Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Επεσε κλαδί δέντρου στο ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς-Τραυματίστηκαν θαμώνες


Ρεπορτάζ Δημήτρης Λάμπρου



Σοβαρό ατύχημα συνέβη στο ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Αποκολλήθηκε κλαδί πλατάνου και τραυμάτισε τρία άτομα που βρίσκονταν στην καφετέρια πίνοντας το ποτό τους. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ένας τραυματίας φαίνεται να είναι σοβαρά. Επί τόπου βρίσκονται αστυνομία, πυροσβεστική και ασθενοφόρο για τους τραυματίες. Το ατύχημα έγινε σε στιγμή που υπήρχε αρκετός κόσμος ο οποίος διασκέδαζε στο αναψυκτήριο ΞΕΝΙΑ. Ο υπεύθυνος του καταστήματος φέρεται να οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.  Θα επανέλθουμε με νεότερα.

Δείτε τα νεότερα εδώ: http://viotia.blogspot.gr/2014/08/blog-post_85.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως το ιδιο ειχε συμβει και το καλοκαιρι του 1993,αλλα ευτυχως με μικρες απωλειες.Ενα μεγαλο κλαρι εσπασε ξαφνικα και επεσε σε μια εμβρονητη κοπελα που επινε τον καφε της, με αποτελεσμα να της σπασει την κλειδα και το τον μηρο.Ολα τα κλαρια που περιστοιχιζουν το κτιριο στην πλειοψηφια τους εχουν σαπισει ,χρηζουν πολυ τακτικη εξεταση και αφαιρεση ειδαλλως το προστατευτικο διχτυ επιβαλλεται.Χρειαζεται πολυ προσοχη .(Ενας παλιος πρωην δημοτικος υπαλληλος)

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγαλύτερο κλαδί από το χθεσινό είχε πέσει και πέρυσι, αλλά δεν έγινε γνωστό γιατί δεν λειτουργούσε το κτήριο. (Κάτοικος της περιοχής)

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες του δήμου

Ανώνυμος είπε...

Επιβαλλεται ελεγχος , καθαρισμος και τοποθετηση προστατευτικων μεσων του χωρου αμεσως !Κινδυνευουν ανθρωπινες ζωες καθημερινα,ιδιως τωρα που αρχισαν τα Τροφωνεια και ο ογκος των επισκεπτων και κατοικων μεγαλωνει.Βοιωτε επειδη ξερουμε τους αγωνες σου για την αναδειξη της περιοχης,περιμενουμε να αναλαβεις δρασεις για το θεμα και εμεις θα ειμαστε μαζι σου .Εως τοτε επαναλαμβανω ανθρωπινες ζωες θα κινδυνευουν καθημερινως...

Ανώνυμος είπε...

Παντως την αστικη και ποινικη ευθυνη συμφωνα με την νομοθεσια ,την εχει ο επιχειρηματιας ,ως αγορονιμικα υπευθυνος.Ισως ο Δημος πριν προχωρησει στην εκμεταλλευση του κτιριου,θα επρεπε να ειχε φροντισει και να λυσει αυτο το μεγαλο χρονιο προβλημα,πριν χαντακωσει τον ανθρωπο.Θετω ενα οχι και τοσο απιθανο σεναριο: Αν υπηρχε νεκρος ή νεκροι χθες τι θα γινοταν;Αν συμβει στο μελλον ποιος θα αναλαβει τις ευθυνες του;

βοιωτός είπε...

@3.23
Ασφαλώς η viotia θα ηγηθεί πρωτοβουλίας για να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα που παραλίγο να στοιχίσει ανθρώπινες ζωές. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε να παίζει με τη Λιβαδειά.

βοιωτός είπε...

Ο κύριος που απέστειλε το σχόλιο σήμερα στις 3.40 παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη viotia στο boeotiaπαπάκιotenet.gr