Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δήμος Λεβαδέων: Σύγκριση συμβούλων Ρούσσαρη-Πούλου

Μια ανάσα από τη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής στη Λιβαδειά και τα επιτελεία των δύο μεγάλων μονομάχων -του Αρη Ρούσσαρη και της Γιώτας Πούλου- σχεδιάζουν τις τελευταίες κινήσεις τους για να διαμορφώσουν υπέρ τους την ευρεία λαϊκή συναίνεση που απαιτείται για να εκλεγούν στον δημαρχιακό θώκο, κερδίζοντας την ψήφο της πλειοψηφίας των δημοτών των Δήμου Λεβαδέων.
Είναι ασφαλώς σημαντικό το πρόσωπο που η λαϊκή ετυμηγορία θα επιβάλει ως δήμαρχο Λεβαδέων και η απόφαση κρίσιμη. Αλλά πολύ σημαντική ήταν πάντοτε και τώρα με τον Καλλικράτη ακόμη περισσότερο η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι στενοί -αιρετοί από τον λαό- συνεργάτες με τους οποίους ο νέος δήμαρχος θα διοικήσει τον Δήμο  Λεβαδέων.

Από την πλευρά αυτή η viotia σας παρουσιάζει τους 28 πρώτους σε σταυρούς (με βάση τα ανεπίσημα αποτελέσματα) από τους δύο συνδυασμούς που διεκδικούν την νίκη τη Κυριακή. Μέσα από αυτούς θα επιλεγούν οι αντιδήμαρχοι με τις αρμοδιότητές τους, μέσα από αυτούς θα επιλεγούν οι στενοί πολιτικοί και διοικητικοί συνεργάτες του νέου δημάρχου όποιος κι αν είναι αυτός . Η σύγκριση είναι η ουσία της επιλογής, η βασική δεξιότητα και δυνατότητα που έχει ο πολίτης για να οδηγηθεί στην ορθή κρίση. Φυσικά δεν θα σας πούμε ποιο ψηφοδέλτιο είναι καλύτερο. Εχετε όλοι τη νοημοσύνη να συγκρίνετε και να αποφασίσετε –με γνώμονα το κοινό συμφέρον, το συμφέρον της Λιβαδειάς.
Αρχίζουμε από τον σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Κυριακής πρώτο σε εκλογική επιρροή  συνδυασμό, την Συμμαχία Αλληλεγγύης και Ανάπτυξης με υποψήφιο δήμαρχο τον Αριστείδη Ρούσσαρη και ακολουθούν  εκείνοι της Δυναμικής Συνεργασίας με υποψήφια δήμαρχο την Γιώτα Πούλου. Οι πρώτοι 28 σύμβουλοι κάθε παράταξης είναι οι εξής.

















123 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν εξαιρέσεις τους επικεφαλής, πιο καλή ομάδα ο Ρούσσαρης.

Ανώνυμος είπε...

Κρίνοντας εντελώς αντικειμενικά και βάσει των προσόντων των υποψηφίων η ζυγαριά γέρνει υπέρ του συνδυασμού του Ρούσσαρη.

Ανώνυμος είπε...

Ομορφούλα η Ρεβύθη.

Ανώνυμος είπε...

Ομορφούλα η Ρεβύθη.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό άρθρο Βοιωτέ!

Ο συνδυασμός του Ρούσσαρη είναι πιο αξιόλογος!

Ανώνυμος είπε...

Σωστα ολα τα λαμογια

Ανώνυμος είπε...

Ποιός απο αυτούς έχει προσληφθεί με διαφανείς διαδικασίες;Ποιός από αυτούς είχε μέχρι σήμερα ουσιαστική συμμετοχή στα δρώμενα της Λιβαδειάς;Μας δουλεύετε;Οι ίδιες παρέες πάντα..που φέρνουν γύρω τους συνδυασμούς ανάλογα με τα μικροσυμφέροντα τους και διορίζουν τους δικούς τους στον Δήμο..Πλάκα μας κάνετε;Είναι αυτοί άξιοι να διοικήσουν τον Δήμο;Άς νοικοκυρέψουν πρώτα τα σπίτια τους..Άι σιχτίρ πιά με τους καρεκλοκένταυρους..Άι σιχτίρ πιά με τον ραγιαδισμό του κόσμου..Είναι άξιοι της μοίρας τους.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο αθρο βοιωτε μπραβο, γερνω προς ρουσαρη τελικα

