Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Σφοδρή επίθεση Ρούσσαρη σε πολιτικούς παράγοντες της Βοιωτίας για τον Δήμο Λεβαδέων

Σφοδρή -και ονομαστική- επίθεση σε πολιτικούς παράγοντες της Βοιωτίας εξαπολύει  στο ευχαριστήριο μήνυμά του για τις δημοτικές εκλογές ο νεοεκλεγείς επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λεβαδέων. Ο κ. Ρούσαρης αφού συγχαίρει την κα Πούλου για τη νίκη της αναφέρεται στην νέα αντιπεριφερειάρχη κα Φανή Παπαθωμά που "που αγωνίσθηκε με πάθος στον β’ γύρο των εκλογών μαζί με τους παλιούς συνεργάτες, φίλους και συντρόφους της υπέρ της υποψηφίας που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ". Τα μηνύματα καταδίκης των ψηφοδελτίων της συγκυβέρνησης του απερχόμενου περιφερειάρχη κ. Περγαντά και των ΑΝΕΛ χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης -κατά τον Αρ. Ρούσσαρη- ο οποίος δεν παραλείπει να περιγράψει γλαφυρά την πολυδιάσπαση της Δεξιάς στη Λιβαδειά αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: "Αντιπαρέρχομαι οποιαδήποτε αξιολόγηση για τα γνωστά επώνυμα στελέχη που ανήκουν στο χώρο της Ν.Δ. και της ευρύτερης δεξιάς, που παριστάνουν τους τιμητές της παράταξης και έκλαιγαν από ευτυχία και συγκίνηση για το θρίαμβο της κ. Πούλου".

65 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Αρη! Ο ενας δεν καταφερε να ξεπερασει τους 188 σταυρούς και ηθελε να γινει αντιπεριφερειάρχης. Ο αλλος ειχε μπερδέψει τις πλατείες και τα εκλογικά (τιμωρηθηκαν στην σταυροδοσία οι δικοι του και δεν εκλέχτηκαν).

ερχονται βουλευτικές και θα γελάσουμε πολυ οσοι εχουμε επιβιώσει απο τα μνημόνια!

Ανώνυμος είπε...

Mια χαρα τα λεει. Ο Κλεό συνεχίζει να πληρώνεται λόγω ΠΑΣΟΚ και της τοτε στηριξης για περιφερειαρχης και τωρα καταγγελει την συγκυβερνηση γιατι θέλει να πάει ΣΥΡΙΖΑ για βουλευτής. Θα εκλεγεί ελλειψει ανταγωνσμού οποτε ξεκιναει το επικοινωνιακό του προφίλ

Ανώνυμος είπε...

Χα!χα!χα!χα! Ασε μας ρε Αρη που ψαχνεις γι αλλοθι για να φορτωσεις την ηττα. Η ανεπαρκεια σου , η αλαζονεια,το πολυ μελο και τα πολιτικα κυβερνητικα γραφεια σε εφαγαν.Αυτο ειναι ορατο σε ολους.Ας αναζητησεις ευθυνες σε αυτους και σε ''μεγαλοπαραγοντες'' που δεν λενε καλημερα ουτε στην μανα τους στην Λιβαδεια.Μ'αυτους που σε στηριζαν καλα να παθεις.''Στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα''...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθειες έξω από τα δόντια.
Σωστός.
Και μπράβο που αναγνωρίζει απερίφραστα την νίκη της Πούλου.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παιδιά ποσο να επηρεάσει ο Ανδρεάς? εδω δεν κατάφερε να εκλέξει ουτε επίτροπο στο συνδυασμό του Μπακογιαννη,

Ανώνυμος είπε...

Κλέαρχος - Παπαθωμά - Κουτσούμπας. Η παλιοπαρέα αχώριστη όπως πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παιδιά ποσο να επηρεάσει ο Ανδρεάς? εδω δεν κατάφερε να εκλέξει ουτε επίτροπο στο συνδυασμό του Μπακογιαννη,

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή μπουμπούνας αυτός ο Κουτσούμπας. Από τους Πουλικούς δεν θα πάρει ψήφους αφού αυτοί θα πάνε Σταθά, ενώ έστειλε και τους δεξιούς του Ρούσσαρη στον Καράμπελα.

Ανώνυμος είπε...

Να κι ένας άνθρωπος που τα λέει με το όνομα τους!Μπράβο Αρη

Ανώνυμος είπε...

