Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Χαμηλής αποδοτικότητας τα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας, λέει ο Γεωργιάδης

Δείτε τα καλύτερα και τα χειρότερα νοσοκομεία του ΕΣΥ! Η βαθμολογία Άδωνι

Βήμα προς βήμα καταγράφονται οι προϋπολογισμοί των νοσοκομείων του ΕΣΥ καθώς  θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένοι στα …κουρεμένα δεδομένα που έχει θέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης και η τρόικα
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
 
Άλλα καλύτερη και άλλα χειρότερη απόδοση έχουν τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας  με βάση τις καταγραφές που γίνονται στο σύστημα ESY-NET που καταγράφει λεπτομερώς  κάθε κίνηση που σχετίζεται με εισαγωγές, αγορές αλλά και προϋπολογισμούς. 
 
Εκείνα με τη χειρότερη βαθμολογία θεωρούνται όσα δεν έχουν αποδώσει τα μέγιστα σύμφωνα με τις κλίνες που διαθέτουν αλλά και τα κονδύλια που έχουν ξοδευτεί. 
Και βέβαια επειδή ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει υιοθετήσει ένα σύστημα του καλύτερου και του χειρότερου …μαθητή- διοικητή, όλα τα δεδομένα σε σχέση με την απόδοση γνωστοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. 
 
Δείτε παρακάτω τη λίστα με τους πιο καλούς και πιο κακούς μαθητές... 
 
Τα 10 πιο αποδοτικά νοσοκομεία
 
Κατάταξη Νοσοκομείων δυναμικότητας κλινών > 600  Νοσοκομεία με υψηλή αποδοτικότητα (με αλφαβητική σειρά)
 
Γ.Ν. "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ"  
Γ.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ" 
Γ.Ν. ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ "ΣΩΤΗΡΙΑ"
Γ.Ν.Α. "Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ"  
 
Κατάταξη Νοσοκομείων δυναμικότητας κλινών 400 – 600
 
Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ" 
Γ.Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ "ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ - ΠΑΝΑΝΕΙΟ"  
Γ.Ν.Α. "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" 
Γ.Ν.Α. "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ" 
Γ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ "Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ" 
Γ.Ν.Α. "ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ - ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ" Ε.Ε.Σ.  
 
 
Κατάταξη Νοσοκομείων με χαμηλή αποδοτικότητα
 
Νοσοκομεία με χαμηλή αποδοτικότητα * (με αλφαβητική σειρά)
 
Γ.Ν. ΑΙΓΙΟΥ 
Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ "ΚΑΤ" 
Γ.Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ "Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" 
Γ.Ν. ΘΗΒΩΝ 
Γ.Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ "ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ" 
Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ "ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ" 
Γ.Ν. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 
Γ.Ν. ΡΟΔΟΥ "Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" 
Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ  
 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι που δεν θα το κλεισουνε !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ (μη προσληψη γιατρων-απο τοποικους παραγωντες δοσημο ΜΕΘ στην Λαμια-ελλειψη νοσηλευτικου προσωπικου-κ/α) ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΛΟΓΩ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ) ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.(Π.Ι.Α).

Ανώνυμος είπε...

Έτσι υπουργαρα μου!Κλείστο το ριμαδι!Δεν τραβαει!Λυγουρευομαστε ενα νεο ξενοδοχειο-καφετερια-σουβλατζερι η ισως βιβλιοθηκη με αρχαια ψευτο-αιλυνικι ψευτο-ιστορια η και τα δυο μαζι!!!!μμμμμμ!!! σε λοφο με θεα την Λιβαδεια.Εχουμε ιατρεια και λεφτα εδω μεγαλε Αδωνι,μεγαλε πολιτικε ανδρα(;).Δεν πεθαινει ο Λιβαδειτης μεγαλε διδασκαλε Αδωνι.Κακο σκυλι ψηφο δεν εχει.

Ανώνυμος είπε...

Ήδη αντιδράσαμε ΠΙΑ ακολουθώντας την γραμμή σου και ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές.

Ανώνυμος είπε...

Να παραιτηθουν οι διοικουντες και παρουν επισημη θέση γιατροι νοσηλευτες και διοικητικο προσωπικό.

Ανώνυμος είπε...

Δεν με τρομάζει τίποτα Θα το σώσει η Γιούλα τώρα που βγήκε Δήμαρχος! Δεν άκουσα καμμία δήλωση..., κανένα δελτίο τύπου..., πάνε αυτά πέρασαν οι εκλογές δεν την ξανα ανεβαίνει την ανηφόρα του Νοσοκομείου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να παραιτηθεί η διοίκηση και να αναλάβουν τα γιουσουφακια του Νίκου. Έμπειροι στη διοίκηση θα τα καταφέρουν..

Λέμε και καμια μακακία να περάσει η ωρα

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση πρέπει να κάνουν οι κυβερνητικοί βουλευτές του νομού Κουτσούμπας, Καράμπελας και Μπασιάκος. Αυτοί είναι που θα κληθούν να ψηφίσουν το κλείσιμο των νοσοκομείων αυτών, όπως το έπραξαν και με το πανεπιστημιακό τμήμα της Λιβαδειάς. Αυτοί τον χειροκροτούν τον Άδωνι ως υπουργό, όχι η Γιούλα και η κάθε Γιούλα.

Ανώνυμος είπε...

@ 5:11

Όταν έκλεισε το Πανεπιστήμιο εκτός από τους Βουλευτές και τον Περιφερειάρχη (που δεν ανέφερες) ευθύνες έφερε και ο Δήμαρχος Νίκος Παπαγγελής, πρίν από δυο εβδομάδες η Γιώτα ανέβηκε 2 φορές στο Νοσοκομείο προεκλογικά για ψήφους. θα ήθελα πάρα πολύ τώρα να δω τις θέσεις της όπως επίσης και την αποτελεσματικότητά της!!
Καληνύχτα!!!!!!!

Υ.Γ. Τα ίδια ισχύουν και για τον Κύριο Μπακογιάννη, όπως επίσης και για τον Κύριο Σταθά!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο(ΠΙΑ) ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ .ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ .(Π.Ι.Α)

ΘΗΒΑGR είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!!!!!!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!!!!!!!!!!!
ΚΡΙΜΑ !!!!!!!!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΡΕΚΟΡ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΡΕ !!! ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΖΩΑΑΑ !!! [ πρωτα πρεπει να διωξουμε αυτο το πραμα που μασ εστειλαν να κανει το κουμαντο ]

Ανώνυμος είπε...

τα αποτελεσματα αναμενομενα μετα την συνεχη υποβαθμιση του νοσοκομειου της λιβαδειας.που ειναι οι αρχοντες της πολης κ του νομου?πιθανον ασχολουνται με τον πειραια κ τα χομπυ τους!ελλειψη ιατρικου κ νοσηλευτικου προσωπικου,δεν εχεις μια παιδιατρικη κλινικη ,στο νομο,που να λειτουργει 30 μερες το μηνα κ κανενας δεν κουνιεται!παιδια δεν εχουμε ολοι μας?υποβαθμιζεις,κλεινεις ή το πουλας!

Ανώνυμος είπε...

OTI KAI NA KANETE EΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ - ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ?