Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Φρικτά παράπονα από συγγενείς των τραυματιών στο ΞΕΝΙΑ

Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ





















Η σύζυγος του Δημήτρη Πετράκου, ο οποίος εμφανίζεται στο ρεπορτάζ της viotia τραυματίστηκε από την πτώση του κλαδιού στο ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Αυγούστου (http://viotia.blogspot.gr/2014/08/blog-post_85.html). Το οικογενειακό σοκ ήταν και είναι όπως αντιλαμβάνεστε δύσκολο να απορροφηθεί, πολύ περισσότερο που η οικογένεια Πετράκου αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Η συμπαράσταση στην οποία προσδοκούσε ο συμπολίτης από τη δημοτική αρχή και την οποία υποσχέθηκε -σύμφωνα με όσα καταθέτει στην κάμερα ο κ. Πετράκος- ο τέως δήμαρχος Λεβαδέων κ. Παπαγγελής αποδείχτηκε «λόγια του αέρα» και πρόφαση για να ξεχαστεί το γεγονός. Οταν οι πρώτες μέρες πέρασαν και παρά τις επανειλημμένες κρούσεις στη δημοτική αρχή όλα τα μεγάλα λόγια ξεχάστηκαν.  Ο κ. Πετράκος βρέθηκε ολομόναχος με τα δυσθεώρητα έξοδα να τρέχουν και την απελπισία να καταλαμβάνει τον ίδιο και την οικογένειά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε από την δημοτική αντιπολίτευση ούτε από τη νέα δημοτική αρχή επικοινώνησε κάποιος με τον κ. Πετράκο, παρότι το ΞΕΝΙΑ έχει παραχωρηθεί στον Δήμο Λεβαδέων, είναι δηλαδή δικό μας περιουσιακό στοιχείο, που το ενοικιάζει ο Δήμος σε ιδιώτες.

Ο Δημήτρης Πετράκος είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών και από πολύ καιρό άνεργος. Και το μόνο εισόδημα στο σπίτι ήταν από την εργασία της συζύγου που τώρα έχει ακινητοποιηθεί έπειτα από τον τραυματισμό της στο πόδι. Για να αντεπεξέλθουν στο κόστος των εξετάσεων πώλησαν ακόμα βαφτιστικό σταυρό σε κατάστημα της Μπουφίδου, όπως παραστατικά διηγείται στο βίντεο ο κ. Πετράκος. Αξίζει να το δείτε και να το ακούστε προσεκτικά γιατί ο κ. Πετράκος λέει πολλά και διδακτικά.

Επίσης θέλω να σημειώσω ότι εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη ανάγκη για οικονομική βοήθεια στην οικογένεια Πετράκου. Ακόμα περισσότερο θα βοηθούσε μια θέση εργασίας για τον κ. Δημήτρη Πετράκο ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την άσχημη συγκυρία. Γι’ αυτό όποιος έχει τη δυνατότητα να συνδράμει ας το πράξει στο τηλ. 6944 73 44 90.



12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Η ΓΙΩΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ???? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ !!! ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ??ΦΙΛΕ ΡΙΞΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ . ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένα μήνα για κάθε θέμα είπε η καινούρια Δήμαρχος, δηλαδή ο συμπολίτης μας θα περιμένει και αυτός τον μήνα του? Ντροπή τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν το μήνα θα ασχοληθεί με τις επιτροπές και τα προεδρεία, τον επόμενο με το παζάρι όπως δήλωσε, σειρά θα έχει ο μήνας που θα ασχοληθεί με τα Χριστούγεννα και αμέσως μετά οι απόκριες και μετά ο μήνας για το Πάσχα. Αν είναι τυχερός θα ασχοληθούν μαζί του το καλοκαίρι του 2015 αν βέβαια δεν έχουν φύγει για διακοπές από την πολλή κούραση!

Καλέ μου φίλε προχώρα σε μηνύσεις γιατί αυτοί δεν έχουν ιερό και όσιο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ; ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλω να βγαζει στη διαυγεια τη θεματολογια του μηνα και το προβλημα που θα ασχοληθει η Πουλου για νσ γνωριζουμε και εμεις τα αποτελεσματα.
Ειναι απιστευτη η κα Πουλου.Νομιζω εχει την εντυπωση πως ζει σε αλλη εποχη,τοτε που ειχες ενα μπρελοκ του πυργου του Αιφελ και νομιζες πως εχεις Γαλλικη ανατροφη.
Πηγε η Ναντια στην τελετη παραδοσης παραλαβης με το Rolex και με το μπρελοκ του Πυργου του Αιφελ.
Τι να σκεφτει η γυναικα το προβλημα της συγκεκριμενης οικογενειας.Εισαι καλα ????

Ανώνυμος είπε...

ο γνωστός παπαγγελής....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που έχω να πω είναι ότι η αδιαφορία της Δημοτικής αρχής είναι τραγική. Το δίκιο του ποτέ κανένας δεν το βρήκε. Μόνο με μηνύσεις και αυτό χωρίς χρήματα δύσκολο.. Και ερωτώ: Οι υπεύθυνοι που έβαλαν την υπογραφή τους για την άδεια λειτουργίας του κατστήματος, οι υπεύθυνοι χώρου πρασίνου και ο γεωπόνος που υποτίθεται έλεγξαν τα δέντρα, τα κλάδεψαν και υπέγραψαν που είναι??? Ο ιδιοκτήτης γιατί είναι αμέτοχος σε όλο αύτο;; Μήπως φέρει ευθύνη και αυτός; Εάν όχι γιατί δεν το κυνηγάει για να μην υπάρξουν και άλλα ατυχήματα στο μέλλον;;; Εάν υπήρχαν θύματα (που ως από θαύμα δεν υπήρξαν) τι θα γινόταν;; Για όλο αυτό ευθύνεται ο κ. Παπαγγελής ως δήμαρχος και αντι να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους τραυματίες και να ψάξει ευθύνες εξαφανίζεται.. Ντροπή και αίσχος.. Ενωθείτε όλοι μαζί και μηνύστε τους.. Μόνο έτσι θα δικαιωθείτε...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή:

Σεπτέμβριος: Δημαιρεσίες και ορισμός αντιδημάρχων.
Οκτώβριος: Παζάρι.

Αν Δήμαρχος είχε βγεί ένας πιγκουίνος, τι λιγότερο θα έκανε;

Λανσάρουμε τα αυτονόητα ως πρόγραμμα;

Ρε χούμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο σιχαμένοι που αν πέσουν στα σκατά θα λερωθούν τα σκατά.
Απευθυνθείτε όπου πιστεύετε πως μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας και μηνύστε τους.
Γρήγορη ανάρρωση στην σύζυγο και κουράγιο σε όλους σας. Να μη μασάτε. Μακάρι να είχα τρόπο να βοηθήσω. Φ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Και δημοσιοποιήστε το συμβάν και την αδιαφορία όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Ανώνυμος είπε...

Μήνυση έχουν κάνει μπας και γίνει κάτι; Αλλά τι λέω; Στην Ελλάδα βρισκόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι να έχει ευθυνη ο Δήμος για ό,τι συμβαίνει στον χώρο μιας ιδιωτικής επιχείρησης? Απλή ερώτηση κανω με πολλή μεγάλη δόση απορίας για τις ανευθυνότητηες που ακούω!!!