Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Λιβαδειά: σύσκεψη για την αξιολόγηση στους ΟΤΑ


40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμενα να μου επιτρεψετε να μην συμπαραταχθω. Θελω να αξιολογηθείτε και οσοι απο σας δεν εργαζεστε να απολυθείτε !

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε φίλε μην ερημωσουν τα κτίρια.

Ανώνυμος είπε...

μπουρα αν πραγματικα δεν ηθελες οι διαταξεις να μεινουν στα χαρτια θα θεωρουσες απαραιτητη την παρουσια των εργαζομενων στο δημοτικο συμβουλιο την ημερα ληψης της αποφασης.οχι μονο δεν ζητησες την συμμετοχη μας αλλα δεν μας ενημερωσες και για την ημερομηνια συζητησης του στο δ.σ.αληθεια οταν λες κοινο αγωνα πως τον εννοεις προιστασαι μιας υποχρεωτικης τυπικης ακυνδινης πραξης στα πλαισια του θεσμικου σου ρολου παραδιδοντας αποφαση εργαζομενων για ενα τοσο σοβαρο ζητημα χωρις εμας αποντες οι εργαζομενοι με αποφαση προεδρου στα κεντρα ληψης των αποφασεων παροντες στο δρομο ακολουθεις με μεγαλη επιτυχια την παλιομοδιτικη τακτικη του υποταγμενου εργοδοτικου συνδικαλισμου για αυτο στο δρομο θα εισαι μονος σου.η ευθυνη αποκλειστικα δικη σου. εργαζομενοι δημου.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονη μεχρι Σεπτεμβρη...μετα θα δωσει λυσεις σε ολα μιας και γινεται κυβερνητικος!! Τσαμπα μοιραζαν ψηφοδελτια?

Ανώνυμος είπε...

9.28 θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Ο προεδρος με το μαγικό ραβδί ! Αναμένετε μείωση της ανεργίας, βιομηχανική ζώνη με πολυεθνικές και νέες θεσεις εργασίας...

Ανώνυμος είπε...

Επόμενος προεδρος Εργαζομένων ο Γιαννης Μπουρας ?

Ανώνυμος είπε...

Αξιολόγηση.... Η λέξη κοκκινο πανί.... Εκ των προτέρων άδικη, κομματική και μη έχουσα τίποτα να προσφέρει.... και να ακούς νεους ανθρώπους σαν τον Μπούρα να απαγγέλουν το παλιό χιλιοειπωμένο ποίημα... εντάξει παιδιά ελπίστε στην αναβίωση του συνδικαλιστοκρατούμενου κόσμου....όλοι σε κατι ελπίζουμε...

Ανώνυμος είπε...

Αφού φτάσαμε σε σημείο να ασχολούμαστε και με τον Μπούρα...δεν πάει πιο κάτω, τον πάτο τον πιάσαμε, τώρα πως ανεβαίνουμε είναι το πρόβλημα!

Ανώνυμος είπε...

Αν ειχατε να προτεινετε καποιο αλλο τροπο να αξιολογηθειτε κι αν ειχατε δειξει καποιο ιχνος μεταμελειας και περιορισει την αργομισθια σας , θα το καταλαβαινα Νικο Μπουρα! Φρουροι των προνομιων που εχετε εις βαρος αλλων ειστε...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά οι υπάλληλοι του ΟΤΑ δεν θεωρούν οτι τίθεται κάποιο θέμα με την απόδοσή τους. Και μιλάω ειδικά για αυτούς γιατί όλοι σε αυτή την πόλη γνωρίζουμε οτι επι χρόνια αποτελούσαν (και πολλοί συνεχίζουν) τρανό παράδειγμα λουφαδόρων. Αν εξαιρέσουμε πολλοί λίγους που έβγαζαν τη δουλειά , οι υπόλοιποι ήταν (και κάποιοι είναι) σε μόνιμες διακοπές. Για αυτούς δεν πρέπει κατι να ειπωθεί? Όλοι το βλέπουμε εκτός απο σας? Ελεος κύριε Μπούρα.... απλά έλεος.... έχουμε μάτια και βλέπουμε....

