Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Λευκό ή άκυρο για τον Β' Γύρο η Λαϊκή Συσπείρωση Λιβαδειάς


33 σχόλια:

Ante portas είπε...

Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ. ΑΛΛΑ ΦΥΓΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστη σταση .Μπραβο Νωντα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΩΝΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΤΣΙΚΩΝΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ΄ΕΞ΄ΑΜΑΞΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΕ ΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.

Ο Μετανάστης είπε...

Αν και λανθασμένα αφήνω αυτό το σχόλιο σ' αυτή την ανάρτηση, μήπως βοιωτέ θα μπορούσες να μας ενημερώσεις για το πως ψήφισε η πόλη της Λιβαδειάς, όπως μας ενημέρωσες για το πως ψήφισαν τα γύρω χωριά? Πότε θα μάθουμε? Δεν θα έπρεπε ήδη να το είχες κάνει?

Ανώνυμος είπε...

Ότι καλύτερο Νοντα ..... Ουδέτερη στάση .....τι να κάνει ο άνθρωπος να τους βοηθήσει να καταστρέψουν τον δήμο ......

Ανώνυμος είπε...

Νωντα αν με τη σταση σου εκλεγει οΡουσαρης την επομενη φορα θα εισα στο 5%????

Ανώνυμος είπε...

ΝΩΝΤΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Καθαρη αποφαση.Φτανει πια η εκμεταλευση απο καθε κυριο που εχει συμβαλει με τον τροπο του στην υποβαθμηση της Λιβαδειας.Μπροστα Νωντα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ(Π.Σ.Σ)

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΚΑΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε φιλε δουλεψες για το Νωντα και φοβασαι αν θα παει στο 5 ο/ο. Πουλου ψηφισες και Πουλου θα ξαναψηφισεις.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 5'32

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΡΟΥΣΣΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 51% απο την πρωτη κυρριακη ??? ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ !! ΧΑΛΒΑΔΕΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Πεστα. 6.29 γιατι νομιζουν οτι το 25% εντος της Λιβαδειας γιναμε κομουνια.Θα το δειτε την Κυριακη το ΚΚΕ πισω και απο την ξεφτιλα την ΕΛΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

Ας αφήσουν τις απειλές οι φίλοι της κας Πούλου γιατί αριστεροί και αντιμνημονιακοί γίνανε προχθές. Μια ζωή γλύφαν την κουτάλα και τώρα που τελείωσε το πάρτυ φόρεσαν την προβιά. Το ΚΚΕ με σταθερή στάση έχει συνεχή άνοδο και θα έρθει η ώρα που θα πάρει τον Δήμο χωρίς νταραβέρια και πάρε δώσε. Και στις επόμενες εκλογές ΚΚΕ θα υπάρχει έστω και με 5%. ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

Σωστό το κείμενο του ΚΚΕ εκτός από την τελευταία παράγραφο.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου εγω ψηφιζω την ξεφτιλα την ΕΛΙΑ .Αυτο ομως δεν εμποδισε τους υπολοιπους της οικογενειας μου 4 ατομα να ψηφισουν Γιωτα.Δεν ξερω ποσω ετων εισαι μαλλον πρεπει να εισαι μικρος γιαυτο σε συμβουλευω να εισαι λιγο προσεχτικος στα λογια σου.Ο Νωντας πηρε 4000 υπαρχουν ομως αλλοι 4500 που πρεπει η Γιωτα να τους πεισει να την ψηφισουν γιατι πραγματικα ειναι καλλιτερη απο τον Αρη..

Ανώνυμος είπε...

Εγω κουβαλητής του Ρούσαρη και της Πούλου δεν γίνομαι. Αν δεν τους αρέσει να ζητήουν να αλλάξει ο κακός νόμος που προβλέπει δεύτερη Κυριακή και να βγαίνει Δήμαρχος ο σχετικώς πλειοψηφίσας. Αλλωστε υπηρετες του ιδίου συστήματος είναι. Και μη μας γαργαλάτε με τα περι Αριστεράς και ΣΥΡΙΖΑ. Έννοιες που δεν συναντώνται πουθενα. Λοιπόν Λευκό Άκυρο έτσι για να βολεέυεστε. Βοιωτέ στριγγακια που θα βρούμε ?

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κοτσικώνα, δεν ημπορείτε να φανταστείτε το μεγεθος της ικανοποιήσεώς μου ένεκα της, αναμενομένης άλλωστε δι΄ εμε, θέσεως, ήν δια της σχολιαζομένης ενθάδε ανακοινώσεως, εκφράσατε δια τας επαναληπτικάς δημοτικάς εκλογάς! Δεν θα ημπορούσε να ήτο ετέρα αφ΄ ενός, αφ΄ ετέρου δε καταδεικνύει το ακέραιον του χαρακτήρος σας, και κυρίως την αταλάντευτον συνέπειαν της πολιτικής σας θέσεως.
Σας συγχαίρω, έμπλεος ικανοποιήσεως δι΄ ετι μιαν φοράν.
Επιπλέον δε και ευκαιρίας δοθείσης, παρακαλώ κύριε διαχειριστά του εγκύρου και δημοφιλούς, ως εκ των πραγμάτων καταδεικνύεται, τούτου ιστοτόπου, όπως συστήσητε εις τους αναζητούντας με, ινα παύσωσι αναζητώντες με και ανησυχούντες δι΄ εμέ. Καθόσον δεν τυγχάνω Κανονικής εξαρτήσεως μετα της θεωσώστου Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας. Πολλώ δε μάλλον καθόσον αποτελεί προσωπικόν μου δικαίωμα η τήρησις της ανωνυμίας μου επί του παρόντος. Εως ότου δε τούτο, ιδία ημαυτή βουλήσει, αρθή, δια τους αδημονούντας παραμένω και διατελλώ
ελάχιστος

Ανώνυμος είπε...

