Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Απάντηση ΠΑΕ Λεβαδειακός στην Πούλου


Η απάντηση της ΠΑΕ Λεβαδειακός στην ανακοίνωση της δημάρχου Λεβαδέων κας Πούλου για το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.


Σε απάντηση των όσων αναφέρθηκαν στην σημερινή συνέντευξη τύπου της νέας Δημάρχου Λεβαδέων, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ απαντά:

«ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ». Σε προσκαλούμε-προκαλούμε σε ανοικτό διάλογο όπου θες κι όποτε θες, για να λάμψει η αλήθεια.

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΡΘΑ ΕΠΡΑΞΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ;
Ο ΑΠΟΔΗΛ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ;
Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΠΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΘΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΤΡΙΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, ΩΡΕΣ ΑΛΛΕΣ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΚΑΙ "ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ".
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Ή Η κ. ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΟΜΙΜΗ. ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΤΑ ΛΑΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ .... ΚΛΑΜΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ανατριχιάσαμε απ΄τη βαρύγδουπη δήλωση !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 9.45, ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε των 9.45 θελουμε να ηρεμήσεις και να εισαι νηφάλιος. Δείχνεις ταραχή από την δήλωση. Γιατί;

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ είπε...

Το προβλημα του Λεβαδειακου ειναι για τον επομενο μηνα συμφωνα με το προγραμμα της Κας Πουλου.
Αυτο το μηνα εχει προτεραιοτητα αλλο προβλημα.Μη το αφησουμε στη μεση και διχως λυση παρακαλω.
Α ρε αθανατη δημοτικη αρχη.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κα Πουλου παρακαλω να τελειωνουμε αυτη την εβδομαδα με το Λεβαδειακο γιατι εχουμε και το θεμα με την Αμφιπολη .

Ανώνυμος είπε...

Τσαλάκωμα της κας Πούλου με γκολ από τα αποδυτήρια.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο ατόπημα της ΠΑΕ η μη χρήση της Γαλλικής γλώσσας στο δελτιο τύπου.

Ανώνυμος είπε...

Θα διοργανωθεί ημερίδα με θεμα

Μηπως ηταν καλύτερα στην αντιπολίτευση ?

Ανώνυμος είπε...

O KOYK ΤΙ ΛΕΕΙ ?

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ το έχει παρακάνει νομίζω ,γιατί δεν μπορείς να αποκαλείς τη Δήμαρχο μιας Πόλης σαν τη Λιβαδειά «Ψεύτρα».
Αυτό σηκώνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εκ μέρους της για να προστατέψει και την προσωπικότητα της.
Γιατί κουλοτούμπες κάνει αλλά όχι και ψεύτρα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Π.Α.Ε.(ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ).ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ,ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΕΙΟ, ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ,ΚΑΙ Η(ΠΑΕ) ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.Η ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΩΣ Π.Α.Ε ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕ(ΒΛΕΠΕ ΚΑΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ).ΑΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΗΜΦΑΛΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.(ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες αναφέρουν πως ζητάει το γήπεδο και ο ΠΣ ΑΕΤΟΣ Παρισιού.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος έβαλε τα πράγματα σε μια σειρα!

Ανώνυμος είπε...

Αφού μόνη της η Γιούλα παραπέμπει το θέμα των οφειλών στη ... Δικαιοσύνη. Δηλαδή στις καλένδες.

Ανώνυμος είπε...

Γιούλα τσάμπα τα σεμινάρια αυτοδιοίκησης..! Καλύτερα να φέρνατε τον Πρόεδρο να σας κάνει κανένα σεμινάριο!

Ανώνυμος είπε...

10000€ είναι τα έξωδα για το γήπεδο της Χαιρώνειας αλλα ούτε αυτά τα πληρώνει ο Λεβαδειακός.

Ανώνυμος είπε...

Να πάει στον διάλογο η Πούλου να μάθουμε επιτέλους τι ακριβώς έγινε το Σαββατοκύριακο. Πρώτη φορά ο Λεβαδειακός βγάζει τέτοια ανακοίνωση. Μάλλον έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Ανώνυμος είπε...

Να πάει στον διάλογο η Πούλου να μάθουμε επιτέλους τι ακριβώς έγινε το Σαββατοκύριακο. Πρώτη φορά ο Λεβαδειακός βγάζει τέτοια ανακοίνωση. Μάλλον έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

ΤΖΩΝ-ΝΤ---ΟΣ είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ.ΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ.Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΓΙΝΕ(ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΕΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ,ΑΠΟ ΔΗΜΟ,ΠΑΕ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘ ΌΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ (ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ)ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΒΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ,ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΗ,ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ,Η ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ Η ΚΑΚΩΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΔΗΛ,Η ΑΓΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΜΟΝΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΙΣΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΣΙΦΗ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ,Η ΚΟΝΤΡΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.
ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ??? ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΚΑΙ ΑΘΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.ΚΡΙΜΑ΄΄΄΄΄΄

Ανώνυμος είπε...

Λόγω αδελφοποίησης της Λιβαδειάς με το Παρίσι το Δημοτικό Στάδιο θα χρησιμοποιηθεί για αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ, και τότε να σας δω γατάκια τι θα λέτε!!

Ανώνυμος είπε...

Ήλθε ο καιρός, να καταλάβουν κάποιοι πως υπάρχουν νόμοι, οι οποίοι πρέπει και να τηρούνται. Η αλήθεια είναι πως ενόχλησε κάποιους η εκλογική αποτυχία του κ. Ρούσσαρη. Ας περιμένουν τις επόμενες εκλογές, μήπως και του δοθεί πάλι η ευκαιρία να "αλωνίζουν" ανεξέλεγκτα και να λειτουργούν σε βάρος των κατοίκων αυτής της πόλης.

Ανώνυμος είπε...


ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ (ΔΙΚΙΟ) Ο ΔΗΜΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ήρθε ο καιρός για να καταλάβουν κάποιοι ότι οι προεκλογικές τους δηλώσεις εις βάρος του Λεβαδειακού έπεσαν σαν πύργοι στην άμμο! Καληνύχτα!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι να μην παίζει ο Λεβαδειακός στο γήπεδο Κυριακιου ?

Θα παει η προβατίνα και το καγκελι σε αλλα χέρια

Ανώνυμος είπε...

Ας το έκλεινες Γιούλα μου το γήπεδο. Δικό σου δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Να δοθεί στο Εθνικό Στάδιο Λιβαδειάς το όνομα Νάντια Κομανέτσι προς τιμή της μεγάλης Ρουμάνας Αθλήτριας.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά θα γίνει αυτός ο περίφημος δημόσιος διάλογος που ζήτησε ο Λεβαδειακός; Θα πάει η Δήμαρχος ή έχει φόρτο εργασίας;

Ανώνυμος είπε...

προς 9:52 Εσυ τι λες, οτι η θεση του Δημαρχου δεν εχει φορτο εργασιας;Μηπως εχει περισσοτερο φορτο η θεση του προεδρου του Λεβαδειακου , γι αυτο και δεν πληρωνει τις υποχρεωσεις της προς τον Δημο απο το 2002 και μετα;

Ανώνυμος είπε...

@ 4:52

Η ίδια προβάλει σαν νέο μοντέλο αυτοδιοίκησης την επίλυση 1 θέματος κάθε μήνα, η ίδια το δήλωσε on camera..., οπότε ή δε ξέρει να μιλήσει ή δεν μπορεί την εργασία υπό πίεση όπως ορίζει αυτή η θέση.

Υ.Γ.
Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει επιλύσει κάποιο θέμα είτε αυτό έχει να κάνει με τον Λεβαδειακό είτε με την αξιολόγηση στους Δημοτικούς υπαλλήλους. Στα καυτά θέματα φαίνεται ανέτοιμη και είναι μακρύς ο δρόμος..!

Ανώνυμος είπε...

Σαν να σας εχει κολλησει η βελονα και προσπαθειτε να πιαστειτε απο μια φραση,ενω το νοημα των εξαγγελιων εχουν διαφορετικο περιεχομενο.Ας διαβαζουμε ολοι λιγο προσεκτικοτερα κι αν δεν καταλαβαινουμε κατι ας προσπαθουμε να μαθουμε και οχι να μενουμε σε φρασεις ή σλογκαν που δεν κατανοουμε...Πολυ φτωχη επιχειρηματολογια και εντελως μονοτονη...

Ανώνυμος είπε...

@ 9:14

Όχι φίλε μου τα σλόγκαν της νέας Δημοτικής αρχής και τα "έργα" της μας είναι δύσκολο να τα κατανοήσουμε, δυστυχώς! Αν εσένα σε ικανοποιούν και τα κατανοείς με γεια σου με χαρά σου, άσε τότε εμάς στην "φτωχή επιχειρηματολογία και εσύ απόλαυσε τις "πλούσιες εξαγγελίες γεμάτες περιεχόμενο" που θα πάνε την πόλη 50 χρόνια πίσω!

Ανώνυμος είπε...

...''που θα πάνε την πόλη 50 χρόνια πίσω!''.είπε ο ...''προφήτης'' και ελλάλησε ! Και υστερα περιμένουμε να αλλάξει αυτός ο τόπος! Καλά κρασιά !

Ανώνυμος είπε...

10:57 ποτε προλλαβες και ειδες τα εργα της νεας δημοτικης αρχης; Θα μας τρελλανεις;Αστο το τερματισες ,αλλαξε τροπαριο σε πηρανε χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

Απο σημερα ο 5:42ή 10:57 βαφτιζεται ως Προφητης Ενωχ-ωχ -ωχ!Να μας ζησει !

Ανώνυμος είπε...

Kύριε προφήτα ,τι καιρό θα κάνει αύριο,θα βρέχει;

Ανώνυμος είπε...

@ 3:40, 3:43, 4:56, 12:46

Η συμφωνία που έχεις κάνει προφανώς είναι για να γράφεις σχόλια μόνο το μεσημέρι! Αν είναι έτσι καλώς, διαφορετικά έχει και άλλα ενδιαφέροντα αυτή η ζωή!

Ανώνυμος είπε...

Κυριε προφητα, ο καιρος εφτιαξε, αντε για κανα καφε...