Ρούσσαρη, *το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού*. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, άλλωστε εσύ είχες τόσους *επώνυμους* στον συνδυασμό σου !! Γιατί τους απαξιώνεις τώρα? ΄Ολο οι άλλοι φταίνε κατ' εσένα.Γιατί δεν κάνεις την αυτοκριτική σου? Μια ζαωή ο ίδιος είσαι. Αλαζόνας και εγωιστής. ΑΡΗ ΡΟΥΣΣΑΡΗ, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ, ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΟΥ - ή όχι? - , ΕΣΥ επελεξες *το στρατηγείο σου* με επικεφαλής το μεγάαααλο παράγοντα, που τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΗ ΡΟΥΣΣΑΡΗ!!!!! Καλά είναι και στην αντιπολίτευση, ΙΣΩΣ ΣΕ ΣΤΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ....

Ανώνυμος είπε...

Ρουσαρη δεν σε ψηφισα αλλα το μετανοιωσα ειλικρηνα , εισαι πολυ μαγκας

Ανώνυμος είπε...

Τους ξέρουμε και εμείς Άρη, είναι γνωστοί πλέον!

Ανώνυμος είπε...

Άρη, ναι μεν, αλλά...

Ανώνυμος είπε...

Άρη, ναι μεν, αλλά...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυσκολο να ακουγεται οτι ηταν αδικη η ταυτιση με την κυβερνητικη πολιτικη οταν ρε Αρη 1. ησουν μπροστα μπροστα στην επισκεψη του τοσα χρονια παπαγαλακι και νυν ευρωβουλευτινας Μαριας Σπυρακη 2.Ειχες την απολυτη στηριξη του απολυτου τιποτα-Βουλευτη Καραμπελα. 3. Οτι ποτε δεν σε ακουσαμε να αρθρωνεις εναν διαφορετικο λογο απεναντι στα πεπραγμενα των κυβερνησεων ΝΔ. Εκτος βεβαια των κινησεων σου για το Πανεπιστημιο.
Ο Καθενας παιρνει οτι του αξιζει λοιπον. Τωρα θα μου πεις αν αξιζε την Δημαρχια η Πουλου. Και θα σου απαντησω ετσι ειναι η ζωη.

Ανώνυμος είπε...

Σόδα και καλή χώνεψη
α και μην βγάζεις φωτογραφίες με την Σπυράκη της Νέας Δημοκρατίας

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΄Αρη είναι πικρός ο καφές της παρηγοριάς ! Τί πέρασες τους ψηφοφόρους ότι είναι προβατάκια και χρεώνεις σε κάποιους την αποτυχία σου. Κάποιος έγραψε ότι είσαι μάγκας, μάλλον μπερδεύτηκε με τον ΜΑΓΚΑ που είχες υποψήφιο ! Γιατί εσύ ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ Άρη το έπαθες από την πόλη της Λιβαδειάς, που σε ξέρει καλύτερα .... ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΡΟΥΣΣΑΡΗ ή βαυκαλίζεσαι ακόμη από κάτι κόλακες που σε περιτριγυρίζουν, που δεν έχουν το ανάστημα να εμφανισθούν τώρα, γιατί έταξαν τόσες πολλές προσλήψεις και άλλα .. και πού να εμφανισθούν τώρα !! Γιαννάκη................αχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα εχουν τα κουτσαβάκια του Γιώργου. Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι και σχολιάζουν αυτόν που πήρε 45%

Τελικά η νεολαία ΠΑΣΟΚ μπορεί να εχει διαλυθεί αλλα οι φελλοί ως γνωστό επιπλέουν, ακομη και αν ειναι υπέρβαροι!

Ανώνυμος είπε...

Άρη εσυ έχεις χρηματίσει και δημαρχος και αντιπολίτευση. καποιοι άλλοι πέραν του πεζόδρομου μέχρι το Επιμελητήριο. Έτσι ειναι η ζωή ο καθένας εχει το βιογραφικό του. Άλλο δικηγόρος και,άλλο,γυρολόγος επαγγελματιας πολιτευτής.

