Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Νέα δώρα για τον "1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας ΟΒΕΛΙΑΣ 2015" στη Λιβαδειά

Νέα δώρα έρχονται να προστεθούν στα υπάρχοντα για τον "1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας ΟΒΕΛΙΑΣ 2015"με θέμα τον πασχαλινό λάκκο για τη Λαμπρή του 2015 στην περιοχή του Δήμου Λεβαδέων που διοργανώνει η μυστική συνωμοτική ομάδα Λεβάδεια Εστέτ και το viotia.blogspot.com.
Οι Ανδρικές Κομμώσεις Δημήτρης προσφέρουν 10 κουρέματα ενώ το κατάστημα Ηλεκτρικών Παπαχαραλάμπους θα δωρίσει μια φωτογραφική μηχανή αξίας 100 ευρώ σε ένα από τους διακριθέντες. Υπενθυμίζουμε την προκήρυξη του διαγωνισμού με τους όρους.

Οι φωτογραφίες που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να έχουν θέμα σχετικό με τον πασχαλιάτικο λάκκο στην περιοχή Λιβαδειάς. 
Από την μυστική μέχρι στιγμής Κριτική Επιτροπή θα βραβευτούν οι δύο καλύτερες φωτογραφίες. Το κύριο κριτήριο θα είναι το πρωτότυπο και αυθεντικό του θέματος και όχι οι τεχνικές ικανότητες του φωτογράφου γι' αυτό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, ακόμη και όσοι δεν ασχοληθεί ξανά με τη φωτογραφία.

Συμβολικά βραβεία στις δύο συμμετοχές που θα διακριθούν θα είναι δύο δωροεπιταγές:
Μία 50 ευρώ από το ENERGY
Μία 50 ευρώ από το STEP
Δέκα κουρέματα από Δημήτρης Ανδρικές Κομμώσεις
Φωτογραφική Μηχανή αξίας 100 ευρώ από Κατάστημα Ηλεκτρικών Παπαχαραλάμπους 

Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 14 Απριλίου ΚΑΙ στις δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
viotia@gmail.com
info@serafinoshoes.gr
Οι διακρίσεις και η απονομή των βραβείων θα γίνουν σε ειδική εκδήλωση για την οποία θα ενημερωθείτε από το viotia.blogspot.com.



Δεν υπάρχουν σχόλια: