Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Τελικά αποτελέσματα Δήμου Λεβαδέων


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΝΩΝΤΑ !!!
Ο αέρας της νίκης της Δεξιάς έγινε αγιάζι, και σε λίγο Λιβας. Αν η Πούλου θέλει να γίνει Δήμαρχος θα πρέπει να κάνει αριστερό άνοιγμα και να αφήσει τα τΣΥΡΙΖΑιικα οπορτουνιστικά κολπάκια !!!

Ανώνυμος είπε...

Να δω με την μικρη διαφορα στο 4,5% ποιος θα πανυγηριζει και ποιος θα νομιζει οτι ειναι Δημαρχος...Μεχρι την αλλη Κυριακη εχω την αισθηση οτι θα αρχισει να πεταει μεχρι κι ο γαιδαρος !

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο συνδυασμό του Νώντα, που τα πήγε περίφημα στη Λιβαδειά αλλά για άλλη μια φορά επλήγη από τα χωριά.
Δεν πειράζει, όμως, εμείς να είμαστε καλά και θα βγούμε στις επόμενες εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο συνδυασμό του Νώντα ...Δυστυχώς σε έφαγε ο Καλλικράτης...μακράν ο καλύτερος

Ανώνυμος είπε...

Στους οπαδούς του ΚΚΕ που σχολιάζουν πιο πάνω να πούμε ότι ο Κοτσικώνας επλήγη στα χωριά γιατί εκεί δεν υπάρχουν πολλοί δημόσιοι/δημοτικοί υπάλληλοι ούτε αργόμισθοι του δημοσίου ούτε εργατοπατέρες...

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Νωντα! Μπραβο συνεργαζομενοι ! Μπραβο ΚΚΕ! Σας συγχαιρω εκ μεσης καρδίας, σας ευχομαι δε πασαν δοσιν αγαθην και παν δωρημα τελειον ανωθεν. Καταδειξατε τον αγωνα εν αξιοπρεπεία, την μαχητικοτηταν εν σεβασμω τη προσωπικοτητι του πολιτου και την αισθητικην εν σεβασμω τη αυτοιδιοσυγκρασια ενος εκαστου! Ευγε!

Ανώνυμος είπε...

Νωντα αν υποψιαστω οτι κερδισες ψηφο απλ το σκληρο κογκλαβιο του ιερατειου, σου βγαζω το καπελο!

Ανώνυμος είπε...

Φιλτατε, κρατηστε το καπελο σας! Ως προς τι η εκπληξις; Ημεις του ιερατιου( παρακαλω τα περι κονγκλαβιου να τα απευθυνετε εις την Εσπεριαν) βιωνωμεν τας αναγκας τουλαχοντος ημιν ποιμνιου, τας οποιας η κρισις προεκαλεσεν, λιαν τι εντονως, πολλω δε μαλλον απο υμας, τους εν τω κοσμω δρωντες αλλα, φευ, ουδολως τον κοσμον κατανοουντες

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στο Νωντα. Μακραν το καλυτερο και ποιο ισορροπημενο ψηφοδελτιο...