Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Πρώτη και η viotia στις εκλογές!!!

Δεν γνωρίζουμε αν αποτελεί πλέον είδηση αλλά είναι γεγονός ότι η επισκεψιμότητα στη viotia κατέρριψε κάθε ρεκόρ στις φετινές εκλογές. Χωρίς καμία υπερβολή ολόκληρη η Βοιωτία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πληροφορήθηκε από την ηλεκτρονική εφημερίδα μας τις ειδήσεις τις σχετικές με την εκλογική διαδικασία.


Οπως βλέπετε στον πίνακα την Κυριακή των εκλογών η viotia είχε σχεδόν 14.000 προβολές σελίδας (13.791) και τη Δευτέρα 19.000 (!!!). Σήμερα υπάρχει πιθανότητα να ξεπεραστεί και αυτό το ρεκόρ! Χαρακτηριστικά όπως μπορείτε να δείτε στους πάνω πίνακες στις 13 Μαΐου η viotia πλησίαζε τα 3.000.000 προβολές και σήμερα ακριβώς 7 ημέρες μετά έχει υπερβεί τα 3.050.000!!!. Πρόκειται για πολύ μεγάλους αριθμούς, ασύγκριτους και πρωτοφανέις,  που δίδουν στη viotia ακόμα μεγαλύτερη ισχύ για να την χρησιμοποιήσει προς όφελος της Λιβαδειάς και της Βοιωτίας.


Θέλω να σημειώσω ότι η επιρροή της viotia είναι παγκόσμια και οι Βοιωτοί από όλα τα μέρη του κόσμου ενημερώνονται για τα νέα της πατρίδας από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα. Στον πίνακα που για πρώτη φορά δημοσιεύουμε φαίνεται  ότι η viotia τον τελευταίο μήνα έχει δεχθεί 2.787 επισκέψεις από τη Ρωσία, 2.782 από τη Μεγάλη Βρετανία, 2510 από τη Γερμανία με τους νεομετανάστες, 1551 από τις ΗΠΑ, 1340 από την Ελβετία κ.λπ.
Η μεγάλη δύναμη της viotia είναι οι αναγνώστες της και τα σημαντικά της πλεονεκτήματα που δεν αντιγράφονται είναι η ποιότητα, η ανεξαρτησία, το ήθος. 
Σας ευχαριστούμε πολύ. 
Θα συνεχίσουμε μαζί για μια Λιβαδειά, μια Βοιωτία, μια πατρίδα όπως την ονειρευόμαστε!!!
Θα επανέλθουμε με το άρθρο για τη viotia!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

βοιωτός είπε...

Ευχαριστούμε. Εσείς είστε η δύναμή μας. Σε εσάς στηριζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν υπάρχει η viotia! Βγάζει δήμαρχο εύκολα και όχι μόνο! Συγχαρητήρια , είμαστε εδώ για να είστε πάντα στις επάλξεις !

βοιωτός είπε...

9.55
Σας ευχαριστούμε πολύ. Θα είμαστε πάντα εδώ για όλους σας. Οσο για την πολιτική ισχύ της viotia θα χρησιμοποιηθεί όπως πάντα με σύνεση με γνώμονα το γενικό συμφέρον.