Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Σκοτεινό παραμένει το Ρολόι της Λιβαδειάς

του Δημήτρη Λάμπρου











Παραμένει το πρόβλημα στο Ρολόι της Λιβαδειάς με την πλευρά προς την πλατεία να είναι βυθισμένη εδώ και πολλές νύχτες στο σκοτάδι. Οι δημότες παραπονιούνται και η αλήθεια είναι ότι δίνεται μια εικόνα εγκατάλειψης και προχειρότητας των αρμοδίων καθώς το πρόβλημα δεν φαίνεται μεγάλο ούτε επομένως και η επισκευή του δεν αποτελεί δυσεπίλυτο γρίφο.
Εξάλλου ολόκληρο το απόγευμα συνεργείο του Δήμου συνέδεε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία, τελευταία στιγμή πριν από τον αυριανό πανηγυρικό φωτισμό του. Τέλος δεν έχουν πάψει τα παράπονα για τον καθυστερημένο στολισμό της Λιβαδειάς με τα πάσης εορτής λαμπιόνια όπου φάνηκε η απουσία προγραμματισμού της δημοτικής αρχής. Ηταν πολύ απλό: έπρεπε τον Σεπτέμβριο να συλλεγούν και να καθαριστούν τα φώτα και στο τέλος Νοεμβρίου κατά προτεραιότητα να τοποθετηθούν για να δώσουν το εορταστικό κλίμα που -υποτίθεται ότι είναι αναγκαίο για τους ανθρώπους και τη χειμαζόμενη τοπική αγορά.

Σε όλες τις περιπτώσεις διαφαίνεται ότι η νέα δημοτική αρχή έχει μέχρι στιγμής ένα πρόβλημα με τα φώτα και το ηλεκτρικό ρεύμα. Ας ελπίσουμε ότι "δεν θα μας αλλάξει τα φώτα". Kαι αυτή!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε η Δημοτική Αρχή είναι νέα ακόμα και για όλα φταίνε οι προηγούμενοι..., με τον καιρό (5 χρονάκια είναι) θα μάθει. Στου Κασίδη το κεφάλι βέβαια!

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε φιλαράκια πως κάνετε έτσι !!
Με τα χαλασμένα φανάρια πέρασε ένας μήνας και δεν άνοιξε μύτη .
Ας τα ανάψουμε και λίγο καθυστερημένα, στο κάτω - κάτω ας πάμε με το παλιό ημερολόγιο σε αυτές τις γιορτές.

Ανώνυμος είπε...

Καλό το μεταλλικό δέντρο στη πλατεία ,διαθέτει όμως τα κατάλληλα μέτρα για αντικεραυνική προστασία ή θα σκοτωθεί κανένα παιδάκι και μετά θα ψάχνουμε τους υπεύθυνους.
Παρακαλώ πριν το ανάψουν να αναρτήσουν κάποια υπεύθυνη δήλωση ή ανάλογο σχετικό έγγραφο του υπαλλήλου που δεσμεύεται για την προστασία των πολιτών.
Αυτό το θεωρώ ποιο σπουδαίο από τους πανηγυρισμούς και τις εκδηλώσεις. Ευχαριστώ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χολή βγάζετε όλοι σας...ξερόλες και αλάνθαστοι .

ΧΡ.ΧΑΝΙΟΣ είπε...

Μάλλον οί υπεύθυνοι διαβάζουν τα σχόλια τα οποία είναι εκτός θέματος επικεφαλίδος και σκέφτονται ότι δέν είναι ουσιώδες γιά τους πολίτες της πόλεως ο φωτισμός του ωρολογίου .

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος @8.56 δεν γνωρίζει ή αγνοεί το περιστατικό με την ηλεκτροπληξία σε φωτιστικό στο πεζόδρομο πρόσφατα που παρακάλαγε η δημοτική αρχή να μην της κάνουν μήνυση.
Ξεχνάει ο κύριος το περιστατικό με το σπασμένο πλατάνι στο ΧΕΝΙΑ και τον τραυματισμό των παιδιών που πάλι παρακαλούσε η Δημοτική Αρχή παρακαλούσε για την αποφυγή της μήνυσης.

Ανώνυμος είπε...

βαλτε ρε αρχοντες μια πινακιδα στην πρωτη εισοδο τησ πολησ στον περιφερειακο που να λεει στον περαστικο οτι αυτη η γουρνα ειναι η λιβαδεια . γιωτα ξεχνας ευκολα αυτα τα καυτηριαζες απο την θεση της αντιπολιτευσης τωρα τα προσπερνας !!! διαφημηστε λιγο και την κρυα μπας και δουμε πελατη στα μαγαζια μας !ξυπνατε και καντε κατι θεοτεμπεληδες !. και κατι ακομη !μην προφασιζεσαι συνεχεια απενταριες στον δημο γιατι δινεις δικαιωματα !.τοσο με την προκυρηξη αχρηστης θεσης γενικου γραμματεα οσο και με την αυξηση του μισθου του παμφωχου διευθηντη της δευαΛ.