Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Συνάντηση για την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ


Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ







Σε κοσμικό κέντρο της βοιωτικής πρωτεύουσας θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ συγκέντρωση της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Λιβαδειάς ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Στόχος της συνάντησης η επιτάχυνση των διαδικασιών για τη δημοσιοποίηση του ψηφοδελτίου της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ καθώς και ο ορισμός του τόπου και του χρόνου της επίσημης εκδήλωσης έναρξης του προεκλογικού αγώνα για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.
Η μεγάλη ανταπόκριση που βρίσκει το μήνυμα της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ στους πολίτες έχει δημιουργήσει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο στους πρωτεργάτες της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Λιβαδειάς καθώς ενέργειες που είχαν σχεδιαστεί για το μέσον Απριλίου είναι πιθανόν να μετατεθούν αρκετά νωρίτερα.
Σε όλες τις περιπτώσεις η δυναμική που έχει αποκτήσει η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ δεν επιτρέπει καμία ολιγωρία αλλά επιμονή στην πρωτοπορία και στο πλαίσιο αυτό δεν είναι απίθανο αύριο το βράδυ να έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις κυρίως σε επίπεδο προσώπων που προσχωρούν στη  Δημοτική Κίνηση Πολιτών Λιβαδειάς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό επίσημο ξεκίνημα. Σας παρακολουθούμε και σας στηρίζουμε.Εμείς που θέλουμε μια άλλη Λιβαδειά για τα παιδιά μς.

Ανώνυμος είπε...

Ο,τι κι αν κάνουν οι παλαιοκομματικοί η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ θα νικήσει. Γιατί είναι αυτό που χρειάζεται η κοινωνία στα πολύ δύσκολα που είναι μπροστά μας. Στηρίζουμε γιατί έχουμε εμπιστοσύνη ! Οι αναξιόπιστοι τελείωσαν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΕΡΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει καμια αμφιβολία ότι ο Βοιωτός που κάνει σπουδαία πράγματα, θα φέρει την Άνοιξη στην μίζερη πόλη μας;

Ανώνυμος είπε...

Η Αξιοκρατία ειναι η τελευταία ευκαιρία της Λιβαδειάς να ανακάμψει μετά από πολλά πολλά χρόνια παρακμής .Και ο βοιωτός είναι εγγύηση για πρωτοποριακές ιδέες, διαφάνεια και εντιμότητα.