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνούσα και εγώ για τον συνδυασμό του Ρούσσαρη, νομίζω ότι μπορεί να διεκδικήσει και να καταφέρει πολλά περισσότερα για τον Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα στενά, μονάχοι σαν λιοντάρια, στες ράχες στα βουνά;Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.Σπηλιές να κατοικούμε, να βλέπουμε κλαδιά, να φεύγωμ απ τον κόσμο, για την πικρή σκλαβιά;Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.Να χάνωμεν αδέλφια, πατρίδα και γονείς, τους φίλους, τα παιδιά μας, κι όλους τους συγγενείς;Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.Τι σ ωφελεί αν ζήσεις, και είσαι στη σκλαβιά;στοχάσου πως σε ψένουν, καθ ώραν στην φωτιά.Βεζύρης, δραγουμάνος, αφέντης κι αν σταθείςο τύραννος αδίκως σε κάμνει να χαθείς.Δουλεύεις όλη ημέρα, σε ό,τι κι αν σε πει, κι αυτός πασχίζει πάλιν, το αίμα σου να πιει.Ο Σούτζος, κι ο Μουρούζης, Πετράκης, ΣκαναβήςΓκίκας και Μαυρογένης, καθρέπτης, είν να ιδείς.Ανδρείοι καπετάνοι, παπάδες, λαϊκοί, σκοτώθηκαν κι αγάδες, με άδικον σπαθί.Κι αμέτρητοι άλλοι τόσοι, και Τούρκοι και Ρωμιοί, ζωήν και πλούτον χάνουν, χωρίς καμιά αφορμή.Ελάτε με έναν ζήλον, σε τούτον τον καιρόν, να κάμωμεν τον όρκον, επάνω στον σταυρόν.Συμβούλους προκομμένους, με πατριωτισμόννα βάλωμεν εις όλα, να δίδουν ορισμόν.Οι νόμοι να ν ο πρώτος, και μόνος οδηγός, και της πατρίδος ένας, να γένει αρχηγός.Γιατί κι η αναρχία, ομοιάζει την σκλαβιά, να ζούμε σαν θηρία, είν πιο σκληρή φωτιά.Και τότε με τα χέρια, ψηλά στον ουρανόνας πούμ απ την καρδιά μας, ετούτα στον Θεόν.Ω βασιλεύ του κόσμου, ορκίζομαι σε Σε, στην γνώμην των τυράννων, να μην έλθω ποτέ.Μήτε να τους δουλεύσω, μήτε να πλανηθώ, εις τα ταξίματά τους, για να παραδοθώ.Εν όσο ζω στον κόσμον, ο μόνος μου σκοπός, για να τους αφανίσω, θε να `ναι σταθερός.Πιστός εις την πατρίδα, συντρίβω τον ζυγόν, αχώριστος για να `μαι, υπό τον στρατηγόν.Κι αν παραβώ τον όρκον, ν αστράψ ο ουρανός, και να με κατακόψει, να γένω σαν καπνός.Σ ανατολή και δύση, και νότον και βοριά, για την πατρίδα όλοι, να `χωμεν μια καρδιά.Στην πίστην του καθ ένας, ελεύθερος να ζει, στην δόξαν του πολέμου, να τρέξωμεν μαζί.Βουλγάροι κι Αρβανίτες, Αρμένιοι και Ρωμιοί, Αράπηδες και άσπροι, με μια κοινήν ορμή, Για την ελευθερίαν, να ζώσωμεν σπαθί, πως είμαστ αντρειωμένοι, παντού να ξακουσθεί.Όσοι απ την τυραννίαν, πήγαν στην ξενιτιάστον τόπον του καθ ένας, ας έλθει τώρα πια.Και όσοι του πολέμου, την τέχνην αγροικούνΕδώ ας τρέξουν όλοι, τυρράνους να νικούν.Η Ρούμελη τους κράζει, μ αγκάλες ανοιχτές...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρούσσαρης κέρδισε τις εκλογές γιατί λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας έκανε σωστή ισορροπημένη μίξη δυνατών ¨αλόγων¨ με νέα άφθαρτα πρόσωπα.
Αλλά για να πετύχει, πρέπει να δώσει πρωτοβουλίες και αρμοδιότητες στους συμβούλους και να κρατήσει ρόλο επιτελικό.
Ο συνδυασμός της Γιώτας δεν πείθει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιώτα, μόνο εσύ θα μπορούσες να με κάνεις να ξαναψηφίσω Ρούσσαρη.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να γνωρίζω ως πολίτης πριν ψηφίσω ποιοί θα τοποθετηθούν αντιδήμαρχοι.

