Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Μαζική αφαίρεση πινακίδων από την Τροχαία στο Κυριάκι



O αναγνώστης μας Ανδρέας Κούκιος μας κοινοποίησε την ακόλουθη καταγγελία:

"Σήμερα το βράδυ καθώς ήμουν στο Κυριακι και ώρα εννεα το βράδυ έζησα μια απίστευτη κατάσταση.. Περιπολικό της Λιβαδειάς έχει ανέβει στο χωριό και βγάζει όλες τις πινακίδες από τα σταθμευμένα οχήματα που ήταν στον δρόμο.... Απίστευτο κι όμως αληθινό!! Βλέπετε βέβαια έχει κυκλοφοριακό πρόβλημα το χωριό!! Αυτό του ενόχλησε. Η Λιβαδειά που είναι ένα μπάχαλο δεν τους ενοχλεί? Κι όμως ζούμε στην Ελλάδα".

Κάθε απάντηση δεκτή. 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον ήταν παράνομα σταθμευμένα συγχαρητήρια στην τροχαία που έκανε σωστά την δουλειά της!

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα χωριά, στα οποία το πρόβλημα είναι ακόμη πιο μεγάλο, βλ. Δαύλεια.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, όποτε έχω περάσει από το χωριό, τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα στον στενό κεντρικό δρόμο και εμφανώς εμποδίζουν την κυκλοφορία. Πρέπει να περιμένεις να μην έρχεται αυτοκίνητο από την αντίθετη πλευρά για να περάσεις.... Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει (κακώς) σε όλα τα χωριά, γιατί όλοι θέλουν το αυτοκίνητο τους δίπλα στην καφετέρια ή στην ταβέρνα που τρώνε ή και έξω από το σπίτι τους. Τώρα καταγγελία για κάτι σωστό πού δεν μας βολεύει είναι λάθος. Δε νομίζω να βγήκαν πινακίδες από χώρους που επιτρεπόταν η στάθμευση. Καταγγελία πρέπει να γίνεται όταν η αστυνομία δεν κάνει τη δουλειά της. Σε αυτή την περίπτωση μάλλον συγχαρητήρια πρέπει να σωθούν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΕΞΩ...!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ!ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Ή ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΘΙΖΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΕΞΩ...!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ!ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Ή ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΘΙΖΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Αφου θελει να ειναι τοσσο σωστος και καλος ο υποτιθεμενος κυριος ας ερθει να διοικησει αυτος το κυριακι,την λειβαδια και την βοιωτια ολοκληρη...και ειναι πολυ αγαπητο προσωπο..αλλα οταν ερχεται στο κυριακι το παρκαρει το αυτοκινητο στο κεντρο τις πλατειας.και η καφετερεια ειναι απεναντι και καθεται και πινει καφε και κλεινει τον δρομο

Ανώνυμος είπε...

Συνήθως οι ντόπιοι ακολουθούν το "στο χωριό μου είμαι, ότι θέλω κάνω " και όταν εφαρμόζεται κανένας νόμος τους ενοχλεί.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι κάτω γειτονιά του χωριού, είναι 5 άτομα, δεν είναι πάνω απο 50 ετών, τους θυμάμαι 20 χρόνια, να βγαίνουν με το αυτοκίνητο, Σβο, Γατ, Μπε, Τσατσ, Βιεν, και πολλοί ακόμα, αν ξέχασα κάποιον ζητώ συγνώμη, 5 αυτοκίνητα και αυτά των Μαγαζιών, φτάνουν για να μπλοκαριστεί δρόμος 300 μέτρων, δεν βάζουμε μυαλό εμείς στο χωριό, τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Συνήθως ύποπτοι, Γατσ, Σβολιαντοπ, Πλιατσκ, Τακι ιταλ, Λαζα, λακης, τι να λέμε τώρα, καιρός είναι να έρχονται με τα πόδια, 20 χρόνια, το ίδιο έργο, σε ένα δρόμο, 200 μέτρα.

Ανώνυμος είπε...

Karrolos...Καλα κανουνε κ παιρνουνε τις πινακιδες καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι βγαινοντας εξω με το αυτοκινητο μας για να παμε στην καφετερια η στην ταβερνα ειναι παραλογο να το αραζουμε στο κεντρικο δρομο !ας γινουμε εστω κ τωρα ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Κάθε πολίτης είναι ίσος απέναντι στο νόμο. Η τήρηση του νόμου επιβάλλει το σεβασμό στα σήματα της Τροχαίας και του Δήμου. Όλοι μας πρέπει να σεβαστούμε τον ΚΟΚ άσχετα αν είμαστε κάτοικοι ή επισκέπτες.
Ας σκεφτούμε τι θα γίνει αν θέλει να περάσει ένα ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό όχημα και συναντήσει δυσκολίες από τα παρκαρισμένα οχήματα.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην Τροχαία. Ξεκινήστε και Λιβαδειά παιδιά ξηλώστε πινακίδες από όσους παρκάρουν στα πεζοδρόμια. Τελευταία ακόμα και μέσα στην πλατεία θα δεις παρκαρισμένα. Είμαστε μαζί σας.

Εσύ ρε Κυριακάτη με τα παραδείγματα σου, αυτό θέλεις για τον τόπο σου το χάλι της Λιβαδειάς; Αυτό είναι όραμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ¨ΟΛΟΣ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΦΕ Η ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ S/M Η ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ Η ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΡΧΕΤΕ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Η ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ(ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΛ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.... Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ (ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ....ΚΟΥΝΙΕΣ...) ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ!ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ Σ/Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ!ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΕΛΛΗ , ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΧ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΤΡΟΧΑΙΑ?ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ?ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ..ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΗΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!!!ΛΗΣΤΕΙΕΣ , ΚΛΟΠΕΣ , ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ , ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ..