Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Αναφορά από φορείς της Λιβαδειάς για το Νοσοκομείο

Αναφορά στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς κατέθεσαν το μεσημέρι ο Δήμος Λεβαδέων, το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λιβαδειάς διαμαρτυρόμενοι για την ανάκληση της απόφασης μετακίνησης ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς που έχει ως αποτέλεσμα την από τις 15.00 της 20ής Ιανουαρίου αδυναμία λεειτουργάι του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γ.Ν. Λιβαδειάς.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτε επειδη εσυ μονο μπορεις,σηκωσε ψηλα το θεμα με το νοσοκομειο γιατι αλλιως το πανε για κλεισιμο,Χωρις ευγενειες και τακτ βγαλε τον κοσμο απο την χειμερια ναρκη και ολοι μαζι ανξαρτητων πολιτικων πεποιθησεων στο δρομο.ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ.S.O.S.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι κοινωνικός αυτοματισμός, αν ορθά αντιληφθηκα!!! Να πεθανουν δηλαδή στην Αλιαρτο για να υπάρχουν γιατροί στην Λιβαδειά.Αλλά εκεί οδηγεί ο οπορτουνιστικός τροπος πολιτικής διοίκησης και συμπεριφοράς !!!
Το να υπάρχουν γιοτροί και στην Αλίαρτο και στην Λιβαδειά ? ....μαλλον είναι πολύ ....ορθόδοξο!
ΛΚ

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος Ζιώγας Forever!

βοιωτός είπε...

6.22

Ναι η viotia θα αναλάβει την πρωτοβουλία για την οριστική επίλυση του προβλήματος με το Νοσοκομείο. Κοιτάζοντας μπροστά αλλά εξετάζοντας κυρίως γιατί φτάσαμε ως εδώ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΣΑ

Ανώνυμος είπε...

τσε γκεβαρα του καναπε είστε όλοι σας..
αλήθεια που είσαστε ολοι οσοι κράζετε γαι το νοσοκομείο της πόλης μας όταν έγιναν πορείες διαμαρτυρίας?? γιατι εγω θυμάμαι 50 ατομα.. το πολύ..
έχουμε χάλι σαν λαος.. καλα μας κάνουν..
Να περάσει παρακαλώ..