Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Την Παρασκευή η κρίσιμη συνάντηση για τη νέα δημοτική κίνηση στη Λιβαδειά

Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ






Καθώς ο πολιτικός χρόνος συμπυκνώνεται και οι εξελίξεις επιταχύνονται φαίνεται ότι υλοποιείτια το όραμα ομάδας πολιτών από τη Λιβαδειά για τη συγκρότηση δημοτικής κίνησης εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες που περιέρχονται στη viotia η κρίσιμη συνάντηση των αρχικών μελών της δημοτικής κίνησης θα γίνει αυτή την Παρασκευή σε γνωστό κοσμικό κέντρο της Λιβαδειάς. Εκεί θα ληφθούν οι αποφάσεις και θα γίνουν οι αρχικές ανακοινώσεις καθώς και η έκδοση διακήρυξης.

Εκείνο που είναι δεδομένο είναι ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου Λεβαδεών στο μήνυμα της νέας δημοτικής κίνησης καθώς όλοι είναι απηυδισμένοι από την ανακύκλωση των φθαρμένων υλικών και στελεχών και απαιτούν μια νέα πρόταση που θα αναστρέψει την ήδη τραγική κατάσταση στα δημοτικά πράγματα και θα βγάλει την πόλη από τη βαθιά παρακμή. Την Παρασκευή θα έχουμε νεότερα.
Δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες.
Προεκλογικές ζυμώσεις στη Λιβαδειά-Προς νέα δημοτική κίνηση;

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάλε τα ονόματα γιατί δεν τα βάζεις αφού ξέρεις τόσα? να σου πω εγώ γιατί . Γιατί είναι μια απ΄τα ίδια με παλιούς αλλά πόσο θα το κρύβεις?

Ανώνυμος είπε...

Κάντε κάτι και κάντε το γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι μια από τα ίδια, δηλαδή με τους ίδιους που τόσα χρόνια βλέπουμε να ασχολούνται μόνο με τον εαυτό τους και η πόλη να βουλιάει στην παρακμή, δεν θα πάρουμε. Όσο πιο άγνωστοι , τόσο καλύτερα γιατί δεν θα ναι σουλατσαδόροι του πεζόδρομου αλλά άνθρωποι που δουλεύουν και αποφάσισαν ότι δεν πάει άλλο. Αυτό είναι το μόνο κριτήριο για να έχει η κίνηση μια καλή αρχή και τη στήριξη των Λιβαδιτών.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται η προεκλογική περίοδος....Η ουσία είναι βέβαια να γίνει επιτέλους μια νέα αρχή χωρίς τους γνωστούς πολιτικάντηδες. Τους βαρεθήκαμε και τους μάθαμε πια. Καμιά αλήθεια καμιά δέσμευση κανένα αποτέλεσμα...Γι αυτό και δεν μπορούν να φτιάξουν καν ψηφοδέλτια .Τυχαίο?

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι ένα: θα είναι νέοι κι αφθαρτοι αλλά...... πάλι κομματικοί ?!! δηλ. παλι ή ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΔΗΜΑΡ ή ΣΥΡΙΖΑ...και λοιπούς καταστροφείς ?! Για να ξέρουμε ..Γιατί αν σκεφτεστε κάτι τέτοιο ξεχάστε το αγαπητοί !Δεν θα χετε καμια τύχη. Τέτοιους έχουμε και δώσαμε δώσαμε!!

Ανώνυμος είπε...

θα ειναι πως λεμε γιατρος μηχανικος δικηγορος οικονομολογος, τρελλοπαρεα για τον δημο, αχ ερμη πατριδα

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΕΙ ΑΡΗΣ-ΦΑΝΗ-ΖΙΩΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 8.58 χαχαχα καλο!
μιλάμε για εντελώς όμως

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτε τα 30.000,00 ευρω (€) που απαιτουνται που θα τα βρουν για τα εξοδα των εκλογων;
Θα κανουν λαχειοφορο στο Ροδον παλλας;

Ανώνυμος είπε...

άκουσα ονόματα που θα βρίσκονται στην περίφημη συνάντηση της παρασκευής στο ερατώ,καλά θα ρίξουμε πολύ γέλιο με τους ακομματιστους βρε ουστ λαμόγια....

Ανώνυμος είπε...

10:15 γιατί χρειάζονται 30 χιλιάδες και γιατί αυτά πρέπει να τα βάλει κάποιος (ο οποίος προφανώς θα πρέπει να τα πάρει πίσω και με τόκο);
Και αν ξοδέψει τόσα λεφτά, πως θα κάνει οικονομία στο Δήμο;
Μπορείς να φανταστείς ότι ΟΛΑ μπορούν να γίνουν πιο απλά;
Ή μήπως είσαι από αυτούς που πείθονται από το ιλουστρασιόν χαρτί;

Ανώνυμος είπε...

Ενα απο τα ιδια.Αδιαφθοροι νεοι.Και σε 4-5 χρονια θα λεμε παλι οτι δυστυχως αποτυχανε.Και παλι απο την αρχη,μεχρι να πεθανουμε.Τι πολιτικες αυτοι οι νεοι πρεσβεβουν.Πρωτα βρισκονται οι συνεταιροι,τα βρισκουν και μετα μεγαλοστομιες για το τι θα κανουν .Ποια ειναι η θεση τους για τα μνημονια ,για τον Καλλικρατη,για την διοικηση του δημου (γιατι τοπικη αυτοδιοικηση δεν υπαρχει).

Ανώνυμος είπε...

Μεσημεριανέ ανώνυμε των 12:00 αν την πατήσεις από καλούς ανθρώπους (πράγμα σπάνιο αν είναι πράγματι καλοί) θα φταίνε αυτοί.
Αν όμως την ξαναπατήσεις από τους σίγουρα κακούς τότε φ τ α ι ς ΕΣΥ