Ανώνυμος είπε...

Περίεργη η σειρά της σταυροδοσίας στον συνδυασμό της Γιώτας.

Ανώνυμος είπε...

6.42 ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!!!

Οσο για σενα 6.05 που βρηκες την Ρεβθυθουλα νοστιμη, την Κοσκοβολη δεν την ειδες?

Με πατριωτικους χαιρετισμους.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έβαλες 28; Πόσοι βγαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Ανώνυμος είπε...

Μεταξύ των δύο συνδυασμών, στον δεύτερο γύρο, Ρούσσαρη ασυζητητί!

Ανώνυμος είπε...

Γ@μ@ την π@@τ@ν@ μου!!!
Δεν πάει το χέρι Πούλου...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι η γραμματοσειρα των σειρών που αναφέρονται οι ιδιότητες των υποψηφίων της κας Πούλου είναι πιο μικρή και με λιγότερο τονισμένα στοιχεία σε σχέση με την αντίστοιχη γραμματοσειρα των υποψηφίων του κ. Ρούσαρη ?
ΛΚ

Ανώνυμος είπε...

Από 8 συνταξιούχους ο καθένας.
Από ένα άνεργο.
Από 2 άεργους.
από 2 εκπαιδευτικούς.
1 Νταντούμη, 1 Βαρελάς

ΟΛΓΑ είπε...

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ,ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΛΠ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ Η ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ,ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !

ΑΝ ήθελα να ξεκινήσω οικοδομή θα ψήφιζα Πουλου. Επειδή ψηφίζουμε για τη διοίκηση του δήμου, ψηφίζω δαγκωτό ΡΟΥΣΣΑΡΗ !

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς υστερει η Πούλου σε στελέχωση...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τα ονόματα των υποψηφίων της κας Πούλου είναι τονισμένα ενώ του Ρούσσαρη όχι;
ΚΛ

Ανώνυμος είπε...

Κανε και μια ΣΟΥΜΑ τους σταυρούς προτιμησης όλων αυτων των 28 κάθε συνδυασμού να δούμε ποια αποδοχής εχουν στους δημότες. Η διάφορα που θα δείτε εχει ενδιαφέρον.. Ποιος θα διοικήσει το δημο? δεν επιλέγουμε συμβούλιο στο σύλλογο απανταχού Ρουμελιωτών.Κρινετε το μέλλον των παιδιών μας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Σαφεστατο προβάδισμα Ρουσσαρη !

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Αρης θα μπορούσε να κάνει τέτοια ΚΕΝΤΑ.

Δήμαρχος και παμε για ενα πολυ καλό συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Αρης θα μπορούσε να κάνει τέτοια ΚΕΝΤΑ.

Δήμαρχος και παμε για ενα πολυ καλό συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει συγκριση μην κοροιδευομαστε , ρουσαρης

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει ν αποφασισω σε ποιον θα εμπιστευτω την πολη μου κ απο που ειναι οι υποψηφιοι ....

Ανώνυμος είπε...

Πόσες έδρες βγάζει το Μικρο Χωριό ? γιατί στη Γιωτα θα εκπροσωπηθεί επάξια. Βλέπω να εξετάζετε η μεταφορά της έδρας του δήμου...

Ανώνυμος είπε...

Στην Γιώτα έπαιξαν δυνατά οι περιφερειακοί παίκτες.

Ανώνυμος είπε...

Δια της ατόπου απαγωγής, Ρούσσαρη.

Ανώνυμος είπε...