Συμμαχιές κορυφής με Δεξιά και οπορτουνιστές δεν περπατάνε. Τα ψευτοδιλλιματα αλλού !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμα και σεμνα! Το 1989 τι εκανε το ΚΚΕ;

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ

ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΗ ΑΛΛΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΗΖΩΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

ρουσσαρη

Ανώνυμος είπε...

Παντα διαμαρτυρομενοι...

Ανώνυμος είπε...

Παντα διαμαρτυρομενοι...

Ανώνυμος είπε...

To 89 μπηκε σε δυο κυβερνησεις Εθνικής Ενότητας για να γίνει η κάθαρση... σκανδαλο Κωσκοτά , αν θυμάσαι, αλλα τελικά και εσείς (που τώρα γίνατε τΣΥΡΙΖΑ) και η ΝΔ τα κουκουλώσατε και αρχίσατε να αμνηστεύετε τον έναν μετά τον άλλον (Ανδρέα, Μητσοτάκη κλπ) για να κάνετε τις δουλειές σας ακίνδυνα. Και την επιλογή του αυτή (που εγώ νομίζω πως ήταν σωστή) το ΚΚΕ την πλήρωσε και πολύ ακριβά μάλιστα. Όμως εσεις τώρα γιατι δεν τα βάζετε με τον Ζιώγα (που απ΄ ότι μαθαίνω περιφέρει το σαρκίο του από δω και από κει, για να δει τι τιμη θα πιάσει η "τιμή του τετιμημένου" (Κατα Ιωάννη) και τον Καρκάνα που ήταν δικός σας και για λόγους εξουσίας και καρέκλας σας έφυγε? ΟΕΟ?!
Παρεμπιπτώντος αν ψάχνετε για το ΚΚΕ, στους αγώνες θα το βρείτε και όχι σε βραδυνά ραντεβουδάκια με εργολάβους (ενίοτε και κηδειών) !

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε μεγαλε τα λες αυτα; Καιγω ΚΚΕ στηριζω και θεωρω οτι ησταση του ειναι σωστη για το δευτερο γυρο.Αλλα και ο Ζιωγας ειπε κατα συνειδηση να ΨΗΦΙΣΟΥΝ οι ανθρωποι που τον στηριξαν.Γιαυτο λοιπον μη λασπολογεις σε βαρος του."δεν περιφερει το σαρκιο του" πουθενα.Αν γνωριζεις κατι πεστο επωνυμα να σε παραδεχτω.Αλλοιως σταματα να σχολιαζεις με εικασιες.Οι κομμουνιστες εχουν το θαρρος της γνωμης .Μη με απογοητευεις

Ανώνυμος είπε...

Γνωριζουμε που βρισκεται το ΚΚΕ ολος ο κοσμος το ξερει γι αυτο εφτασε στο 4%. Συγκεντρωσεις παρελασεις εδω και 3 χρονια. Φυλαξη της βουλης απο τους διαδηλωτες. Σε καθε απεργια δεν ειναι ωριμες η συνθηκες για να διεκδικησουμε την πτωση της κυβερνησης( πολιτικη απεργια). Νεκρος διαδηλωτης του ΚΚΕ απο δακρυγονα στο συνταγμα και μουγκα στρουγκα!!! μην δημιουργησουμε προβληματα στην κυβερνηση!!!Η μονη πολιτικη δυναμη που εφαρμοσε το μνημονιο πρωτη, απολυσεις απο τυποεκδοτικη!!! Η μονη πολιτικη δυναμη που δεχεται την αφηγηση του Σαμαρα το succes story. ΚΚΕ το ποιο συντηρητικο καθεστωτικο κομμα βασικος πυλωνας της εξουσιας. Στην ΛΙΒΑΔΕΙΑ σας σωζει ο Κοτσικωνας που ειναι καλο παιδι ΓΚΕΚΕ Επαναστατη !!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε μεγαλε τα λες αυτα; Καιγω ΚΚΕ στηριζω και θεωρω οτι ησταση του ειναι σωστη για το δευτερο γυρο.Αλλα και ο Ζιωγας ειπε κατα συνειδηση να ΨΗΦΙΣΟΥΝ οι ανθρωποι που τον στηριξαν.Γιαυτο λοιπον μη λασπολογεις σε βαρος του."δεν περιφερει το σαρκιο του" πουθενα.Αν γνωριζεις κατι πεστο επωνυμα να σε παραδεχτω.Αλλοιως σταματα να σχολιαζεις με εικασιες.Οι κομμουνιστες εχουν το θαρρος της γνωμης .Μη με απογοητευεις.
Α.Ν

Ανώνυμος είπε...

Σας ψηφιζουμε να επιβραβευσουμε προσωπα και σεις βγαζετε γλωσσα!!! Τελευταια φορα κομματοσκυλα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ενδιαφέρει το κκε αλλα οι υποστηρικτές του νωντα. Και εχουν ευθύνη οπως ολοι μας. Ποιος το χεζει το κκε καισυριζα? Τα προσωπα μετράνε οχι ο περισσος

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή απαιτείτε να βγει ο Νώντας και να πει ψηφίστε Πούλου;

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες καληνυχτα. Και παλι την επομενη φορα στο 5%???Δεν ξυπνατε με τιποτα????Μαλον δεν θελετε?????