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονος οτι το αθροισμα τω σταυρων των 4 πρωτων του Αρη ειναι μεγαλυτερο απο το αθροισμα και των 20 της Πουλου δειχνει ξεκαθαρα οτι η ηττα ηταν προσωπικη βρε Αρη!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΕΔΙΩΞΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΛΟΓΙΑ. ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΝΑΝ ΚΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ. ΒΑΣΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ-ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ. ΑΡΗ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Θυμήσου Άρη μου το 2002, θα πονάς περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Άρη εγώ σε στήριξα. Έφτιαξες μια πολύ καλή ομάδα που σε τίμησε και αν εκλεγόσουν θα είχαμε ένα πολύ καλό Δ.Σ.. Ο λαός αποφάσισε αλλιώς. Μην αφήνεις την πικρία να απαξιώσει την όλη προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Άρη είσαι παίκτης και μάγκας. Αυτό φαίνεται από τα φθονερά ανθρωπάκια που περιμένουν στη γωνία για να χαρούν με την ήττα σου διασκεδάζοντας την μίζερη ανυπαρξία τους. Και που δεν ανήκουν στην παράταξη της Γιώτας.

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα τους είπε....!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή επειδή πήγαν στον Άρη οι ΠΑΣΟΚοι Σωτηρόπουλος, Σκαλτσάς, Λαμπριτζής και λοιποί έπρεπε να πάνε όλοι; Μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος που δεν πήγαν. Όσο για τη Φανή αν έχει τη δύναμη να ανεβοκατεβάζει δημάρχους τότε δεν έχω να πω τίποτα...
Ας μη ψάχνουμε φαντάσματα, την πρώτη Κυριακή ο κόσμος ψήφισε για να βγάλει την "υποχρέωση" και τη δεύτερη αντιδρώντας σε αυτά που βιώνει καθημερινά. Όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν μπορεί να καταλάβει και τι γίνεται στην κοινωνία σήμερα.
Θα μου πείτε γιατί δεν έγινε ανατροπή και στην Περιφέρεια...
Και εκεί τη δεύτερη εκφράστηκε αντίδραση αλλά και γιατί άλλο Κώστας (όποιον από τους δύο θέλετε) και άλλο Κωστάκης (όποιον από τους δύο θέλετε)...

Ανώνυμος είπε...

@ 6:46

Η Δημακοπούλου πήρε 455 στην περιφέρεια με συνεργασίες, σαν σύμβουλος δεν θα έπιανε ούτε τα μισά άρα δεν φταίει που δεν πήρε την Δημακοπούλου και κατά την γνώμη μου ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Τώρα αν κάτι φταίει που μας χρέωσαν 5 χρόνια την Πούλου, είναι σίγουρα η ψήφος που πολλοί την είδαν σαν αντίδραση (τρομάρα μας), και σίγουρα τα συμφέροντα (ή η αντίδρασή τους γιατί δεν ήταν υποψήφιοι) κάποιων δήθεν φίλων και υποστηρικτών της Ν.Δ. οι οποίοι φορούσαν το ανάλογο "προσωπείο" όποτε βάδιζαν στην Μπουφίδου ή στην Κρύα. Ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος λέει η παροιμοία και αυτοί οι κύριοι/κυρίες γνωστοί και μη εξαιρετέοι έχουν ευεργετηθεί από το συγκεκριμένο κόμμα, δυστυχώς για μας, με ανύπαρκτο βιογραφικό όλα αυτά τα χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Ο εναγκαλισμός με τα πολιτικά σκύβαλα της συγκυβέρνησης είναι ο μόνος λόγος της ήττας. Έντιμος και πανάξιος αγώνας. Άξιζες να εκλεγείς φίλε κι αγαπητέ Άρη. Έχεις μοναδικές και χαρισματικές διοικητικές ικανότητες που τις έχω διαπιστώσει από κοντά. Τα μνημόνια κατέστρεψαν τον τόπο κι έπρεπε να αποχαρακτηριστείς από τους κυβερνητικούς. Δεν σε αγγίζουν τα πικρόχολα σχόλια. Ο Μπακογιάννης πήγε καλά γιατί στηρίχθηκε από τα Πασόκια. Είσαι μακράν ο καλύτερος από τον Μπακομήτρο και την Παπαθωμά.Την άλλη φορά θα είμαι μαζί σου, σύμβουλος σου...

Ανώνυμος είπε...