Όσους σταυρούς πήραν οι τρεις πρώτοι του Άρη πήραν οι δεκαπέντε τελευταίοι της Γιώτας.

Ανώνυμος είπε...

Δέκα λόγοι για τους οποίους θα εκλεγεί ο Ρούσσαρης:
1. Πετάχτηκε στο σωστό timing.
2. Συγκρότησε ασύγκριτα καλύτερα ομάδα.
3. Πολιτεύτηκε με σεμνότητα βγάζοντας μπροστά τους συνεργάτες του.
4. Πήγε καλύτερα του αναμενομένου στα χωριά.
5. Πρώτη φορά δεν τον πολεμάει η ΝΔ.
6. Έχει καλές σχέσεις με μεγάλο μέρος του ΠΑΣΟΚ.
7. Έχει εμπειρία εκλογών β γύρου.
8. Το ΚΚΕ δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.
9. Ο Καρκάνας δεν ψηφίζει Πούλου.
10. Τον βρίζουν Καραμάνης και Ρούτης.

Ανώνυμος είπε...

Πειτε μου ρε παιδια τα εργα του ρουσσαρη στην προηγ θητεια του

Ανώνυμος είπε...

@ 7.47 Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Ο Ο Ο.
Υ. Γ. Αντιδήμαρχος έργων ΠΟΥΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ ανέδειξες ΤΟ θέμα για τις επόμενες ημέρες. Εγώ πάντος θα ψηφίσω Ρούσσαρη δεδομένου ότι μιλάμε για βάθος πενταετίας όπου εκεί χρειάζεσαι έμπειρους συμβούλους με λόγο όπου σε μια δεδομένη στιγμή αλλαγής αντιδημάρχων για παράδειγμα ο Ρούσσαρης θα έχει περισσότερες επιλογές!

Ανώνυμος είπε...

23.000.000 € δημοπρατημένα έργα !!

Ανώνυμος είπε...

Στον πρώτο γύρο ψήφισα διαφορετικό συνδυασμό από τους δύο αλλά λόγω Γιώτας στον δεύτερο γύρο θα ψηφίσω Ρούσσαρη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, πολύ καλύτεροι οι σύμβουλοι του Ρούσσαρη!

Ανώνυμος είπε...

ποια εργα ο ρουσσαρης γελαει ο κοσμος... δεκανικια ολοι εδω μεσα... απλα βαλτε και ονοματα να τα βλεπει ο αρης σας

Ανώνυμος είπε...

@ 8:14

Το Πανεπιστήμιο και τα €23.000.000 δημοπρατημένων έργων... σου λένε τίποτα?

Ανώνυμος είπε...

Πανεπιστημιο σκεφτομαι κ αρη θα ψηφισω

Ante portas είπε...

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια έλεος με την αντικειμενικότητά σας εδω μέσα...

ολοι μα ολοι συμφωνουν για το συνδυασμό του ρούσσαρη;

αξιο το μεροκάματο (αν και δεν ξέρω αν θα το εισπράξετε)

Ανώνυμος είπε...

Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Άρης. Γιατί έτσι σας αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα συγκρινω δημοτικους συμβουλους θα συγκρινω τους τποψηφιους δημαρχους,ο χαρακτηρας του αρη ειναι ευχαριστος η γιωτα ειναι ψυχρη

Ανώνυμος είπε...

Λιβαδειά μου τίποτα δεν είναι τυχαίο!Είμαστε δυστυχώς άξιοι της μοίρας μας!ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑ... Τί κατάντια για την πόλη μας ! Θα πεθάνει από την αγωνία ο εργοστασιάρχης μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του''εκλεκτού '' του!

Ανώνυμος είπε...

Η Γιώτα έχει αναμφισβήτητες ικανότητες αλλά ο περίεργος χαρακτήρας της και η ροπή της προς τον κωλοτουμπισμό την καθιστούν επικίνδυνη περίπτωση. Ο Άρης είναι πιο χύμα αλλά είναι πιο οικείος προς τον κόσμο και η αγάπη του για την Λιβαδειά είναι αναμφισβήτητη. Είναι δύο προσωπικότητες που συμπληρώνουν η μια την άλλη. Παρ´ όλο που εκτιμώ την Γιώτα, θα ψηφίσω Άρη γιατί θεωρώ ότι θα είναι πιο διεκδικητικός για τα θέματα της πόλης.

