειάς και των Δημοτικών Συμβούλων να μπαίνουν μετά από γραπτές εξετάσεις.
Τα θέματα να τα βγάζουν :
1/.Τ ο τεχνικό Επιμελητήριο ΤΕΕ
2/. Ο δικηγορικός σύλλογος Λιβαδειάς.
3/. Το Οικονομικό Επιμελητήριο
4/.Το Εμπορικό Επιμελητήριο.
5/. Ο Επίτροπος του Ελεγκτικού.
Έτσι λύνετε το πρόβλημα ,και μην κουράζεστε να βρείτε ικανούς υποψηφίους.

Ανώνυμος είπε...

Ενα απο τα ιδια.Νεοι παλιοι,το βασικο δεν ειναι αυτο ,αλλα οταν τα καρβουνα ειναι αναμενα τι αποφασεις θα παρουν και προς οφελος ποιανου.Εχω βαρεθει να ακουω για νεες ιδεες απο νεους ανθρωπους ,για νεους συνδιασμους-ενα απο τα ιδια

βοιωτός είπε...

@7.00
Καθώς το ρεπορτάζ τρέχει μπορώ να σου πω πως αν επιβεβαιωθεί ια αλλάξεις άποψη. Θα επανέλθω :).

ΤΖΩΝ-ΝΤ---ΟΣ είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΤΟΜΟ-ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΖΩΝ-ΝΤ---ΟΣ είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΝΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ.ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΕΞΩ ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ 'ΓΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Νατην ονομάσετε" Φτάνει πια"!!! όλοι αυτό δεν λέμε καθε μέρα στις συζητήσεις μας; Τα παλια και φθαρμενα υλικά να πάνε σπίτια τους επι΄τελους . Δεν τους είδαμε τόσα χρόνια; Δεν τους δώσαμε την ευκαιρία; Τώρα τι θέλουν πάλι; Αν χάσουμε εμείς οι πολίτες κι αυτην την ευκαιρία θα μαστε άξιοι της τυχης μας .

Ανώνυμος είπε...

Τσιχλόφουσκα...