Η λεβεντιά σου ακόμη και τώρα δεν έχει όρια. Είσαι ωραίος άνθρωπος κι αγωνιστής. Θα προσπαθήσουμε και πάλι κι ας σου φαίνεται δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Τα λόγια είναι περιττά.
Τα αποτελέσματα των εκλογών στις δημοτικές και στην περιφέρεια μιλάνε από μόνα τους και για τον Άρη που έχασε ένα δήμο και για τη Φανή που κέρδισε ένα νομό.

Ανώνυμος είπε...

τελικά έως την Κυριακή το βράδυ οι συνδυασμοί ( όχι όλοι βέβαια ) είναι ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ για να αποσπάσουν από τον κάθε αξιοπρεπή ψηφοφόρο το σταυρουλάκι .Και την Δευτέρα το πρωί
ω!!!!! του θαύματος κάνουν όλοι τον κομματικό
απολογισμό τους .Αααα βρε πρόβατο ψηφοφόρε !!!!

Ανώνυμος είπε...

τελικά έως την Κυριακή το βράδυ οι συνδυασμοί ( όχι όλοι βέβαια ) είναι ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ για να αποσπάσουν από τον κάθε αξιοπρεπή ψηφοφόρο το σταυρουλάκι .Και την Δευτέρα το πρωί
ω!!!!! του θαύματος κάνουν όλοι τον κομματικό
απολογισμό τους .Αααα βρε πρόβατο ψηφοφόρε !!!!

Ανώνυμος είπε...

τελικά έως την Κυριακή το βράδυ οι συνδυασμοί ( όχι όλοι βέβαια ) είναι ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ για να αποσπάσουν από τον κάθε αξιοπρεπή ψηφοφόρο το σταυρουλάκι .Και την Δευτέρα το πρωί
ω!!!!! του θαύματος κάνουν όλοι τον κομματικό
απολογισμό τους .Αααα βρε πρόβατο ψηφοφόρε !!!!

Ανώνυμος είπε...

και για υποψηφίους και για ψηφοφόρους "το γαρ της θλίψης έντονον, γεννά παραφροσύνη"

Ανώνυμος είπε...

Ρουσαρη κατεβα για βουλευτης το χρωστας σε αυτους που σε στηριξαμε, κ ηδη εχουμε ετοιμασει επιστολες για την συγγρου για αυτα που εγιναν

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ολα ρουσσαρη ξεφτυλισε τους πες ονοματα

Ανώνυμος είπε...

Σε πουλησανε στις νομαρχιακες σε πουλησανε κ τωρα

Ανώνυμος είπε...

Πήγα στην κάλπη να ψηφίσω Άρη.όταν είδα το υλικό πού είχε μέσα το ψηφοδέλτιο του Άρη το έριξα στην γιώτα...Ας προσεχες Άρη....

Ανώνυμος είπε...

Μόλις είδα το υλικό πού είχες στο ψηφοδέλτιο Άρη το έριξα στη Γιώτα...Ας προσεχες.....

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αξία δίνετε σε διάφορους παράγοντες.
Τα πράγματα είναι απλά:
Στον πρώτο γύρο το ασύγκριτα καλύτερο ψηφοδέλτιο Ρούσσαρη ήρθε πρώτο. Το δεύτερο καλύτερο του Νώντα ήρθε τρίτο γιατί υστερούσε περιφερειακά.
Στον δεύτερο γύρο ο κόσμος ψήφισε πολιτικά και όχι αυτοδιοικητικά.
Προέκυψε λοιπόν μια πενταετούς θητείας δημοτική αρχή που βρίσκεται σε πλήρη δυσαρμονία με τα πραγματικά αισθήματα των δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

Άρη κράτα το συνδυασμό ζωντανό και κατέβα για βουλευτής. Ίσως τελικά κάθε εμπόδιο για καλό.

ο ποιμην είπε...

Εσύ Facebook boy μπορείς να κατακρίνεις οποιον θές;;;και να κανείς ότι θες;;;μαλλον δε στα πανε καλα...θα ρθεί κ η σειρα σου...ρωτα κ κάποιον συνηποψηφιο σου πως του φάνηκε ο ξεφτιλισμος τις προαλες....ερχεται κ για σένα κ όχι τίποτα άλλο τώρα δεν υπαρχει ο Βασιλάκης να μαζέψει τα χαιρια σου....ο καιρός γάρ εγγύς...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε μαγκε οΑντρεας δεν εβγαλε κανεναν...Και Μπακομητρο στηριζε και Σανιδα. ??????

Ανώνυμος είπε...

Φαντασου οτι αυτος ο αμετροπρεπης τυπος ηθελε να γινει Δημαρχος για 2η φορα!Εδω δεν εχει κανει απολογισμο για τα πεπραγμενα της 1ης αποτυχημενης θητειας καλα καλα και βγηκε να κατηγορησει τους κομματανθρωπους που δεν στηριξαν τον...''ανεξαρτητο'' συνδυασμο του!Ο ''ανεξαρτητος'' που τα χωνει επειδη δεν τον υποστηριξαν τα πολιτικα γραφεια σκουζει.Και αυτο καποιοι αυλοκολακες το λενε μαγκια. Επειδη υποτιμα τοσο πολυ την νοημοσυνη του κοσμου ας μαζευτει στην κομματικη του στανη κι ας κλαψει μαζι με τα φιλαρακια του που του εστησαν το ψηφοδελτιο.Μπεεεε,μπεεεε,μπεεεε...

Ανώνυμος είπε...

Κατεβα για βουλευτής να πατωσεις
. Γραψε ποιήματα καλύτερα. Οι δημοτικοι υπάλληλοι κλαίνε που έχασες. Θα τους κάνει η Πουλου να ΤΡΈΧΟΥΝ τους κηφινες

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν ήταν πανηγυρική νίκη της Πουλου άλλα πανηγυρική πανωλεθρία του Ρουσσαρη.

Οφείλεται σε έναν μόνο λόγο στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που είχε προτείνει.

Τέτοιο αχταρμά μπλε και πρασίνων δεν είχε ξαναδεί κανένας..

Ανώνυμος είπε...

Και ως ένα κάποιο συμπέρασμα η ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook του Ταξιάρχη Γαλανού:
"ΕΞΗΓΗΣΗ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Από τη στιγμή που το Κυριάκι ενσωματώθηκε στο Δήμο Λιβαδειάς με το νόμο Καλλικράτη, ήταν μοιραίο ότι κάποτε η Δημοτική Εξουσία του διευρυμένου πλέον Δήμου θα περνούσε στα χέρια κάποιου Κυριακάτη ή Κυριακάτισσας.
Αυτό έχει λογική και κατά ένα μέρος βιολογική εξήγηση.
Καταρχήν σύμφωνα με τις απόψεις των βιολόγων ο δείκτης νοημοσύνης των κατοίκων των ορεινών περιοχών είναι κατά 20 % υψηλότερος από εκείνων των πεδινών, καλουμένων και "καμπίσιων".
Η Λιβαδειά όμως είχε επιπλέον αρνητικά χαρακτηριστικά τα οποία ένας έξυπνος πολιτικός θα μπορούσε να τα εκμεταλλευθεί και να αλώσει το Δήμο.
Δυστυχώς η πρωτεύουσα του νομού Βοιωτίας είναι μία πόλη η οποία από πλευράς πολιτισμικής, πολιτικής και κοινωνικής κατάταξης βρίσκεται κάτω του μετρίου.
Την κατάσταη επιδεινώνει το γεγονός ότι επί σειρά ετών το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα διαμορφώνουν άτομα που σαν μοναδικό κριτήριο και στόχο ζωής έχουν το προσωπικό τους πολιτικό ή οικονομικό συμφέρον.
Τα άτομα αυτά είναι ικανά να θυσιάσουν ακόμα και την ατομική ή οικογενειακή τους αξιοπρέπεια προκειμένου να υπηρετήσουν καλύτερα τις φιλοδοξίες τους ή την τσέπη τους.
Είναι οι γνωστοί γυμνοσάλιαγκες τις κοινωνίας που όπως λέει η σχετική παροιμία του Αισώπου αναρριχώνται στην κορυφή "διά του σιέλου και των κεράτων".
Είναι λοιπόν φανερό ότι τα άτομα αυτά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα και εξαγοράσιμα μαζί με τον πολιτικό, οικογενειακό και κοινωνικό τους περίγυρο.
Προσωπικά συγχαίρω την Γιώτα Πούλου και θέλω να της πω τούτα:
-Γιώτα έχεις αστραποβόλο πνεύμα, έχεις επαρκή γνώση ζωής και το κυριότερο αρέσκεσαι στα οράματα τα οποία από το Δήμο Λιβαδειάς λείπουν επί 10ετίες.
-Σου ευχομαι καλή επιτυχία και για να μην με διαψεύσεις φρόντισε να κρατήσεις μακρυά τους "συγγενικούς" και "οικονομικούς" εφαψίες της πολιτικής."
Για την ανάρτηση
ΛΚ

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνησαμε κυριοι δεχθηκε πολυ λασπη ο αρης για δευτερη φορα τριτη δεν θα υπαρχει γιατι δεν θα το επιτρεψουμε

Ανώνυμος είπε...