Ανώνυμος είπε...

πιο πανεπιστήμιο ρε παιδιά
helloooooooo
to εκλεισε η νέα δημοκρατία...
Προβαταααααααα

Ανώνυμος είπε...

Καλή είναι η Γιώτα αλλά είναι ικανή να τσακωθεί και με τον εαυτό της.

Ανώνυμος είπε...

Μπακάληδες και περιπτεράδες. Διαλιέχτε κόσμε!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ... ΘΑ ΧΑΘΟΥΝΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυσκολη υποθεση η δημαρχια κ θελω ανθρωπους εμπειρους κ δραστηριους, ρουσσαρης ολη η οικογενεια μου

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει στελέχη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κουρασμένους τους βλέπω αυτούς της Γιώτας.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κανένας να φανταστεί τον συνδυασμό της Γιώτας στα έδρανα της πλειοψηφίας του ΔΣ;

Ανώνυμος είπε...

Κατέβηκε και ο Σπανούλης με τον Άρη;

Ανώνυμος είπε...

Η ρουσαρη η λευκο

Ανώνυμος είπε...

10.38 βλέπω μετα το Αλ τσαντίρι να γυρίζεται στη Λιβαδειά!!

Ανώνυμος είπε...

10.17 θα χαθεί σίγουρα το μεροκάματο σου..ξέρεις εσυ

Ανώνυμος είπε...

Καμιά καλύτερη φωτογραφία δεν είχαν;
Και τι ψεύτικοι όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Πως πέρασε η Γιώτα τον Νώντα με αυτό το συνδυασμό;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΘΑ ΒΟΓΚΗΞΕΙΣ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΘΑ ΒΟΓΚΗΞΕΙΣ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΟΥΣΑΡΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ; ΤΟ ΜΗΤΑ; ΤΟ ΛΑΜΠΡΙΤΖΗ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ;

Ανώνυμος είπε...

Δέκα λόγοι για τους οποίους δεν θα εκλεγεί η Πούλου.
1. Δεν έχει καλό συνδυασμό.
2. Ως πρώην αντιδήμαρχος του Ρούσσαρη δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για ανεπάρκεια.
3. Δεν εκλέγει δυνατούς συμβούλους στην Λιβαδειά που θα έδιναν την μάχη του β γύρου.
4. Έχει φανατικούς εχθρούς.
5. Δημιουργεί αντιπάθειες χωρίς σοβαρό λόγο.
6. Είχε προκλητική στήριξη από τα ΜΜΕ που έγινε μπούμερανγκ.
7. Δεν έχει καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Τσιφή.
8. Δεν έχει καλές σχέσεις με τον Νίκο Παπαγγελή.
9. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία Λιβαδείτες την θεωρούν ¨Κυριακάτισα¨.
10. Την στηρίζουν ο Καραμάνης και ο Ρούτης.

Ανώνυμος είπε...

Η Γιώτα είναι Δήμαρχος γιατί την στηρίζει όλη η αριστερά που στην Λιβαδειά είναι πλειοψηφία.

Ανώνυμος είπε...

Κ εγω αριστερος ειμαι ρε φιλαρα αλλα δεν προκειται να την ψηφισω ουτε εγω ουτε οι φιλοι μου οποτε μιλα για ορισμενους αριστερους οχι για ολους

Ανώνυμος είπε...

12.05 τα ειπες ολα σε παραδεχομαι κ μπραβο

Ανώνυμος είπε...

10ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΡΟΥΣΑΡΗΣ
1. ΑΠΕΤΥΧΕ
2. ΑΠΕΤΥΧΕ
3 ΑΠΕΤΥΧΕ
4. ΑΠΕΤΥΧΕ
5."
6."
7."
8."
9."
10. ΑΠΕΤΥΧΕ

Ανώνυμος είπε...