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ.ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΣΤΕ & ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μη βρίζετε τον πρόεδρο γιατί ειναι υπεύθυνος αξιολόγηση των επιστημονικών συνεργατών της νέας δημοτικής αρχής. Ήδη εχουν γινει οι πρώτες εισηγήσεις βάσει αξιολόγησης.

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι όλοι του με πτυχίο Πανεπιστημίου....!!!

Ανώνυμος είπε...

Με διδακτορικό στο γλύψιμο και τις αριστερό κεντρο δεξιές ιδέες ...

Να πέφτει το 1000ρικακι και ολα καλά.

Αν επιλέγουν, λέμε τωρα θεωρητικά, κάποιοι που ηταν και επι των προηγούμενων δημάρχων πως θα δικαιολογηθεί η υποτιθέμενη αποτυχία αυτων ? εκτος αν έλειπε μαέστρος στην ενόργανη γυμναστική....και με τις κωλοτουμπες δοθούν άμεσες λύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζετε πτυχίο. Απλά πίστη και όρκο στο ευαγγέλιο περί στήριξης την πρώτη κυριακη.

Εξου και το λαϊκό άσμα "τις Κυριακές που λείπεις πιο πολύ...´

Ανώνυμος είπε...

Στοιχηματίζω :

Μια ο Νικος

Μια ο Μητσος και ο Νικος

Μια ο Κλεό

Εναν η Γιουλα με ειδίκευση στο διαδίκτυο.

Ανώνυμος είπε...

9.40 αουτσάιντερ ο Κωστίκας ? να τον παίξω under ?

Ανώνυμος είπε...

Όλοι βύσματα θα είναι αργόσχολοι/ες και χωρίς πτυχίο Πανεπιστημίου.

Ανώνυμος είπε...

9.40 είσαι μεγάλος μάντης.
Δεν μας λες και κανένα ματσάκι στο Μουντιάλ να βγάλουμε τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

9.40 αν επιβεβαιωθεις δεν μιλάμε για ξαναζεσταμένο φαγητό αλλά για κονσέρβα προπολεμική...δηλαδή δεν υπάρχουν αλλα στελέχη ανα την περιφερεια και επιλέγουμε αυτές που απασχολούνται 20 χρονια και ειναι πασπαρτού ανεξαρτήτου επικεφαλής και πολιτικού χώρου?

Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Ι Α

Α Ξ Ι Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

Δυο λέξεις άγνωστες για κάποιους γνωστέςομως στην πλειοψηφία του κόσμου που υποφέρει !

Ανώνυμος είπε...

Ο φουκαράς ο Κωστίκας λεμονόκουπα;

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε τον Νικολακη,εχει να ασχοληθει με τις μεταγραφες των ''επιστημονικων συμβουλων'' και με τις...μεταγραφες του Ολυμπιακου !

Ανώνυμος είπε...

Πληροφοριες αναφερουν πως θα γινει αδελφοποιηση με το Τενερο και ο Κωστικας θα αναλαβει εκει φαροφυλακας......

Ανώνυμος είπε...

Όλοι κοιτάτε το δέντρο (κωστίκας) και δεν βλέπετε το δάσος! Άλλους προγραμματίζει για συμβούλους η Γιώτα, χωρίς καμμία προυπηρεσία βέβαια και χωρίς πτυχία Πανεπιστημίου όπως προαναφέρετε. Δεν έπάιξαν καν ενεργό ρόλο στις εκλογές αλλά είναι άλλοι οι λόγοι! Ο Νίκος είναι αναλώσιμος χωρίς να το ξέρει(δεν παίζει ουσιαστικό ρόλο παρά μόνο βιτρίνας) όπως και πολλοί άλλοι οι οποίοι την βοήθησαν και θα τους βρεί μπροστά της, θα δούμε πάρα πολλά σε αυτά τα 5 χρόνια και κάποια θα τα διασκεδάσουμε αλλά κάποια άλλα όχι.
Έρμη Λιβαδειά τι σε περιμένει!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αν ξαναφέρει η Γιώτα τις ίδιες γνωστές κυρίες που κοντεύουν να πάρουν σύνταξη από τα συμβουλίκια μεταπηδώντας από εδώ και από εκεί, θα πέσει πολύ γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

9.38, αν τις διώξει δεν την ξεπλένει ούτε ο Σηκουάνας

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΦΟΥ ΤΗ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΗ ΠΟΥΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Γιωτα εχω προταση. Να παρεις 4 κοπελιτσες πολυτελειας (εγνωσμενου κυρους...) και καθε μια να εδρευει σε εναν οροφο. Θα λυθει δια μαγειας το θεμα του ωραριου και θα αυξηθει η παραγωγικοτητα.Αλλωστε οι επιστημονικοι συνεργατες δεν κανουν τιποτα οποτε καλο θα ειναι να βελτιωθει η γενικη εικονα.

(Κατα προτιμηση ηλικιακα στη κατηγορια του γαλακτος...)

Ανώνυμος είπε...

Αν τις κρατήσει θα έχει την ίδια τύχη με τον Παπαγγελή.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

1700 € Χ 12 μήνες Χ 5 χρονια χ 5 συνεργάτες = 510.000€

Αυτή θα ειναι η επιβάρυνση των δημοτών και η κονόμα των γλειψιματιων συνεργατών.

Αλήθεια πόσες παιδικές χαρές μπορούσαμε να φτιάξουμε ? πόσες ευπαθείς ομάδες μπορούσαμε να βοηθήσουμε με αυτα τα χρήματα ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣΗ:
Να μην προσληφθεί κανένας συνεργάτης.
Το ¨κενό¨ να καλυφθεί από επιστημονικές ομάδες που θα ορίσουν οι φορείς τις πόλεις (ΤΕΕ, Επιμελητήρια κλπ).
Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να πάνε σε Υποτροφίες παιδιών που έχουν οικονομικά προβλήματα.

Ανώνυμος είπε...

Καλη η πρόταση αλλά θα χρειαστουν ισοδύναμα για Ασημίκα Κωστίκα Γιωρίκα.

Η νέα δήμαρχος ειναι εξυπνη και θα κάνει τομές. Αν παει με φθαρμένες μηχανες δεν θα διανύσει αρκετά χιλιόμετρα.

Ανώνυμος είπε...

Η ποιο σοβαρη προταση που εχει κατατεθει τα τελευταια χρονια για το "καλο" της πολης. Προτεινω στους ανωνυμους 10¨54 και 12¨26 να την επεξεργαστουν καλυτερα και να την θεσουν στην διαθεση των πολιτων. Προτεινω την συλλογη υπογραφων για να γινει πραξη η προταση.Ειναι διπλο το οφελος για την πολη πρωτα απ ολα θα μπει ενα τελος σε ενα καθεστως απιστευτης ευνοιοκρατιας και κομματοκρατιας.Δευτερον εξοικονομουνται χρηματα για να διατεθουν εκει που πρεπει και οχι στα αργομισθα κομματοσκυλα. Μπορουν επισης ολοι οι δημοι της Βοιωτιας να διαθεσουν τα αναλογα χρηματα για την λειτουργεια των δυο νοσοκομειων. Αφηνω διευθυνση και ονεματεπωνυμο στον διαχειριστη του blog ωστε να βοηθησω στην διατυπωση και κοινοποιηση της προτασης! ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον 11.32. Βοιωτέ να πάρουμε πρωτοβουλία ώστε να γίνει κάποιος όμιλος προβληματισμού με αποκλειστικό σκοπό την κατάθεση ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΩΝ και ρεαλιστικών προτάσεων για την πρόοδο του τόπου μας, χωρίς καμμιά αντιπολιτευτική διάθεση.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον 11:32, 10:54 και 12:26, συμφωνώ και εγώ απόλυτα και συντάσσομαι μαζί τους μπάς και μπεί κάποια στιγμή κάποιο τέλος στην ευνοιοκρατία, ας είναι αυτό μια αρχή και ας ξεκινήσει από εδώ!

Ανώνυμος είπε...

περιμενετε να δειτε τους νεους αντιδημαρχους. θα λιωσετε στο γελιο... και μετα στο κλαμα για την καταντια...

Ανώνυμος είπε...

Όλο και πιο χαμηλά...

Ανώνυμος είπε...

Τρύπησε ο πάτος απ'τη σαπίλα και περάσαμε από κάτω!

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει πως εκπρόσωποι απο το βιβλίο Γκίνες βρίσκονται στη Λιβαδεια για να καταγράψουν τους νέους αντιδημάρχους με τους ελάχιστους σταυρούς?