Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η ΔΗΜΑΡ Λιβαδειάς για τις εκλογές

                                         
         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

 Την προηγούμενη Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος των Αυτοδιοκητικών  και Περιφερειακών εκλογών
 Οι εκλογές έστειλαν σύνθετα μηνύματα προς  το πολιτικό σύστημα και απαιτούν ορθή ανάγνωση από όλους .
Επίσης δεν πρέπει να μας διαφεύγουν τα ποσοστά του νεοναζιστικού μορφώματος ,η αντιμετώπισή του οποίου απαιτεί ένα κοινό δημοκρατικό μέτωπο  να εργαστεί συντονισμένα και πολυδιάστατα .
 Όμως  Οι πολίτες ασφυκτιούν. Η ποιότητα ζωής υποβαθμίζεται.
Αναζητείται η πολιτική και οι άνθρωποι που θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. μέσα από παρεμβάσεις   κοινωνικής  αλληλεγύης  και ανάπτυξης στη βάση αυτοδιοικητικών προοδευτικών προγραμμάτων .
  Εμείς θα είμαστε ισχυρά παρόντες, συμβάλλοντας στην ενωτική δράση των πολιτών και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από παρεμβάσεις με προοδευτικό πρόσημο.
Την επόμενη Κυριακή καλούμε τους πολίτες να επιλέξουν στη βάση της ύπαρξης τέτοιου αυτοδιοικητικού προγράμματος και της  αποδοκιμασίας ενός συστήματος αυτοδιοίκησης που έχει δοκιμαστεί και αποτύχει στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν.  
Αλλά την προσεχή Κυριακή έχουμε και τις ευρωεκλογές. Από τις ευρωεκλογές πρέπει να προκύψει με σαφήνεια ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα προς την Ευρώπη, ένα μήνυμα στο εσωτερικό της χώρας: ότι πρέπει να αλλάξουν οι πολιτικές, πρέπει να αποκτήσουν προοδευτικό περιεχόμενο.
Είμαστε σταθερή ευρωπαϊστική δύναμη και καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

                                             ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ερχετε η ωρα σας,αυτα να τα πειτε στους ΒενιζελοΣαμαραδες...