Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Οι σταυροί των συμβούλων του Μπακογιάννη στη Βοιωτία


18 σχόλια:

Γιωργος είπε...

Aθανατη ελλαδα.Βριζουν ολοι ΝΔ πασοκ για την καταντια της χωρας και ψηφισαν μπακογιαννη λες και δεν ξερουμε ποιανου γιος ειναι.Α ρε προβατα που ειμαστε

Γιωργος είπε...

Aθανατη ελλαδα.Βριζουν ολοι ΝΔ πασοκ για την καταντια της χωρας και ψηφισαν μπακογιαννη λες και δεν ξερουμε ποιανου γιος ειναι.Α ρε προβατα που ειμαστε

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι και την επανάσταση του ΄21 κάποιοι άλλοι την έκαναν και όχι εμείς . . .

Ανώνυμος είπε...

Ποια επανασταση να κανουμε εμεις μωρε. Εμεις ειμαστε του γλυκου νερου, ειμαστε του βολεματος, τι ψαχνεις τωρα? ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΕΚΕΙ ΡΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ.ΓΛΥΦΤΕΣ , ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΤΗ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Ο,ΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ. ΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΡΚΥΝΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΩΠΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες, μην ξαναλέμε τα ίδια. Φούσκα ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς πρόταση και χωρίς στελέχη.

Ανώνυμος είπε...

H νικη του Μπακογιαννη ειναι σιγουρη.Εχει προικα απο τον πατερα του μην τον ξεχναμε!!! Αγωνιστης εναντια στη χουντα. Η Αγια οικογενεια το πανωπροικι του.Επαιξε ομως χωρις αντιπαλο. Τα κομματικα στελεχη του συνασπισμου συν τα ρεταλια του Πασοκ και η ειδικη συνεργατης του δημου Λεβαδεων. Δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα και δεν χαιρουν καμιας εκτιμησης απο την κοινωνια.Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ηθελε να κερδισει τις εκλογες η να εχει μια αξιοπρεπη παρουσια επρεπε να κατεβασει τον ΣΤΑΘΑ ως υποψηφιο περιφεριαρχη με διευρημενο ψηφοδελτιο απο πολλους χωρους χωρις το ρεταλοπασοκ. Ο Σταθας ειναι ο μονος που θα μπορουσε να αποτελεσει το αντιπαλο δεος τοου Μκακογιαννη.Αλλα τα στελεχη του Συνασπισμου νομιζαν οτι η εξουσια ειναι ενα ωριμο φρουτο που περιμενει αυτους για να το αρπαξουν... Τελειωσε ο Συριζα εχουμε νεα δεδομενα στην ενδοαριστερη διαμαχη. Αντιστοιχα στον αγωνα απαλλαγης της χωρας απο τα μνημονια την λιτοτητα την δανειακη συμβαση και τους εφορμοστικους νομους ο Συριζα εχασε την ευκαιρια να ηγηθει αυτης της προσπαθειας.Ευτυχως για τη χωρα!!! Νεες δυναμεις θα αναδυθουν για να καλυψουν το κενο της αναξιας αντιπολιτευσης.

Ανώνυμος είπε...

3.47 Τα είπες όλα. Απογοήτευση ο ΣΥΡΙΖΑ, κατώτερος των περιστάσεων και με λάθος επιλογές προσώπων. Απόδειξη και το ξύλο που έφαγε μέσα στην πόλη της Λιβαδειάς στις δημοτικές από τον Νώντα.

Ανώνυμος είπε...

@ 3:47

Τον Σταθά? Πλάκα κάνεις...! Αν η μόνη προταση που θα μπορούσε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Σταθάς τότε να το κλείσουν το μαγαζί!

Ανώνυμος είπε...

4.11 Νομιζεις οτι ο Συριζα ειναι μαγαζι γωνια;Ο Σταθας ειναι οτι καλυτερο υπαρχει εκει μεσα. Αυτος το εφτασε το μαγαζακι απο 3% στο 30%.

Ανώνυμος είπε...

@ 5:01

Και αυτός το πάτωσε...!

Ανώνυμος είπε...

Καποιος ειχε πει οτι το μεγαλυτερο επιχειρημα κατα της Δημοκρατιας, ειναι 5 λεπτα συζητηση με τον μεσο ψηφοφορο.
Γ.Σ

Ανώνυμος είπε...

Συγκρίνω τα ποσοστά Αποστόλου στη Στερεά σε σχέση με εκείνα που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο του 2012. Σημειώνω λοιπόν:
Βοιωτία 20,1% (από 30,7% το 2012)
Εύβοια 21,4% (από 29,8%)
Ευρυτανία 14,9% (από 20,7%)
Φθιώτιδα 15,5% (από 24,5%)
Φωκίδα 16,5% (από 23,05%)

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η επιλογή Αποστόλου ήταν αποτυχημένη. Όχι μόνο δεν είχε απήχηση σε ευρύτερους χώρους, αλλά ούτε τους ίδιους ψηφοφόρους του 2012 δεν κατάφερε να συσπειρώσει. Εφόσον επαληθευτεί η δυναμική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την επόμενη Κυριακή βγει πρώτο κόμμα, θα πρέπει να γίνει ακόμη πιο σοβαρή αυτοκριτική για την επιλογή Αποστόλου. Δεν ξέρω αν κέρδισε ο Μπακογιάννης στη Στερεά, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα έχασε.

Για τα υπόλοιπα σχόλια, θυμίζω ότι "το γαρ πολύ της θλίψεως.."

Ανώνυμος είπε...

....γεννα παραφροσυνη

Ανώνυμος είπε...

....γεννα παραφροσυνη

Ανώνυμος είπε...

Ας δούμε τα πράγματα όπως είναι. Ο Μπακογιάννης είναι επαγγελματίας πολιτικός που το σύστημα των ΜΜΕ τον πρόβαλε καθημερινά. Είχε ένα ψηφοδέλτιο με υποψηφίους με μεγάλο κύκλο επαφών και σόγια. Να μη μιλήσουμε για συστήματα που υπήρχαν από πίσω. Επίσης, στη πρώτη Κυριακή ψηφίσαμε άτομα- συμβούλους. Στη δεύτερη θα έρθει η πολιτική ψήφος.Το ποσοστό Μπακογιάννη αποτυχία ήταν, αφού ΝΔ&Πασοκ μαζί και δε μπορεσε να παει στο 50.1%. Θα βγει περιφερειάρχης αλλά θα ζοριστεί. Υ.Γ. Οι πολίτες αποφάσισαν...θέλουν τσοπάνιδες από σόι που θα ξεπουλήσουν και θα κακοδιαχειριστούν και τη περιουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

Ας δούμε τα πράγματα όπως είναι.
Ο Μπακογιάννης είχε ένα ψηφοδέλτιο με υποψηφίους με μεγάλο κύκλο επαφών και σόγια.
Ο Αποστόλου είχε ένα ψηφοδέλτιο με υποψηφίους είτε ορφανούς είτε από μονογονεϊκές οικογένειες.
Πίσω από τον Μπακογιάννη υπήρχαν συστήματα.. αλλά ψηφίσαμε άτομα-συμβούλους (??). Μα αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που απέτυχε ο Αποστόλου, δεν είχε άτομα, δεν είχε παρουσία, δεν είχε ικανό ψηφοδέλτιο.
Είναι βουλευτής Εύβοιας και πήρε 10 μονάδες λιγότερες από όσες είχε πάρει στις βουλευτικές εκλογές που εξελέγη. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν ο συντοπίτες του..

Τώρα ποιος θα ζοριστεί την δεύτερη Κυριακή δεν ξέρω, ποιοι ζορίστηκαν την πρώτη το βλέπω καθαρά. Περαστικά τους..

Ανώνυμος είπε...

O k. Αποστολου ειναι επαγγελματιας πολιτικος δημιουργημα των κομματικων μηχανισμων. Το 2010 τον ειχαν προτεινει για υποψηφιο περιφεριαρχη. Ηταν τοσο μεγαλη η αντιδραση των τοπικων οργανωσεων του Συριζα σε ολη την περιφερεια που η "νομεκλατουρα" του κομματος αναγκαστηκε να αποσυρει την υποψηφιοτητα Αποστολου και να προτεινει αυτη του Στουπη που εγινε εν μερει δεκτη. Σημερα μπροστα στην ποθουμενη κατακτηση της εξουσιας κανεις δεν προβαλλε φανερα αντιρρησεις και ο Συριζα πηγε με κουτσο αλογο στην εκλογικη αναμετρηση.Θελω να προσθεσω κατι που αγγιζει τα ορια της συνομοσιολογιας η μαμα Ντορα κατηγορηται απο το ANTINEWS ( γνωστο φιλοσαμαρικο blog)οτι στην περιφερεια Αττικης βοηθα την Δουρου δεν ειναι διολου απιθανο να υπαρχει συμφωνια μεταξυ Ντορας και κυκλων του Συριζα ωστε στην περιφερεια ΣΤΕΡΕAΣ να κατεβει ενα τοσο αδυναμο ψηφοδελτιο για να κερδισει ανετα ο Μπακογιαννης.Λεω τωρα...

Ανώνυμος είπε...

Ευλογημένη .... σταυροδοσία !!!