Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Το ψηφοδέλτιο της Κοινωνίας Εμπόρων για τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

apo pote opios dhlwnei mhxanologos-mhxanikos kai rektifie mhxanwn eine emporos ; elpizw na einai dhlwmenos sthn eforia .

Ανώνυμος είπε...

θα σπασουμε πλακα παλι.

Ανώνυμος είπε...

Νέο ήθος με το Νούμερο 2;;;; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;;

Ανώνυμος είπε...

Η σειρά των ονομάτων στην ανακοίνωση της " Κοινωνίας των Εμπόρων " είναι αρκετή για να δείξει σε ολόόόόκληρη την κοινωνία πρόσωπα , πράματα και θάματα... !!! Αυτό είναι που λένε θέλει ο "Κόουτς" να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει...Και δεν εννοώ τον φανερό, εννοώ τον κρυφό...

Unknown είπε...

ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΑΣ ΜΗ ΔΥΝΑΜΙΤΊΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΊΜΑ .ΑΣ ΠΡΥΤΑΝΕΎΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΉ ΚΑΊ Ή ΌΠΟΙΑ ΧΟΛΉ ΣΑΣ ΆΣ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΊ ΣΤΉΝ ΘΕΆ ΚΆΛΠΗ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΠΈΜΠΤΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΌΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΎΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΤΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ,ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΉΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΚΑΙ Η ΑΝΆΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΏΠΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΝΏΤΕΡΆ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΆ ΜΑΣ ΌΡΓΑΝΑ.
ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΏΝ ΈΝΘΕΝ , ΈΝΘΕΝ ΚΑΙ ΈΝΘΕΝ ΕΎΧΟΜΑΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ ΓΙΆ ΈΝΑΝ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΈΝΤΙΜΟ ΑΓΏΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΚΑΊ ΌΛΟΥ ΤΟΎ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΚΌΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΌΛΕΏΣ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

giati to alaksate to onoma ; kapos aliws den legotan o sindiasmos me ta idia peripoy atoma stis proigoumenes ekloges ;

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, προτείνω να καθιερωθεί κανόνας στο blog να μην δημοσιεύονται κείμενα σε greeklish. Είναι αντιαισθητικό για το επίπεδο του viotia.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΩΛΗΣ -ΒΑΣΙΛΗΣ & ΦΑΝΗ ΞΑΦΝΙΚΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΟΠΑΝΑΓΗ !

Ανώνυμος είπε...

Γράφετε :
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΟΙ ΑΡΧΈΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ
ομως
από ότι διαρρέει σε sait κοινωνικής δικτύωσης αλλάξατε την θέση σας για τα ωράρια καί τίς Κυριακές συντασσόμενοι με τα πιστεύω του άλλου συνδυασμού.
Τόσο γρήγορα αλλαγή πλεύσης ;