Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Εκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς για το Νοσοκομείο



Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/ 
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ




Μα δεν είχαν  λυθεί τα προβλήματα του Νοσοκομείου; Δεν πέρασαν πολλοί μήνες από την προηγούμενη πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς για το Νοσοκομείο -τότε που οι κολακείες μεταξύ των υπεύθυνων για τη σημερινή κατάσταση περίσσεψαν και τα προβλήματα σκεπάστηκαν από τις δημόσιες σχέσεις.

Από το πτώμα του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς είναι πολλοί που θα προσπαθήσουν να τραφούν, όπως έπραξαν και στο πρόσφατο παρελθόν. Στο χέρι του πολίτη είναι αυτή τη φορά να μην παρασυρθεί από φιέστες και από έκτακτες συνεδριάσεις αλλά να αντιδράσει καταλογίζοντας τις ευθύνες σε εκείνους που τους αναλογούν. Κι επειδή ως λαός έχουμε κοντή μνήμη η viotia θα φροντίσει να υπενθυμίσει την πορέια του Νοσοκομείου, ποιοι φώναζαν και ποιοι κοιμούνταν για να μην πω κάτι περισσότερο...
Δείτε παλαιότερο άρθρο:

Ενα εφιαλτικό όνειρο για το Νοσοκομείο στην Ουζαμπούμπου

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ!!!! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΗΛ.ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ(ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ)!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να τα πεις και να τα γραψεις με τα ονοματεπωνυμα τους,αλλιως ο κοσμος κοιμαται ορθιος ,οπως με τις εκλογες...

βοιωτός είπε...

12.15
Τα έχω γράψει άπειρες φορές αλλά θα τα ξαναγράψω.

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι μία , τουλάχιστον για τα επόμενα τριάντα χρόνια.
Να γίνει το νοσοκομείο της Θήβας κέντρο υγείας και να λειτουργήσει της Λιβαδειάς.
Διαφορετικά δεν θα έχει καμία από τις δύο πόλεις νοσοκομείο.
Και τα χρήματα που δόθηκαν για το νοσοκομείο της θήβας εάν είχαν δοθεί για τον δρόμο Θήβα - Λιβαδειά θα είμασταν όλοι μας πολύ καλύτερα . . .

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπαρξει δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για μεταφορα πτέρυγας του ΚΑΤ στη Λιβαδεια ..

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπαρξει δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για μεταφορα πτέρυγας του ΚΑΤ στη Λιβαδεια ..

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και λέμε για το νοσοκομείο: Καρδιολόγος-Ορθοπεδικός-Αναισθησιολόγος-Παιδίατρος-Ακτινολόγος δεν εφημερεύουν όλες τις μέρες του μήνα. Οι Παθολόγοι είναι πλέον μόνο τρεις και η κλινική μένει κενή κάποιες μέρες μετά τις 3 το μεσημέρι.Οφθαλμίατρος-Δερματολόγος-Πνευμονολόγος-Νευρολόγος δεν υπάρχουν καθόλου.Για το νοσοκομείο της Θήβας τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.Τι υπηρεσίες μπορούν να προσφέρουν τα νοσοκομεία του νομού με αυτές τις ελλείψεις?

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος ότι ξαφνικά θα βγεί το ΣΥΡΙΖΑ και θα το σώσει στο παραπέντε!!

Ανώνυμος είπε...

οι νεοεκλεγεντες δεν θα προσκληθουν να παρουν θεση; να δεσμευτουν απο τωρα γιατι μετα το Σεπτεμβρη θα λυθει το ζητημα αυτο. Για να δουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει παιχνίδι καλών (αντιμνημονιακών) και κακών (μνημονιακών), τα πράγματα είναι απλά....χρήματα γιόκ!! Όποιος και να είναι επι κεφαλής θα ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα, ας είμαστε ρεαλιστές. Ποιός πολιτικός θέλει απολύσεις κλείσιμο νοσοκομείων και υπηρεσιών? Κανείς, απλά δυστυχώς δεν υπάρχουν περιθώρια.
Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση!