Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Για τον φωτισμό και τον στολισμό της Λιβαδειάς

Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου

















Πολλά παράπονα για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και τον φωτισμό της Λιβαδειάς εξέφρασαν οι έμποροι της πόλης στη χθεσινή «συζήτηση»  του Εμπορικού Συλλόγου για τη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς βρίσκεται στη διαδικασία κατάρτισης του προγράμματός του, που θα περιλαμβάνει μεγάλη νεανική μουσική εκδήλωση και διάφορα χάπενινγκ για παιδιά και μεγαλύτερους. Όσο για τον φωτισμό και τον στολισμό της Λιβαδειάς, η viotia είναι σε θέση να γνωρίζει ότι καταβάλλονται προσπάθειες για τη συμπλήρωσή του μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος Λεβαδέων στην προσπάθειά του αυτή είναι μεγάλες αλλά όχι ανυπέρβλητες. Υπάρχει ουσιαστικά ένας ηλεκτρολόγος  με ένα καλαθοφόρο όχημα και δύο ακόμα ηλεκτρολόγοι  που προσφέρθηκαν ως εθελοντές έπειτα από αίτημα του Δήμου στον Σύλλογο Ηλεκτρολόγων-Εγκαταστατών. Πρόβλημα υπάρχει και με τα υλικά και τα στολίδια, καθώς βρέθηκαν τα περισσότερα παραπεταμένα και χαλασμένα και χρήζοντα επισκευής. Επίσης, έχει ολοκληρωθεί η επισκευή των φωτεινών εισόδων της πόλης, ενώ μετά τη φετινή κατάσταση ο Δήμος Λεβαδέων φέρεται αποφασισμένος να οργανώσει επιτέλους μια αποθήκη με σύγχρονους όρους, με χρεώσεις και λογοδοσία, ώστε να συντηρούνται τα υλικά, που είναι κι αυτά σημαντικής αξίας.
Η φωτό είναι από τον περσινό στολισμό στην κεντρική πλατεία. Μέσα από τη viotia ταξίδεψε σε γερμανικό περιοδικό που δημοσίευσε ρεπορτάζ για τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tα φώτα εσβηναν νωρίς..αργά το καταλαβατε.

Ανώνυμος είπε...

Περυσι σε Γερμανικό περιοδικό φέτος στην Αυγή.

Μένουμε ΕΛΛΑΔΑ...

ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

να δω την κόβα του ΣΥΡΙΖΑ να στολίζει εθελοντικά και ας πεθάνω !ο!

Ανώνυμος είπε...

...καταβάλλονται προσπάθειες για τη συμπλήρωσή του φωτισμου μέχρι την επόμενη εβδομάδα...
Μαλλον στο Δήμο δεν έχουν δει στο ημερολόγιο οτι εχουμε μπει για τα καλά στο Δεκέμβριο. Βάλθηκαν να ξεπεράσουν σε ανοργανωσια τα τελευταία "τραγικά" Χριστούγεννα του Παπαγγελή. Κρίμα!!!
Για αλλη μια χρονια πάρα πολλοί συμπολίτες μας με τα παιδιά τους θα επισκεφτούν γειτονικούς νομούς για να τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Ενα ακομα πλήγμα για την τοπική επιχειρηματηκότητα και τον εμπορικό κόσμο της πόλης.
Ξανά κρίμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον στα προηγούμενα χριστουγεννα ήμασταν φωταγωγημένοι!

Τώρα: "τα μαυρα τα μεσάνυχτα"!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως υπαρχει πολιτικη σπεκουλα στο θεμα με αποτελεσμα να ζημιωνονται οι πολιτες ,τα μικρα παιδια και ο εμπορικος κοσμος της πολης ,που ειναι και ο πνευμονας της τοπικης αυτοδιοικησης.Καποιοι εθελοτυφλουν και κανουν οτι δεν το βλεπουν,κρυβωντας το πολιτικο παιχνιδι πισω απο την κριση που ολοι βιωνουμε.Κριμα....