Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πώς ψήφισαν οι οικισμοί του Δήμου Λεβαδέων στον β' γύρο


Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/ 
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ


















Οι μεγάλες ανατροπές των δημοτικών εκλογών στη Στερεά Ελλάδα έφεραν την κ. Πούλου δήμαρχο Λεβαδέων με ποσοστό 56,24% ή 9.700 ψήφους έναντι 5.139 που είχε λάβει την πρώτη Κυριακή. Αν διαιρέσουμε τον δήμο Λεβαδέων σε Λιβαδειά και οικιστικές κοινότητες φαίνεται ότι η προτίμηση των πολιτών όπως εκφράστηκε στις κάλπες ήταν με έναν τρόπο ισορροπημένη και ομοιόμορφη, καθώς η ίδια η Λιβαδειά δίνει στην κ. Πούλου 56,27%, ποσοστό που ταυτίζεται σχεδόν ακριβώς με το συνολικό της. Αν αυτή είναι η μεγάλη εικόνα, όταν εστιάσουμε στις εκλογικές περιφέρειες προκύπτουν διαφοροποιήσεις που έχουν τη σημασία τους. Ας τις δούμε:

Στην εκλογική περιφέρεια Δαύλειας, ο νικητής συνδυασμός αύξησε το ποσοστό του από 25,34% σε 45,75%. Αυτό μεταφράζεται σε 227 ψήφους, που από 349 έφτασαν τις 576. Εξάλλου, όπως στο προηγούμενο άρθρο μου είχα γράψει, η Δαύλεια δικαιώνει τον χαρακτηρισμό «κάστρο» της παράταξης Ρούσσαρη, αφού και τη δεύτερη Κυριακή η Συμμαχία Αλληλεγγύης και Ανάπτυξης προηγήθηκε με ποσοστό 54,25% και 111 ψήφους περισσότερες από την πρώτη Κυριακή (683 έναντι 572).  Η εκλογική περιφέρεια Δαύλειας είναι η μοναδική που κερδίζει ο συνδυασμός του κ. Ρούσσαρη.

Στην εκλογική περιφέρεια Κορώνειας το άλμα του συνδυασμού της κ. Πούλου άγγιξε το 30% και από 29,57% έφτασε στο 58,26%. Αυτό μεταφράζεται σε 600 ψήφους περισσότερες, αφού από 888 στον α’ γύρο η Δυναμική Συνεργασία έλαβε 1.488 χθες. Πολύ μικρή ήταν η αύξηση των ψήφων του συνδυασμού Ρούσσαρη, που από 989 πέρασε στις 1.066, μόλις 77 περισσότερες δηλαδή από τον α’ γύρο, αυξάνοντας το ποσοστό του από 32,93 σε 41,74%.

Στην εκλογική περιφέρεια Κυριακίου η ούτως ή άλλως ισχυρότατη παρουσία του συνδυασμού της κ. Πούλου έγινε ακόμη πιο δυνατή στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών. Έτσι από 50,10% στις 18 Μαϊου έφτασε το 67,76% χθες. Οι ψήφοι από 787 αυξήθηκαν σε 910, δηλαδή 123 περισσότερες. Αντίστοιχα η παράταξη Ρούσσαρη αύξησε κι αυτή το ποσοστό της από 19,61 σε 32,24% και τις ψήφους κατά 125, δηλαδή από 308 σε 433.



Στην εκλογική περιφέρεια Χαιρωνείας υπήρξε χθες επίσης μεγάλη αύξηση ψήφων και ποσοστών για την κ. Πούλου. Συγκεκριμένα, η Δυναμική Συνεργασία από 23,14% έφτασε το 50,16% και κέρδισε οριακά και αυτή την εκλογική περιφέρεια. Οι ψήφοι ήταν 349 στις 18 Μαϊου και 638 χθες, δηλαδή 289 περισσότερες από τον α’ γύρο. Μικρή αύξηση σε ψήφους και ποσοστά εμφάνισε και η Συμμαχία Αλληλεγγύης και Ανάπτυξης, από 40,25% η παράταξη του κ. Ρούσσαρη πέρασε στο 49,84%. Αυτό σε ψήφους μεταφράζεται σε αύξηση από τις 607 στις 634, δηλαδή σε 27 περισσότερες από την πρώτη Κυριακή.

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη κοροϊδευόμαστε, η νίκη Πούλου, ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους, ο κόσμος δεν ήθελε να ψηφίσει ΝΔ- Πασοκ που είχε μαζέψει ο Ρούσσαρης. Φαίνεται και από το πως ψήφισε ο κόσμος της Λιβαδειάς και στις ευρωεκλογές. Ας πάρουν το μήνυμα οι κυβερνητικοί βουλευτές.

Ανώνυμος είπε...

Η Λιβαδειά έβγαλε Δήμαρχο, υπάρχει κανείς που το αμφισβητεί;

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί ότι, η γιαγιά της Δούρου (από τη μητέρα της), κατάγεται από το Κυριάκι. Αληθεύει;

Ανώνυμος είπε...

To 25% του πρωτου γυρου η σταυροδοσια του συνδυασμου της κ. Πουλου θα με εκαναν ιδιαιτερα σεμνο και προσεκτικο. Αν υπαρχουν καποιοι που δεν εχουν αντιληφθει την πραγματικοτητα τοτε προμηνυεται μια ασχημη περιοδος για την Λιβαδεια. Η επαρση δεν ηταν ποτε καλος συμβουλος. Σεμνα , ταπεινα γιατι τα προβληματα ειναι πολλα και δυσεπιλυτα. Καλη επιτυχια στη νεα δημαρχο.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι ο Έλληνας δεν θα μάθει ποτέ την διαφορά Δημοτικών εκλογών, Περιφερειακών εκλογών, Κοινοβουλευτικών εκλογών, και Ευρωεκλογών.
Στις δύο πρώτες ψηφίζουμε ΠΡΟΣΩΠΑ κυρίως και στις δυο επόμενες ΚΟΜΜΑΤΑ κυρίως!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λέγατε για τον Γιώργο Καραμάνη και τον Κώστα Ρούτη μόνο που όποιον στηρίζουν δεν χάνει αλλά κερδίζει...

Ανώνυμος είπε...

Το 1/4 των ψηφοφορων του Συριζα στο δημο Λεβαδεων αποδοκιμασε το συνδυασμο της Γιωτας στον πρωτο γυρο των αυτοδιοικητικων εκλογων.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΠΑΛ ΔΕΤΕΛ...ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΑΤΟΜΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΖΙΩΓΑΣ... βλ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΑΝΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΟΥΣΣΑΡΗΣ ΕΙΧΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ;ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑς;ΚΡΙΜΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

Τώρα με την ψήφο αντίδρασης στην Γιώτα θα επιστραφούν οι μισθοί και οι συντάξεις, οι υπάλληλοι του Δήμου δεν θα απολυθούν αφού η Γιώτα θα καταργήσει τον Νόμο (!)(θέλω να το δω αυτό!),θα καταργηθεί ο Καλλικράτης, το Πανεπιστήμιο θα ξανάρθει, η Λιβαδειά θα γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο, θα γίνονται κάθε χρόνο ποδηλατοδρομίες στον Ελικώνα (λες και αυτό που έλειπε ήταν το ποδήλατο), και η Ελλάδα θα βγεί απ'το μνημόνιο!
Τρομάρα μας, θα έρθουν μέρες που θα λέμε που είσαι Νίκο (δεν τον ψήφισα ποτέ και δεν είμαι ΠΑΣΟΚ)!
Άντε και καλό ξημέρωμα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είδατε κανέναν να χαμογελάει χθές βράδυ στο κέντρο της Λιβαδειάς μετά τ'αποτελέσματα? Αυτό τα λέει όλα!

Π. ΚΟΕΛΙΟ είπε...

Αν λάβουμε υπ'όψη μας ότι το βαθύ πασοκ πήγε αύτανδρο στη γιούλα και δημοιυργήθηκε μια λαϊκή -περιφερειακή μάζα, και λίγο πήρε.
΄Ημουν βέβαια κι εγώ που συνομότησα με το σύμπαν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΑ 8.28

Ανώνυμος είπε...

Σωστά 8:35, τι δουλειά έχουν τα κλαρίνα στο Παρίσι!

Ανώνυμος είπε...

Ίσα κι ίσα 8.49 στις όχθες του Σηκουάνα ψοφάνε για τσαρούχια!

Ανώνυμος είπε...

Κλαμπατσιμπανα όμως;;;;

Ανώνυμος είπε...

Την μεγαλυτερη ζημια τελικα την εκαναν ο Καραμπελας με τον Κουτσουμπα. Οπου χωνουν τα μουτρα τους τα κανουν σκατα...Και εις ανωτερα. Αν συνεχισουν ετσι βλεπω τους Συριζαιους να ξεπερνουν σε χρονο ρεκορ το 35% στην Βοιωτια.Αετοι! (ενας πρωην Νεοδημοκρατης)

Ανώνυμος είπε...

Οι γαλλικές σαμπάνιες που είχαν στου Ρούσσαρη πού πήγαν ρε παιδιά? Μήπως τις πήρε πάλι πίσω ο αρχηγός της όλης προεκλογικής εκστρατείας, τρομάρα του... νόμιζε ότι με το χρήμα θα μπορούσε να κάνει τον Ρούσσαρη δήμαρχο, αλλά βλέπεις Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ... Τις σαμπάνιες παρακαλώ στο ΚΥΡΙΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

αχ ρε και να ηταν ο Νωντας εκει να δεις γλεντια... Ρουσσαρη σεβασου τον Μαγκα που ελιωσε στο χιλιομετρο νομιζοντας οτι κερδισες... και ευχομαι στο μελλον να εχουμε κ μεις αριστερα και οχι ντεμεκ σαν τωρα

Αραχωβίτης είπε...

Και που να δεις πρώην Νεοδημοκράτη τι έκανε ο Καράμπελας σε Αράχωβα-Δίστομο-Αντίκυρα.....δεν μπορεί να πιστέψει κανείς πόσα πρόβατα υπάρχουν που ακολουθούν ένα....τζινιους μυαλό.....αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά....και κάτι άλλο.....εκεί κατά Νοδε-αν υπάρχει κανείς,....και κατά Συγγρού: πού πάτε ωρέ ξυπόλυτοι στ´αγγάθια με τον Καράμπελα μπροστά? υποψιάζεςτε πιστεύω τι θα βρείτε στις επόμενες εκλογές.....γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο.!

Ανώνυμος είπε...

@9:44 & 10:50

Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι ο Έλληνας δεν θα μάθει ποτέ την διαφορά Δημοτικών εκλογών, Περιφερειακών εκλογών, Κοινοβουλευτικών εκλογών, και Ευρωεκλογών.
Στις δύο πρώτες ψηφίζουμε ΠΡΟΣΩΠΑ κυρίως και στις δυο επόμενες ΚΟΜΜΑΤΑ κυρίως!!

Ανώνυμος είπε...

Ανθ´ ημών Γουλιμής.

Ανώνυμος είπε...

@9.44
Ο Κουτσούμπας στήριξε Πούλου.

Ανώνυμος είπε...

Μια μέρα ψήφος διαμαρτυρίας, πέντε χρόνια ανεπαρκούς δημοτικού συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει πλήκτρο ¨undo¨ στην κάλπη;

Ανώνυμος είπε...

12:31 Νομιζεις ή ετσι θα θελες...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΥΛΟΥ. Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΑΡΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή για Δαυλεια. Μαυρονερι παρορι

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω πως ο Νώντας άξιζε πολύ παραπάνω από όλους να γίνει δήμαρχος!

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως, ο Κουτσούμπας ήταν 'πρώτη φορά αριστερά'! Ωραία ψήφος διαμαρτυρίας, κάποια στιγμή η πόλη θα είναι που θα διαμαρτυρηθεί από εμάς!

Ανώνυμος είπε...

@ 12:34

Συμφωνώ απόλυτα!

Ανώνυμος είπε...

Τα 33 ονοματα των συμβουλων ποτε θα δημοσιευτουν;

Ανώνυμος είπε...

Ρουσσαρη έχεις στελεχαρα στην Δαυλεια. Θα πας μπροστά

Ανώνυμος είπε...

Ο Καράμπελας στήριξε Ρούσσαρη στη Λιβαδειά, Πανουργιά στο Δίστομο κι ήταν ο μόνος που στηλίτευσε την επιλογή Μπακογιάννη στην Π.Ε. Βοιωτίας.
Είναι φουλ παραταξιακός και το 'χει αποδείξει άπειρες φορές.
Όλα τ' άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε απ' τα παπαγαλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Όλη η ομάδα Καράμπελα στην Λιβαδειά στήριξε Ρούσσαρη ανοιχτά. Και υπήρχαν τρεις σύμβουλοι που στήριζε στο κεντρικό και δύο στο τοπικό σε εκλόγιμες θέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Βρε πατριώτες τον Κλέαρχο Περγαντά μήπως τον είδε κανείς;
΄Οταν βουλιάζει το καράβι ποιοί φεύγουν πρώτοι; Τα ποντίκια λέει ο λαός.
Μπορεί κάποιος να βγάλει συμπέρασμα;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΚΛΠ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ,ΟΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΜΑΥΡΙΣΜΑ!! ΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΟΣΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ,Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ,ΚΛΠ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έχει ομάδα και ο Καράμπελας ! Ρε συμπολίτες εσεις γελάτε ή κλαίτε; Παράγοντας πολιτικός ο Γιαννάκης ο Καράμπελας...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ. Εμείς τί φταίμε; Υπάρχουν ακόμη κουφιοκεφαλάκηδες που δέχονται σαν παράγοντα αυτό το άτομο; Καλά δεν μπορεί, ληγμένα παίρνουν! Γιαννάκη όταν γίνουν εκλογές και διανοηθεί κάποιος να σε ξαναβάλει υποψήφιο θα κόψω τις φλέβες μου...

Ανώνυμος είπε...

Βασιλάκη, εκτός από τον Κωστάκη έβγαλες άλλον σύμβουλο από τους άλλους συνδυασμούς;;; Σε έχω ικανό να "έπαιζες" με όλους...

Ανώνυμος είπε...

@5:21
Πολυ καλα τα λες φιλε μου, οχι μονο ολοι εχουμε διαπιστωσει οτι δεν ειναι εξυπνο ατομο,αλλα το παραδεχτηκε και ο ιδιος ενα πρωι στην εκπομπη του Παπαδακη!!! Και ενω περυσι ψηφισε υπερ του Κασιδιαρη,μετα το κραξιμο που εφαγε απ'τη Συγγρου,ολο μιλαει κατα της Χ.Α πλεον!!! Και τοσα αλλα που εχει κανει... Βγαλτε τα συμπερασματα σας....

Ανώνυμος είπε...

Τα λάθη δεν είναι μόνο ο Καράμπελας και ο Κουτσούμπας αλλά και ο Περγαντάς ο Σταθάς και τελευταία η Πούλου! Δεν βάζουμε μυαλό σ'αυτόν τον τόπο!

Ανώνυμος είπε...

O ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ! ΑΠΟ ΤΥΧΗ, ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΡΙΤΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΡΙΜΑ! ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

O ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ! ΑΠΟ ΤΥΧΗ, ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΡΙΤΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΡΙΜΑ! ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!!