Αφου ξυπνήσατε, καληνύχτα τώρα !

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι ειστε εσεις ρε υπνοι που ξυπνησατε;

Ανώνυμος είπε...

2, 22 είσαι βαθιά νυχτωμένος επι τετραετίας ρουσσαρη βγήκαν 23 εκατομμύρια ευρώ για έργα και αυτή την καραμέλα ότι δεν έκανε τίποτα πιπιλιστε τη εσείς αχάριστοι άνθρωποι γι αυτό αυτή η γούρνα δεν θα δει ποτε άσπρη μέρα πρόβατα ε πρόβατα

Ανώνυμος είπε...

Τελικά βλέποντας με πιο αντικειμενικό μάτι το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών της Λιβαδειάς ποιός είναι αυτός που μπορεί να αμφισβητήσει, ότι λαμβάνοντας υπόψιν τους ανθρώπους που κίνησαν τα νήματα μπρός και πίσω για την εκλογή της Πούλου, ότι ήταν μια ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (και οχι αποκλειστικά της Ν.Δ.)?
Υπομονή, και ο χρόνος θα μας το δείξει και αυτό!!

Ανώνυμος είπε...

Το γαρ της πίκρας έντονον γεννά παραφροσύνη !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΟΥΣΣΑΡΗΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΙΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ,ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ. ΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ,ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ... ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.... ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άρη είσαι γεννημένος αρχηγός.
Μαζί σου μέχρι το τέλος σε νίκες και ήττες.

Ανώνυμος είπε...

9:22 Συγνώμη το ψηφοδέλτιο του Μπακογιάννη το είδες; Ακόμη και το ψηφοδέλτιο του Νώντα είχε λίγο απ' όλα: πολύ ΚΚΕ, αρκετό ΠΑΣΟΚ (συνεργαζόμενοι- νέος όρος), λίγο πρώην Ν.Δ. και εν συνεχεία ΑΝ.ΕΛ. Επιτέλους, εκλογές ήταν και πέρασαν! Έχεις την ικανότητα να κάνεις πολιτική ανάλυση; Κάνε ανάλυση για όλους τους συνδυασμούς να το σεβαστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρούσσαρης ήρθε πρώτος στον Α γύρο και πήρε 45% στον β γύρο με 3,5 κόμματα απέναντι. Δεν το λες και πανωλεθρία.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι δεξιοι δεν θα βάλετε μυαλό ποτέ

Ανώνυμος είπε...

8.14 ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αρη ειμαι περήφανος που αγωνίστηκα για σένα είδα το πόσο καλό άτομο είσαι.σε οτι κι αν κάνεις θα είμαι δίπλα γιατί πολύ απλά το αξίζεις τώρα για το ότι δεν σε εκλέξανε οταν το καταλάβουν θα είναι πολύ αργά αυτή η γούρνα απέδειξε στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ότι δεν έχει κρίση άστους με τον ΙΑΠΩΝΑ τους

Ανώνυμος είπε...

4:10 Μηπως ειναι καλυτερα με τους Γερμανοτσολιαδες και τους δοσιλογους;

Ανώνυμος είπε...

Αρης μαρης κουκουναρης...

Ανώνυμος είπε...

1:19 Μηπως έχεις μπερδέψει τις δημοτικές με τις βουλευτικές εκλογές εδω εκλέξαμε δήμαρχο όχι πρωθυπουργό τι είναι αυτά που λες απορώ δηλαδή

Ανώνυμος είπε...

7:45 και οι συνεργαζομενοι με τους Γερμανοτσολιαδες και τους δοσιλογους τι ειναι; Γι αυτο συνεχισε να απορεις...

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να φέρεις στην παράταξη του σύριζα ολο το βαθύ πασοκ να φάνε περισσότερα δε βάζει μυαλό ο Έλληνας τελικά ο κλεο έρχεται ποιος τη χάρη σας