Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Εξαρθρώθηκε σπείρα νεαρών διαρρηκτών στη Λιβαδειά

Δυο από τους δράστες ηλικίας 19 και 18 χρόνων είχαν συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές στην περιοχή 

Του Μανόλη Βάια
Τέσσερις ημέρες -ή μάλλον... νύχτες!- κράτησε η δράση μιας σπείρας νεαρών στην οποία συμμετείχε και μια κοπέλα, στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς. Στο διάστημα αυτό πρόλαβαν να διαρρήξουν έξι μαγαζιά και ένα αυτοκίνητο, κλέβοντας κυρίως χρήματα και διάφορα... φαγώσιμα!

Το γεγονός ότι δυο από τους δράστες ηλικίας 19 και 18 χρόνων είχαν συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές στην περιοχή, βοήθησε τους άνδρες της Ασφαλείας να εξαρθρώσουν τη συμμορία. Μαζί με τους σεσημασμένους, συνελήφθησαν άλλοι τρεις νεαροί και μία γυναίκα μεταξύ 17 και 19 χρόνων σε βάρος των οποίων ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λιβαδειάς άσκησε δίωξη για κλοπές και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία.

Από την περασμένη Κυριακή έως και την Τετάρτη, οι δράστες είχαν «ανοίξει» τρία καταστήματα, ένα περίπτερο και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από τα οποία άρπαξαν μετρητά, είδη διατροφής και άλλα αντικείμενα αξίας, ενώ είχαν αποπειραθεί να παραβιάσουν και άλλα τρία αυτοκίνητα χωρίς να τα καταφέρουν. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις.Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: