Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ο Βαγγέλης Καζαντζής ζωντανά το Σάββατο 5/4 στην Αστραδενή

Βαγγέλης Καζαντζής και η παρέα του (Δημήτρης Μπρέντας βασικό μέλος του μουσικού σχήματος Χαίνηδες και ο Διονύσης Μακρής) μετά από πολυάριθμες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν το μουσικό ταξίδι τους ...

Επόμενη στάση το Art Cafe Αστραδενή το Σάββατο 5 Μάρτη στις 22:00.

Παίζουν:
Βαγγέλης Καζαντζής: Φωνή, κιθάρα, σάζι
Δημήτρης Μπρέντας: Κλαρίνο, γκάιντα, καβάλ, φωνή
Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο, φωνή

Το σάζι και η κιθάρα του Βαγγέλη συναντούν το κλαρίνο, τη γκάιντα και τα άλλα πνευστά του Δημήτρη και μαζί με το κοντραμπάσο του Διονύση μας υπόσχονται ένα μελωδικό ταξίδι που θα μας μείνει αξέχαστo.

Η μουσική διαδρομή ξεκινά από τον πρώτο δίσκο του Βαγγέλη "Της γης το μυστικό" (σε στίχους του "δικού μας" Γιώργου Γκώνια) και συνεχίζει και επικεντρώνεται στον δεύτερο δίσκο που έχει τίτλο "έξω απ' τα μέτρα" και κυκλοφορεί από τη ΜΙΝΟΣ - ΕΜΙ στον οποίο συμμετέχουν: ο Γιάννης Χαρούλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γρηγόρης Κλιούμης, ο Κωσταντής Πιστιόλης και η Μαρίνα Δακανάλη.

Τέλος, μεγάλο μέρος του προγράμματος βασίζεται σε διασκευές αγαπημένων κομματιών από την ελληνική δισκογραφία.

Ο Βαγγέλης Καζαντζής πριν από 3 χρόνια έκανε αισθητή τη παρουσία του στην Ελληνική δισκογραφία με την έκδοση του δίσκου "Της γης το μυστικό" σε στίχους Γιώργου Γκώνια και τις συμμετοχές του Ψαραντώνη, του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίνας Δακανάλη. Ακολούθησαν ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές στην επαρχία αλλα και στην Αθήνα (Πυρήνας, Σταυρός Του Νότου), όπου επί σκηνής βρέθηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων είναι: ο Γιάννης Χαρούλης, η Μαρίνα Δακανάλη, η Λιζέτα Καλημέρη, η Γιώτα Νέγκα, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Φώτης Σιώτας, η Μαρία Κώτη (Χαΐνηδες) κ.α.

Ο Δημήτρης Μπρέντας είναι ένας από τους πιό ταλαντούχους νέους μουσικούς και είναι βασικό μέλος του μουσικού σχήματος Χαίνηδες.

Ο Διονύσης Μακρής είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, Μανώλης Φάμελος κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: