Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Αντιδράσεις πολιτών για πάρκινγκ στον πεζόδρομο της Λιβαδειάς!

του Δημήτρη Λάμπρου











Αντιδράσεις προκαλεί το ρεπορτάζ της viotia (δείτε 

Πάρκινγκ ο πεζόδρομος στο κέντρο της Λιβαδειάς!)

για τον πεζόδρομο στο κέντρο της Λιβαδειάς που έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ χωρίς κανένας από τους αρμόδιους να ενδιαφέρεται. Αναγνώστης μας κάτοικος της περιοχής μα αποστέλλει τη δική του μαρτυρία που περιλαμβάνει την καταστροφή από τους οδηγούς των παρτεριών και την επίδειξη θράσους  από παράνομο αυτοκινητιστή. Δείτε την επιστολή του αναγνώστη μας. Η φωτό είναι της viotia από τον πεζόδρομο.



"Μένω στην περιοχή και χρησιμοποιώ τον πεζόδρομο για περπάτημα καθότι ηλικιωμένος. Πριν περίπου 2 εβδομάδες στο συγκεκριμένο σημείο φυτεύτηκαν δέντρα και γκαζόν. Αμέσως δεκάδες αυτοκίνητα πάρκαραν επάνω στο φυτεμένο γκαζόν και έχουν σκάψει με τις ρόδες των αυτοκινήτων. Σε κάποιον που έκανα παρατήρηση σχεδόν με έβρισε και δεν μετακίνησε το αυτοκίνητο του. 
Ροδιές υπάρχουν παντού όπου έχει φυτευτεί. Είδα που περνούσαν αυτόματα ποτιστικά συστήματα που μάλλον μέρος τους πρέπει να έχουν καταστραφεί. Καθημερινά αλλά κυρίως το Σάββατο και Παρασκευή μετά τις 12 το βράδυ και μέχρι το πρωί θα δείτε πολλά αυτοκίνητα μέσα στα παρτέρια.
Επίσης νομίζω ότι εφόσον έφτιαξε ο δήμος αυτό το όμορφο παρκάκι θα έπρεπε να φτιάξει και τα υπόλοιπα 3 παρτέρια μπροστά από την παιδική χαρά και τη σκάλα της στοάς του επιμελητηρίου που είναι μικρότερα έτσι ώστε να ολοκληρωθεί".

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτάτα ωραία πράγματα τα έφτιαξε η προηγούμενη δημοτική αρχή. η Καινούρια σιγά να μην καταφέρει να τα συντηρήσει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι τα Παρίσια!! Μέχρι πριν λίγο καιρό μας φάγανε τα σκουπίδια, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα Σάββατα από την μουσική που παίζει διαπασών σε όλα να καφέ που έχουν μετατραπεί σε μπουζουκο-κλάμπ, δεν μπορούμε να περπατήσουμε στους πεζόδρομους από τις καρέκλες και τα τραπέζια των καφέ, και τώρα οι πεζόδρομοι μετατράπηκαν σε πάρκινγκ! Τα συγχαρητήρια στην νέα Δημοτική αρχή...το μπάχαλο σε όλο του το μεγαλείο! Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι όλοι τους κατώτεροι των περιστάσεων!

Ανώνυμος είπε...

Ε κάποιες προεκλογικές προσωπικές δεσμεύσεις πρέπει να τηρούνται...

Πως το λεει ο Τσιπρας αποστασία ????

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά φταίει και γι'αυτό ο Παπαγγελής. Άλλωστε η καημένη νέα δημοτική Αρχή είναι τόσο νέα ακόμη. Μόλις μάθει να περπατάει, θα τα φτιάξει όλα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός -η 10.33

η νεα δημοτική αρχή πάσχει απο παλιπαιδισμό. Οπως είπε και μεγιστος Τιγρης της ΑΕΚ "Ειπαν Μαμά στα 20 !

Το μηνιάτικο πέφτει? αυτο έχει σημασία και σε αυτούς πέφτει βαρβατο.

Ανώνυμος είπε...

Xa xa

Μην την πιείτε, λουστείτε !

Ανώνυμος είπε...

Μια παρατήρηση :

Ειδα σήμερα το συνεργειο του δήμου να ξηλώνει επιλεκτικά αφίσες, αναλόγως το μουσικό σχήμα και το κατάστημα.

Μεγάλη υπόθεση να υπάρχει μουσικό ένστικτο στους προισταμένους...

Ανώνυμος είπε...

@ 1:06

Έτσι είναι πρέπει να βοηθήσουν τα δικά τους τα παιδιά..., αξιοκρατικά πράγματα! απαγορεύεται η αφισοκόλληση εκτός και αν είναι οι δικοί μας. Έτσι είναι το νέο μοντέλο διοίκησης παλαιοκομματικού τύπου by Giota!

Ανώνυμος είπε...

Δέν έχω δεί κανέναν να κατεβάζει τις αφίσες πού τοποθετεί όταν τελειώνει η εκδήλωση την οποία ανακοινώνει...επομένως καλώς κατέβηκαν οι όποιες αφίσες είχαν τοποθετηθεί εκεί...έλεος ποιά με την αφισοκόλληση της βλακείας σας...στά σπίτια σας έτσι κάνετε ;

Ανώνυμος είπε...

Το πάρκινγκ το καταλαβαίνω γιατί δέν υπάρχει χώρος για τα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης γιά όσουν επισκέπτονται τα καφέ...αλλά η καταστροφή του πρασίνου και των λουλουδιών με τις ρόδες των ι.χ. με εξοργίζει αφάνταστα...δέν είμαστε τυχαία εδώ πού είμαστε σάν χώρα !!!