πανεπιστημιο
πανεπιστημιο
πανεπιστημιο
πανεπιστημιο
πανεπιστημιο
ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

Ειστε αξιοι της μοιρας σας ,εαν ξανα εκλεγει ενας ανθρωπος που ηδη εχει δοκιμαστει κ δεν εχει προδφερει τιποτα.... εφερε ενα πανεπιστημιο σε μια πολη που το δημαρχειο της ειναι χωμενο μεσα σε μια τρωγλη με ενα σωρο αναξιους μεσα.... αλοιμονο σε σας και στα παιδια σας που θα ζησουν σε αυτη την πολη επι ρουσσαρη...

Ανώνυμος είπε...

Η σύγκριση θυμίζει ομάδα Α εθνικής και τα τσικό τα οποία όμως ειναι μεγάλης ηλικίας....

Με το ζόρι δημαρχος δεν μπορεί να γίνει κανένας. και αν δεν έχεις συνεργάτες καλούς ´ισως πρέπει να τα παρατήσεις για το καλό της πόλης.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ζερικεος κ δεν ξεχναω ποτε φτιαχτηκαν οι δρομοι πανω... Ψηφιζω αυτον με το μουστακι

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ -ΠΡ.ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕΥΑΛ ΠΡΩΗΝ Π.Δ.Σ!!!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ!!!!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΩΝΤΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα εκλεγεί ο Άρης με μεγαλη διαφορά!

Τη διαφορά την κάνουν οι ογκόλιθοι Γ.Κ. Κ.Ρ. Γ.Π. Οι οποίοι τον διαφημίζουν στο πεζόδρομο...μέσω κριτικής που αφορα εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων.

Ανώνυμος είπε...

Θα εκλεγεί ο Άρης με μεγαλη διαφορά!

Τη διαφορά την κάνουν οι ογκόλιθοι Γ.Κ. Κ.Ρ. Γ.Π. Οι οποίοι τον διαφημίζουν στο πεζόδρομο...μέσω κριτικής που αφορα εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων.

Ανώνυμος είπε...

Οι αριστεροί γιατί θα ψηφίσουν Γιωτα ? συγκινήθηκαν απο την επανάσταση της Luis Vuitton ?

Ανώνυμος είπε...

Θα ψήφιζα αυτόν/ ήν , που θα απαντούσε πειστικά στις σκληρές ερωτήσεις του Βοιωτού σε ένα δημόσιο debate στην πλατεία της Λιβαδειάς.
(Στις σκληρές και όχι στις συνήθεις γλυφτικές ερωτήσεις άλλων που είναι για γέλια )
Επίσης , αυτόν / ήν, που αν χάσει θα δεσμευτεί ότι θα παραιτηθεί και θα πάει σπίτι του/της για πάντα όμως.

Ανώνυμος είπε...

58-60% Ρουσσαρης 40-42 % Πουλου

βοιωτός είπε...

@9.05
Χαχαχα. Θα χρειαζόμασταν μάλλον κι ένα ρινγκ γι' αυτή τη δουλειά. Χαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Άνετη νίκη Ρουσσαρη στη Λιβαδεια. Ειναι πλεον ξεκάθαρη οπως και την πρώτη κυριακη. Η Λιβαδεια καταψήφισε την Πουλου την πρώτη κυριακη (Τρίτη και καταϊδρωμένη ) δεν βλέπω λόγο να αλλάξει αυτό την δεύτερη.

Ανώνυμος είπε...

Σκληρή γραμμή για Ρουσσαρη για να μην γίνουμε όλοι μετανάστες !!!

Ανώνυμος είπε...

Άρης >57% Πουλου τα ρέστα

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΣΣΑΡΗΣ 54% - ΠΟΥΛΟΥ 46%

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΚΥΡΟ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΑΡΗ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ''ΑΘΗΝΑ''ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝ/ΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 3 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 10 ΓΙΑ ΡΟΥΣΣΑΡΗ 9 ΓΙΑ ΠΟΥΛΟΥ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝ/ΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 3 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 10 ΓΙΑ ΡΟΥΣΣΑΡΗ 9 ΓΙΑ ΠΟΥΛΟΥ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

10.13 Υπερβάλεις.
Πάνω από 52-53% Ρούσσαρης το βλέπω δύσκολο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Εκτιμώ και τους 2, γιατί είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους. Έξυπνοι και δραστήριοι.
Δεν ψήφισα κανεναν απο τους 2 στον α΄γύρο. Περιμένω να με πείσουν! Ο θεός,βοηθός..........

Ανώνυμος είπε...

ειχε φροντισει ο ρουσαρης οταν του ειχαμε ζητησει ποδηλατοδρομουσ κ του εχουμε εμπιστοσυνη γιατι οτι μας ειχε υποσχεθει το επραξε,την πρωτη κυριακη ψηφισα την φιλη μου σε αλλο συνδιασμο τωρα ομως θα τον ψηφισω

Ανώνυμος είπε...

Εκτίμηση αποτελέσματος Πούλου 53,5% - Ρούσσαρης 46,5%

Ανώνυμος είπε...

Ειδα τα προσωπα, εκανα την αξιολογηση μου και τις συγκρισεις! Συμφωνω με τον 12:58! Και επειδη οι ανθρωποι της εργασιας ειναι νοικοκυραιοι και προκομενοι, σε αντιθεση με τους σχολιαστες της περατζαδας του πεζοδρομου, αποφασισα και ψηφιζω ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΥΛΑ δαγκωτο! Τελος
Α! Την πρωτη Κυριακη ψηφισα Νωντα

Ανώνυμος είπε...

@ 12:58
Που βλέπεις τα 3 άτομα Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον συνδυασμό της Πούλου στην πρώτη δεκάδα? Μην μπερδεύεις την Τεχνολογική Εκπαίδευση με την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση. Είναι οφθαμοφανές ότι πληρέστερος συνδυασμός βάσει προσόντων είναι αυτός του Ρούσσαρη!

Ανώνυμος είπε...

49 o/o με 51 ο/ο πρωτο βαλτε οποιον θελετε.(ΠΣΣΥ)

Ανώνυμος είπε...

Ναιγιατι αν βγει ο Αρης 12.29 θα. Ερθει η αναπτυξη..Γιατι εκτος των αλλων ταζει και ΔΟΥΛΕΙΕΣ μια φιλη μου θα την βαλει στον Γαλαξια.Ψευτες,λαμογια....κτλ

Ανώνυμος είπε...

Σαν αριστερός και Δημότης του Δήμου Λιβαδειάς ψήφισα Κοτσικώνα λόγω του ότι οι θέσεις της Γιώτας δεν με έπεισαν ποτέ για το μέλλον του Δήμου αλλά και η ίδια με την στάση της όχι μόνο ως αντιπολίτευση όλο αυτό το χρονικό διάστημα αλλά και σαν "μέλος" του ΣΥΡΙΖΑ που ευκαιριακά νομίζω ότι βρίσκεται εκεί παρά ιδεολογικά. Επίσης ο "ακριβός" προεκλογικός της αγώνας δεν συνάδει με τα ιδεώδη της αριστεράς σε αντίθεση με τον προεκλογικό αγώνα του Κοτσικώνα ο οποίος ήταν λιτός και ουσιαστικός. Ο Νώντας με έπεισε ως πιο σοβαρός με σταθερές θέσεις αλλά και διευρυμένο ψηφοδέλτιο κάτι που τον δείχνει να είναι πιο "συγκαταβατικός" ως πρός το μέλλον του στο Δημοτικό συμβούλιο!

Στην δεύτερη Κυριακή θα ψήφιζα αριστερά αν με εκπροσοπούσε κάποιος επικεφαλής αριστερός, πράγμα που δεν υπάρχει τώρα.
Λόγω αυτού θα ψηφίσω τον συνδυασμό του Ρούσσαρη ο οποίος αγαπά τον τόπο του και είναι πιο προσιτός σαν άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Θα γινει 12.28 γιατι εμεις που στηριξαμε Νωντα τωρα ΠΟΥΛΟΥ γιατι δεν θελουμε τα λαμογια????

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΙΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΟΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΟΦΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ .ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΗΝ Κ.ΠΟΥΛΟΥ ΣΑΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΣΣΑ .ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ. ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΙΚΩΝΑ ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ ΣΥΣΤΕΜ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .ΝΑΙ ´Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙ ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Η ΓΙΟΥΛΑ ΖΩΝΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙ Ο ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΑΣ,ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΟΥΣΑΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΩΤΕΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΧΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ 2 ΨΥΧΕΣΜΑΡΑΓΓΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

3.29 η Λιβαδεια φωνάζει Ρουσσαρη πάνω απο 60% άνετα

Ανώνυμος είπε...

Ο πεζόδρομος και τα μεγάλα χωριά πλην Κυριακου ψήφισαν Άρη!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι θαμώνας του dolce. Με τόσους αριστερούς που ανεβοκατέβαιναν το γραφείο του Κ.Ρουσσαρη αυτές τις ημερες νόμιζα πως εκει εδρεύει το σπιτι του Λαού. Εκτιμώ πως η επικράτηση του θα ειναι συντριπτική.

Ανώνυμος είπε...

Αμα εισαι Αριστερος και ψηφιζεις Ρουσαρη πεσε στην Ερκυνα οταν βρεξει??

Ανώνυμος είπε...

5:17. Οι αναφορες σου για το Κυριακι και τους ανθρωπους του δειχνουν βαθια ιστορικη γνωση της νεωτερης ιστοριας του. Το σωστο ομως ειναι Κυριακάτης και οχι Κυριακιώτης.
ΛΚ

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα υποδειξεις εσυ ποιον θα ψηφισουμε, ο ρουσσαρης ενωνει ολη την λιβαδεια πλεον

Ανώνυμος είπε...

Περασανε της πουλου σημερα κ μοιραζαν φυλλαδια κ δεν ηξερα κανεναν

Ανώνυμος είπε...

@ 6:17

Πάνω απ'όλα όμως είμαι Δημότης αυτού του Δήμου, αγαπώ τον τόπο μου και η αγάπη μου αυτή είναι πάνω από κόμματα και κατευθύνσεις. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε πρόσωπα (κυρίως) και όχι παρατάξεις και επειδή μεταξύ των δύο ο Ρούσσαρης μου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη, αν και αριστερός, θα ψηφίσω αυτόν!

Ανώνυμος είπε...

Απ'την Δευτέρα το πρωί δεν ακούω άλλο όνομα για Δήμαρχο εκτός του Ρούσσαρη!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ / ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ανώνυμος είπε...

Δεν εισαι αριστερος.προβοκατορας εισαι.αν περναγαν οι αριστεροι ΕΞΩ απο το εκλογ κεντρο του Ρουσσαρη δεν σημαινει οτι τον στηριζουν.Ενας πεζοδρομος υπαρχει,απο που να περασουν;και γω περναγα καθε μερα απ τον πεζοδρομο και ψηφισα ΝΩΝΤΑ.Και τωρα ΛΕΥΚΟ.
Α.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Ψυχολογια πολυ ανεβασμενη στο συνδιασμο του ρουσσαρη παιδια μην κοροιδευομαστε αερας νικης

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΝΩΝΤΑ... ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ <> ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ...
ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζω Αργά γιατί δεν θελω τη Λιβαδεια ΧΩΡΙΟ !! Οποίος τον γνωρίζει ξέρει και τις απεριόριστες δυνατότητες του !! Ολα τα αλλα ειναι λόγια στον αέρα. Επιτυχημένος ποινικολόγος, συγγραφέα και δημαρχος. Δεν παίζω με το μέλλον των παιδιών μας,

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα γελαμε!
Αυτα εχουν οι εκλογες!
Κυριοι χασατε! Τωρα προσεξτε να μην καταπιειτε το δηλητηριο σας !
Σας εμειναν οι συγκρισεις!

Ανώνυμος είπε...

εγω που δεν ψηφισα κανεναν πινω το χειροτερο δηλητηριο. κρατησου φιλαρα. Δεν ειναι και η Γαμα....μην τη θεοποιεις. ολοι τη γνωριζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ ΡΕΕΕΕΕ???

Ανώνυμος είπε...

Ποσους σταυρους παιρνουν οι 3 πρωτοι του Αρη τωρα ρε παιδια μαλον τον ΠΟΥΛΟ????

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΕ . ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΤΑ,Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.
ΟΙ ΣΥΝΕΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ..ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.