Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Για την Αποκριά στη Λιβαδειά


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συνεχιστε να καταστρεφεται και να αναζητατε φαντασματα !ανικανοι !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ!ΟΥΣΤ!!

Ανώνυμος είπε...

Ιδού η Ρόδος....έρχεται και το πήδημα!!

Ανώνυμος είπε...

Xτυπημα κατω απο την ζωνη απο τον Δημο.Δυστυχως οι προσωπικες επιλογες καποιων μεσα στο Δημο(βλεπε Πρωτοχρονια και Mode Plagal κ.α.)καθως και η απειρια σε πολιτιστικα θεματα τεινει να γινει συνηθεια με μοιραια αποτελεσματα για τους δημοτες.Η μονιμη επωδος οτι δεν υπαρχουν χρηματα, δεν αρκει για να κρυφτει η προχειροτητα, ο κακος σχεδιασμος, η ελλειψη επικοινωνιας με τους συλλογους αλλα και τους δημοτες,ωστε να συνδιαμορφωθει ενα κοινο και αποδεκτο πλανο με την συμμετοχη αλλα και την συνδρομη οσων το επιθυμουν.Κριμα γιατι οι εποχες ειναι τετοιες που κανουν το χασιμο των ευκαιριων να μοιαζει με αδιαφορια...Ας ξαναδιαβασουν το προεκλογικο τους προγραμμα μηπως ξαναθυμηθουν τι ελεγαν περι πολιτισμου και αλλων.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Λεβαδέων με αυτή την επιστολή επιτίθεται σε ένα σύλλογο της πόλης, δηλαδή σε πολίτες αυτής της πόλης. Και με ειρωνεία βέβαια στο τέλος. Τι να πει κανείς;;; εε..εκεί στο δήμο..οι πολίτες σας κρίνουν όχι εσείς τους πολίτες.. (Δεν ανήκω σε κανένα σύλλογο- απλός πολίτης λιβαδειάς )

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής είναι εμφανής μην προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια μας με Δελτία Τύπου!!

Ανώνυμος είπε...

Η επικεφαλής της δημοτικής αρχής δεν ήταν που σε συνέντευξή της (υπάρχει σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο) διεμήνυε ότι προτεραιότητα του Δήμου Λεβαδέων είναι οι εκδηλώσεις του Πάσχα και όχι των Αποκρεών και ότι θα πρέπει να υποστηριχθούν οι σχετικές εκδηλώσεις στον Ορχομενό; Κοντή μνήμη η κυρία Πούλου...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ !!!ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ . !!!